dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

strelecký pretek LovuZdar.sk - diskusia

autor: admin
pridané: 19.1.2010 17:02
zobrazení: 4 753
hlasov: 0
Plánujem tento rok zorganizovať strelecký pretek v obci môjho bydliska, kde naše PZ má vlastnú strelnicu, je to v okrese Zlaté Moravce. Zúčastnili by ste sa aktívne takéhoto preteku? Prišli by ste? Približný termín je začiatkom leta 2010.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
admin
Termín je spomenutý v komentároch nižšie. Plánujeme to na 31.7. 2010.
Lucisa
fakt by sa už mohol určiť nejaký termín, ved termíny streleckých podujatí sú už známe tak treba dohodnúť nejaký voľný termín
vlastimidurcik
Fajn! A predbežný termín ? To je fuk, či to je klasická batéria. Ide o stretnutie a nie o frajerinu! Batéria je taká ľahšia a bez prekvapení. Ak to dobre okukáte, nemalo by vás nič prekvapiť. AT ja osobne obľubujem. Teším sa.
Blaser300VM
Uz by ste konecne mohli aj v Obyciach aspon Americky trap objavit. :o))))
admin
Ide o strelecký pretek klasická bateria na 5 vrhačiek, kde bude otvorená strelnica s možnosťou kúpenia položiek. Ide hlavne o to stretnúť sa, zabaviť, vyskúšať si svoje strelecké schopnosti, porozprávať o skúsenostiach, zážitkoch ... prežiť pekný a príjemný deň.
hospo
admin
Ak chceš usporiadať strelecký pretek tak treba spresniť o aký pretek sa jedná či je to trap -batéria alebo americký trap alebo gulový.Ja by som sa k tomu prihlásil keby som vedel konkrétne miesto preteku.
silma20
Určite prídeme. Aj s otcom ten tam dokonca raz aj vyhral. Treba upresnit termin
Lucisa
bolo by pekné zorganizovať strelecký pretek, rád by som sa pridal. lepšie je strieľať 3x25 alebo 4x25 ako položkový pretek, nech má každý rovnaký počet terčov
anonym
kamarad zhana vrhacku na americky , nemyslim tym EDU-a , vecer mu zavolam a dam ti vediet
Blaser300VM
Ale neviem, mozno tam uz dorazil Americky trap, co by mohlo Edu-a prilakat. Keby bol zaujem, viem sprostredkovat zapozicanie vrhacky za dobru cenu, pripadne nakup pre PZ.
Blaser300VM
Trosku divne pozadie(dolina), z piateho stanovista vyletuje terc trosku mimo strelnice, dolety su asi len odhadom nadstavene, ale vcelku prijemne prostredie, dobri ludia, co nemyslim teraz ironicky a rad som tam kedysi chodil sa zabavit. Len skoda, ze som sa tam niekolko rokov nedostal.
anonym
Blaser co je to tam za strelnicu ?
Blaser300VM
Mal som dobreho tusaka, ze Obyce. :o)))))))
vlastimidurcik
Ja poviem pár ľuďom z LOVU ZDAR čo ich to zaujíma. Ja by som navrhol uzavretý počet položiek napr. 5-7 podľa počtu ľudí a hodnotiť všetky položky. Je to férovejšie. Trocha odlíšiť od verejných pretekov, kde si niekto kupuje položky do nekonečna!!!! My robíme 2x do roka súkromné preteky a verte mi je to o inom ako na normálnom prebore. Fajn nálada, súťaživosť, stretnutie.... Nič sa nešpekuluje, je to dopredu zaplatené. Chodia aj ľudia neskúsení a prídu zase. Strelectvu zdar!
admin
Ide o streľbu na asfaltové terče - batéria na strelnici PZ v Obyciach (okres Zlaté Moravce).
Návrh programu je: Voľný sériový strelecký pretek na 20 terčov. Hodnotia sa dve najlepšie položky. Počet položiek je neobmedzený.
Program sa samozrejme môže upraviť a môžeme sa dohodnúť. Teraz chcem len zistiť, či by bol záujem, či má vôbec význam takéto niečo organizovať a vybavovať.
Sokolik
admin, nepíšeš aký strelecký pretek máš na mysli, či brokový alebo guľový / M400 alebo M800/, možno by nebolo zle nejaký kombinovaný a výsledky vyhodnotiť osobitne gula aj brok a potom aj spolu.
anonym
takto sa nenazbierame ani na jednu rundu !
anonym
super napad , ja by som urcite prisiel aspon ma tam konecne niekto nauci strielat !
lesnica1
a ešte plno iných disciplín si môžeme urobiť-napr. vypiť pol litra vína, čelo na porýsko metly a zatočiť a potom bežať rovno :-)))))

ale nie-tak ak by bol záujem o to stretko, tak strelnicu máme aj tu a jesto aj trapp, aj prieseky, oblúkové....T bol len môj návrh. Ak by to chcel admin zorganizovať induviduálne a inde, nebudem sa do toho montovať. Resp.- to môže byť aj tam aj na stretku
vlastimidurcik
Prečo nie. Ak to bude stretko a k tomu americký trap, tak fajn. Nejde predsa o víťazstvo, ale o účasť.
Blaser300VM
Ked to nebudu "fixne" smery, ako to niektori nazyvaju, preco nie. predpokladam, ze hovorime o trape, ci nie? Obyce?
lesnica1
alebo to môžeme urobiť na stretku
miro65
zdravim ta..mysliš na trap??

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.