dnes je štvrtok,  12. marec 2026,  meniny má Gregor,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:08,  dnes západ slnka: 17:43
termovizia nocpix
ODIMON

je to legalne - diskusia

autor: schumi22
pridané: 15.1.2010 15:13
zobrazení: 3 131
hlasov: 0
zdravim - poznamka na uvod, nie som polovnik

dnes pri prechadzke lesom som nasiel toto - plechova prepravka s dierami zo spodu je k nej pripevnena drôtena siet (karirohoz), ktora sa neda dat dole, vo vnutri debnicky sa nachadza stare maso, zemiaky a podobne len je to spravene tak, ze zver sa k tomu nema ako dostat - predpokladam (som si isty) ze je to pasca na prilakanie zvierat za ucelom ich odstrelu, moja otazka teda znie je nieco take legalne? ak nie hned to nahlasim prislusnym uradom a na dane miesto ich odvediem, mam urobene aj fotky. diky za odpoved

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Edu
ano vnadisko nie je poľovnícke zariadenie. Takže je to legálne .
naro
Matusko22 ty si zdravý?
3tajerak
je to vnadisko .. Liska sa hraje a ty mas dost casu na jej ulovenie..
bodo1948
Matusko som si nemyslel,že si na tabletkách tak zavčasu ráno....
matusko22
aj ja to tak podobne robim...ale nechcem ist do basy tak to nikomu nevravte prosim...
FLATretriver
normalne podla mna , vnadisko čudne ale predca
bodo1948
Návnada na líšky.Nedostane sa k nej,ale bude sa o to znovu a znovu pokúšať.Je to legálne a normálne,bežná prax.
schumi22
mam to nafotene v mobile a kabel od pc budem mat k dispoziciu az o niekolko dni.. inak pod tym starym masom v debnicke je rozumene - parky, sunka stare jaternice a ine zabijackove vecicky
lesnica1
tak fotky pridaj, uvidíme

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.