dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

VIETNAMSKE prasata - diskusia

pridané: 7.1.2010 13:26
zobrazení: 6 201
hlasov: 0
ludia verte neverte u nas v reviri mame vietnamske prasata v lese. majitelovi ktoremu utiekli nam dal povolenie na likvidáciu,, neche niekto prist na polovacku?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
FLATretriver
hej masko je dobreee,,,všeličo sa da lovit uz u nas sme si s toho robili srandu, dnes sme mali na vyrade na sp. pstruha.. ujco jeden chce napustit zakawkazke ovce do reviru ze sa to 5 krat za rok okoti bude vela zvery
bodo1948
Bežná vec.Ja som odchoval behom 3 rokov asi 100 ks.Bežne mi utiekli do hory.Ale už som ich zlikvidoval.Maso je dobré,ako z normálneho prasata.
bigmischo
čo si zistil?
FLATretriver
zajtra zistim či ešte su alebo uz ich postrielali všetky
Edu
no na tie prasata by som prišiel
FLATretriver
opytam sa či to ma niekto fotene ja osobne nie lebo mam fotak pokazený , a ked to streli niekto iní nechcem sa im do toho motnovat a nechem to fotit ked nie je prave v tej situaci ked mam pri sebe fotos zveri preukazana patričná úcta
bibasso
FLAT mohol by si pridať aj nejaké foto, ak budeš mať
FLATretriver
5 kusom,, ,,
jelen93
kolko ich bolo dokopy,
FLATretriver
hej maso je to dobre velmi ja som dnes jedno strelil a kamos dve uz je len jedno
jelen93
a ved to je dobre meso ako z domacich klasickich ošípanych
findula
Také už mi jich prošlo pár mrazákem co se zatoulali v lese
jelen93
tak im poradte prikrm pod posed a len vystriehni alebo spolocnu obsadit a honcov poslat vyplasit
FLATretriver
no vlky nemame medveda vraj jedneho co sa tula po horach ale ten asi uz presiel niekde inde a rysa ties nemame tazke je to na mne
jelen93
jasne pobite ich lebo vam naozaj mozu priniect viacej skody ako uuzitku.ale neboj sa keby ich zbadal medved,vlcialebo rys oni bi im poradili
FLATretriver
MSmarian naštastie žiadna,, noo veru hej rychlo sa toho treba zbavit ale ked oni su agresivne jedneho kamarata dobre prehnali , ved som teraz aj bol na ne a nebolo ich ale zajtra pojdeme viacety tak snad
pepies
Vrele doporučujem aby ste sa čo najrýchlejšie zbavili tých vietnamcov.lebo ak sa vá to pokríži tak amen-tma.....
MSmarian
aká doba lovu sa na nich vzťahuje?
FLATretriver
no hlavne ze je sranda,,, raz utiekol jednemu polovnikovi cap a isiel som akurat s postriežky a kukam ze co to je muflon alebo co ,
bigmischo
hééj to musí byť superne.. :D
FLATretriver
jednu svinu sme uz strelili ta bola dost agresivna uz len ale tri prasce asi priblizne
posed33
uz idem : ))

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.