dnes je utorok,  31. marec 2026,  meniny má Benjamín,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:28,  dnes západ slnka: 19:12
termovizia nocpix
ODIMON

polovnicka obuv - diskusia

autor: lubi
pridané: 3.1.2010 0:42
zobrazení: 7 066
hlasov: 0
Mate niekto skusenosti s topankami coantri boots su zelenej farby vydel som jch na int.obchode u pitliaka,bol by som zvedavy ci su pohodlne na celodenne nosenie ,jesen zima a ci su teple na postriezke.ich cena ma hlavne zaujala.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
HUNTER75
Urobil som chybu, keď som si kúpil topánky HANWAG Alaska GTX (asi som podľahol reklame) - tvrdá podrážka, vrchná časť tlačí na lýtko, celkovo sú neforemné. Predtým som mal 15 rokov zn. CHIRUCA, nosil som ich celý rok, boli ľahké, dobre izolovali, v lete sa v nich nohy nepotili. V súčasnosti by som asi kúpil niečo z ponuky PLANICA alebo LOWA.
mibe74
Dakujem
m98
Mibe74- Tarrago nano protector 400ml. Majú v Intersporte.
mibe74
Prosím vás, mam topánky Demar Alpy gtx a potreboval by som poradiť, aký impregnacny sprej použiť, aby som nezničil topánky. Na cene nezáleží, chcem kvalitu. Nevyznám sa v tom. Ďakujem.
keny
Príspevok presunutý z diskusie obuv asolo sasslong (autor: keny).
topanky po vyse roku su uplne bezcybne a stale super sedia. nestratili vodeodolnosť ani sa nikde neodlepili. jedine co som robil bolo osetrovanie vcelim voskom a vymenil som snurky lebo sa zodrali. mozem len doporucit.
keny
Príspevok presunutý z diskusie obuv asolo sasslong (autor: keny).
takze vidim ze jediny do tejto diskusie prispejem ja :D dnes som topanky kupil a dufam ze budem spokojny. sedeli mi vyborne na nohu a mali dobru cenu takze dufam ze aj nieco vydrzia...
jozef
archer chcel som brať tieto no bohužial nemaju č.12 :( škoda vieš hladam obuv pre otca ja mam obuv z vyšej rady od Planika a spokojnosť..
mibe74
a tieto? odkaz :-D
fero
ich majú za dobrú cenu v akcii
archer
jozef: celokožená topánka, vibram podrážka, na tom sa nedá čo pokaziť.. no s topánkami rozhodne pozor.. odporúčam vyskúšať osobne.. ja teda osobne nekupujem cez web nikdy (topánky).. je to ako s nohavicami.. niektoré majú užší strih.. je jedno že máš dobrú veľkosť ak v nej budeš mať nohu stlačenú jak špagetu.. topánka musí byť hlavne pohodlná.. ja mám Meindl Island GTX a maximálna spokojnosť..
jozef
Nejake skusenosti ????
admin
Ja ich mám tiež a maximálna spokojnosť!
Rimo
ked myslis country boots s membránou Deitex tak ja ich mam asi 2 mesiace, zatial spokojnosť, podrazka Vibram je vynikajuca aj na dlhe chodenie, koza je velmi prijemna a zatial mi nepremokli, a to som ich mal aj v kvalitnych lejakoch, samozrejme ze ich obcas naimpregnujem, a kolko stoja? ja som ich kupil za 80 Eur
bracho
mate niekto skusenosti s touto obuvou?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.