Vlastnim druhy rok Delta Titanium 4,5-30x50, ktory je vynikajuci puskohlad, obraz cisty, jasny aj za sera, bod maly, osvetleny, svietivost nastavitelna, balisticka veza s krokom 1/8moa. Paralaxa je nastavitelna, ale pre mna do 200m zbytocn(polovat by sme aj tak mali vo vnutornom priestore maximalnej hranice vnemov zvierata, nad to je len mechanicke zabijanie). Len doporucujem, mal som moznost polovat s Meoptou, Swarovskym, Leicou, ale zatial som nezistil nic, v com by Delta zaostavala...
Delta valcuje nezaspala na vavrinoch 34 mm tubus prepracovanejsie osnovy ED skla 1 clik: 0.1 mil rad 1cm na 100 m. Rozsah 50 Moa Takticke puskohlady, Tercova strelba bez problemu tieto puskohlady po osobnych skusenostiach hned brat na lov do reviru za kazdych podmienok. Cena podla modelu vzdy dostupnejsia ako Meopta sklamanie za vlastne peniaze. Alebo ak chceme niecomu konkurovat ponukneme to najlacneisie Duralit. Doba mierenia na hrubo konci na trh idu zvetsenia do 15 x a vysie. S bodom minimalne osnova c.60 Presnost umiestnenia zasahu je prvorady. ◄ reagovať
Dnes sme na OpU 54 kúpili DOT 2,5x15,5X56 a po kuknuti do tej ruly je to parada. No tie nové delty s 34 mm tubusom a ED sklom, no neviem co na to Meopta a spodná rada Zeiss? Oproti duralytu, conqest alebo meostar r2 idem jednoznacne do delty. Tot moj názor!!!!! ◄ reagovať
Zdravim. Mam zaujem o tento puskohlad odkaz. len sa obavam tej elektronickej regulacie jasu, ci to bude v pohode. A ci sa to naozaj oplati za tie peniaze. Citam len same chváli na radu titanium. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Puškohlad Delta Optical Titanium 2.5-10x50 (autor: aro97).
Delta Optical Titanium 2,5-10x56 Di - Cerven6 bod puskohladu ma ovladaci prvok umiestneny z boku s elektronickou regulaciou jasu pomocou dvoch tlacitiek. Hodnota naposledy zvolenej intenzity jasu sa automaticky nastavi pri dalsom zapnuti osvetlenia bodu. Cena je 560 Eur. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Puškohlad Delta Optical Titanium 2.5-10x50 (autor: aro97).
Daniel8 , ja mám 56 ako píšeš a som s ňou vysoko spokojný , treba si nájsť niekoho kto to vlastní a ísť si to von vyskúšať . ale 56 za šera a pri mesiačiku je v pohode , zeiss ani swaro to nikdy nebude ale meopte konkuruje ◄ reagovať
Zdravim Vas. Co poviete na tuto novinku od delty. Tyka sa to zapinania cerveneho bodu. odkaz preklad: Delta Optical Titanium Di 2,5-10x56 nový ďalekohľad vybavený digitálnym nastavením intenzity podsvietenia , ktorá umožňuje veľmi presné nastavte požadovaný jas centrálneho bodu v mriežke S výhľadom na 4A . Okrem toho , elektronika Spomínam si , že v poslednej dobe používa jas bodu, takže datovania je pripravený k použitiu ihneď po zapnutí ◄ reagovať
A ta delat 2,5-10x56 by mala byt natom lepsie, ako 50, nie? majko82: ty mas tusim tu 56 titanium? Ako je to za sera s nou? ◄ reagovať
uhrineki , porovnával si octaviu zo superbečkom ? ale inak máš pravdu. súhlasím ◄ reagovať
Zdravím, všechny, tak som porovnával Delta Titanium 2,5-10x50 z ZEISS Diavari Klasic 2,5-10x50 a môžem konštatovať že Delta bola o veľa horšia za šera čo sa týka ostrosti obrazu a aj videlnosti ako ZEISS. Určite to nebol nepatrný rozdiel. Mal som oba dva puškohľady na posede a pozeral som do nich pokiaľ sa nezotmelo. ◄ reagovať