dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

Krmivo pre šteňa - diskusia

autor: klenovec
pridané: 30.11.2009 19:59
zobrazení: 1 912
hlasov: 0
Kto mi poradi krmivo pre 2 mesačné šteňa AJD od Royal Canin. Aké mám kúpit?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
juraj22
rc a hovadzina.
mirogalas
Lesnica 1 spoj sa s Finistom. My ho kupujeme za 40 EUR
lesnica1
klenovec....my asi do 10 týždnov dávame ešte STARTER, ale potom máš ešte medium junior- to je asi do 12 mesiacov. Dobré na imunitu, veľa bielkovín, vápnik a fosfor. Potom máš MINI JUNIOR asi do 10 mesiacov. Dobré na trávenie. Skôr by som povedala, že pre malé plemená. Potom je BABYDOG do 4 mesiacov. Tiež dobré na trávenie a imunitu. Pri kúpe ale daj pozor na cenu. Niekde je toto krmivo strašne predražené. My ho kupujeme asi za 55 euro vrece. Niekde ale stojí aj o 30euro viac.
bavorak
mam 5 mes. kopovku ...teraz je davom pomerne drahe krmivo ale mina sa co jej kupit ..nie vseko drahe je aj dobre...myslim znaku krmiva
Finist
Ak chceš krmiť RC tak mu kúp Medium Junior. Potom už stačí len voda a vela pohybu :-D

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.