Reakcia na príspevok od Peter10, 13.3.2023 o 18:30 :
Slovo doprovod i sloveso doprevádzať sa nepovažujú za spisovné. V slovenčine sa v tomto význame používajú slovesá vyprevádzať, odprevádzať a sprevádzať. ◄ reagovať
Počul som slovenskú verziu piesne ,, Už troubějí na horách jeleni " tak pridávam text. Keď ručia jelene //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 1 . Poľovníček na posede, má lúku pekne v dohľade s puškou v ruke, srdce plesá, pozerá do lesa. //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 2. Z lesa už jeleň vychádza, črieda ho von doprevádza a nad lesom sa jeho hlas ozýva zas a zas. //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 3. Z mrakov už mesiac zažiari, poľovník pušku namieri, naposledy, v lesa tôni, jeleň hlavu zakloní. //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 4. V tom rana z pušky zaznela, ruka sa vôbec nechvela už nastal čas, už neručí, s lesom sa rozlúči. ◄ reagovať
Rempo :D :D :D mám dost ◄ reagovať
jajo5 héj je to Rolland :-) ◄ reagovať
horar1992 Rolland? :D myslím že tá pesnička je na rolland 3 :) ◄ reagovať
Spito 270 - aj toto pre poľovníčky odkaz, alebo keď sa stretneme odkaz ◄ reagovať
tak je dede... no u nas je viac preferovana tato piesen odkaz ◄ reagovať
spito270 aj tuto poznám to spieva jedna kapela od nás :-) ◄ reagovať
odkaz Tuto si myslel? :) ta prva z hora... ◄ reagovať
lesnícka hymna,len trošku iný text odkaz ◄ reagovať
lubenko dobre som sa natom zasmial :-) ◄ reagovať
daj si do Googlu polovnicke pesničky a možeš spievat o dušu ◄ reagovať
Kto by mal záujem mám niejake polovnícke pesničky v počítači,ludové ked niečo pište poštu :-) ◄ reagovať
Zdar všetkým. Poradíte mi niekto prosím vás,nejaký obchod, kde by som zohnal poľovnícke CD,MP3?? ◄ reagovať
..zdravim, ja ju mam..ak ju este hladas, napis mi na mail.. lukas ◄ reagovať
no dovol vladimir17, my sem nebludime, chodime sem velmi rady ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.