dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Poľovnícke piesne - diskusia

autor: vladimir17
pridané: 25.10.2009 21:54
zobrazení: 12 064
hlasov: 0
Pozdravujem všetkých, čo sem zablúdia. Začal som sa zháňať po jednej poľovníckej piesni, Ej beťar ja poľovníček, ktorá sa mi veľmi páči. Ak by ju niekto z vás mal, tak mi ju prosim pošlite na e-mail: vladimir17@centrum.sk . Už vopred Vám veľmi pekne za vašu ochotu ďakujem a ak by ste mali ešte nejaku podobnú pieseň rád si ju vypočujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
goret
Reakcia na príspevok od Peter10, 13.3.2023 o 18:30
Slovo doprovod i sloveso doprevádzať sa nepovažujú za spisovné. V slovenčine sa v tomto význame používajú slovesá vyprevádzať, odprevádzať a sprevádzať.
Peter10
Počul som slovenskú verziu piesne ,, Už troubějí na horách jeleni " tak pridávam text. Keď ručia jelene //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 1 . Poľovníček na posede, má lúku pekne v dohľade s puškou v ruke, srdce plesá, pozerá do lesa. //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 2. Z lesa už jeleň vychádza, črieda ho von doprevádza a nad lesom sa jeho hlas ozýva zas a zas. //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 3. Z mrakov už mesiac zažiari, poľovník pušku namieri, naposledy, v lesa tôni, jeleň hlavu zakloní. //: Už prichádza, čas jesene, keď ručia jelene. :// 4. V tom rana z pušky zaznela, ruka sa vôbec nechvela už nastal čas, už neručí, s lesom sa rozlúči.
horar1992
Rempo :D :D :D mám dost
Rempo
toto už je moc..)))) odkaz
horar1992
jajo5 héj je to Rolland :-)
jajo5
horar1992 Rolland? :D myslím že tá pesnička je na rolland 3 :)
dede
Spito 270 - aj toto pre poľovníčky odkaz, alebo keď sa stretneme odkaz
spito270
tak je dede... no u nas je viac preferovana tato piesen odkaz
dede
na záver posedenia odkaz
horar1992
spito270 aj tuto poznám to spieva jedna kapela od nás :-)
spito270
odkaz Tuto si myslel? :) ta prva z hora...
horar1992
lesnícka hymna,len trošku iný text odkaz
horar1992
lubenko dobre som sa natom zasmial :-)
lubenko
čo moj horarik :):):):)
horar1992
lubenko :-)
lubenko
daj si do Googlu polovnicke pesničky a možeš spievat o dušu
horar1992
Kto by mal záujem mám niejake polovnícke pesničky v počítači,ludové ked niečo pište poštu :-)
lubos2
Zdar všetkým. Poradíte mi niekto prosím vás,nejaký obchod, kde by som zohnal poľovnícke CD,MP3??
lukasb
..zdravim, ja ju mam..ak ju este hladas, napis mi na mail.. lukas
bystricka
no dovol vladimir17, my sem nebludime, chodime sem velmi rady

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.