dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Posledny hryz - šelmy. - diskusia

autor: ciernyedo
pridané: 19.10.2009 7:18
zobrazení: 3 614
hlasov: 0
Posledny hryz, vieme o čo ide a predsa ako je to u velkych šeliem, ano či nie?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Edu
Potom si lámeme hlavičky prečo máme BSE kravičky (:
alfa
to máš pravdu, bylinožravce kŕmime mäsom :))
Edu
alfa šak nech si hryznú naposledy trocha zelene :) Keď kravičky krmime kostnou múčkou môže aj šelma trocha zelene :))
alfa
Také "chyby" sa stávajú v snahe aby bolo všetko ako má byť, k tomu štipka alkoholu, no a potom sa dáva aj šelmám sledný hryz :-)))))
sniper100
Emka, ale sú tu také špeciálne fotky...:o)))
Emka
:) čečina v papuli šelmy by vyzerala fakt divne.
ciernyedo
Edu, nechcem byt podvojnym kontom, ja radšej vždy sam za seba.Samozrejme vo všetkom.
sniper100
Presne to čo napísal Edu som myslel aj ja svojím príspevkom na začiatku, verím, že chápaví to pochopili...., preto som aj napísal, že vyzerá čudne čečina v papuli vlka, keď ju do nej za života nezoberie...a rys2, to s tým kusom mäsa bolo dobre..:o)))
Edu
:)))) Bystrička možno je to moje podvojné konto :)
bystricka
edko suhlasi s edkom, tak to ma byt
ciernyedo
Ja sa zhodujem s nazorom "Edu".Vychodniari čítajte, a "nekrmte " tych strelenych vlkov rastlinnou potravou.
Edu
Podľa môjho názoru je posledný hryz - posledná potrava aby sme to zjednodušili . Takže dáva sa raticovej zveri do papule . Pernatej zveri sa dáva posledný zob . Zálomok na ranu a otočenie pri pohlaví asi nie je predmetom debaty .
bystricka
u nas minuly tyzden strelili medveda, a pri pasovacke mal posledny hryz, neviem ci to bolo len pre tu komediu ktora bola okolo, alebo to ma tak byt
posed33
alebo RYSOV : )))
rys2
Vlkovi sa má dávať poldruhakila mäsa do papule a šťastný strelec si má dať - pripnúť malý kúsok mäsa na pravú stranu klobúka a má ho nosiť po celý deň ( do 24:00 hod ). Že vraj to prináša šťastie a človek potom uloví každý rok troch vlkov:-)))
sniper100
Podľa toho čo viem, tak šelmám sa nedáva, čítal som to aj v literatúre. A trochu čudne to aj vyzerá, vlk s čečinou v papuli...
Šelmám se nedává, snad jen medvědovi, který je všežravec.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.