dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

Polovnicka literatura - diskusia

autor: maros17
pridané: 4.9.2009 12:30
zobrazení: 6 819
hlasov: 0
mohol by mi niekto poradit ci nepozna nejaku knihu ktora sa tyka zajaca alebo bazanta?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Až pojedeš na Moravu, tak se pro taho Zajíce stav...:)
maros17
A od akého autora je tá kniha zajac, bažant, jarabica?? Odkiaľ si ju zohnal a či sa ešte dá niekde zohnať.
stopar
Knihu Zajac,bažant,jarabica mám, čo by si potreboval?
lesnica1
môžeš skúsiť Hygienu zvěřiny-Winkelmayer, Lebersorger, zedka, Forejtek...Neviem, čo konkrétne chceš.
cisarko17
Prosím Vás nevedel by mi niekto poradit autorov nejakej literatúry ktorí sa venovali problematike- zverina (divina) vo výžive ľudí?
bella
Prosím nema niekto knihy Poľovníctvo 1 a Poľovníctvo 2 od Alexandra Bakoša nedá sa už nikde zohnať a surne ich potrebujem
Finist
Pavel Hell kniha Zajac a králik. Rok vydania 1972
bodo1948
No skús Smelý zajko v Afrike,ale nie vážne,JAROSLAV sLAMEčKA -Zajačia zver.
cros0111
"cita " noo a neviee kde by som to vedel kupit ? :D
maros17
Neviete mi prosim vas niekto poradit kde sa da zohnat kniha Zajac,bazant,jarabica autormi su Szederjei a Studienka.
Měl bych mít monografii Zajíc.
cros0111
no tak taku knihu by som aj ja chcel kupit :) mate nieko nieco take ? :)
maros17
ma niekto z vas takuto knihu??

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.