pzondava
dimartin, 25.12.2014 o 11:32 Zdravím, vie niekto poskytnúť výhľadový plán? Viem čo má obsahovať podľa vyhlášky ale bolo by dobré vidieť schválený, pre lepšiu predstavu. Z jelenej oblasti. Ďakujem. ◄ reagovať
Discover5, 30.5.2014 o 8:34 Asi tak nejako. Ale hold zákon je zákon. Máme kopu nariadení a predpisov, ale tie sú iba výsledkom toho,že sa ako poľovníci správame tak, ako sa správame. ◄ reagovať
pavian, 29.5.2014 o 22:59 Áno, videl... Mne to pripadá celé zcestné, ako plány päťročníc v minulosti, čo sa nestihlo za 4 roky, dohnalo sa v piatom a zrazu sme včera boli tam, kde iní budú zajtra... Alebo naopak? ◄ reagovať
Discover5, 29.5.2014 o 10:17 Nie pavián. S riadkovaním 1 a pol. Tri som už urobil, a asi desať prečítal a asi piatim združeniam som s tým pomáhal.Ty si už nejaký videl? ◄ reagovať
Hekler, 29.5.2014 o 9:41 pavian, v mene svojom Ti ďakujem za to že si našiel jeden jediný nedostatok v zákone o poľovníctve .... a to že v ňom nie je určené riadkovanie pri vypracovaní výhľadových plánov ((::, no čo je to za zákon, ktorý umožňuje aby si každý nastavoval vlastné riadkovanie ... ◄ reagovať
orin, 27.5.2014 o 12:42 Napíš na miro65.Viem ,že predlžoval revír a robil aj výhladový na 10 rokov. ◄ reagovať
Vepord, 26.5.2014 o 7:45 Výhľadový plán nemá zákonnú formu, má len zákonom stanovené náležitosti. T.j. neexistuje žiadny vzor. Vypracovať ho môže len odborne spôsobilá osoba (podmienky nájdeš vo vyhláške) odporúčam obrátiť sa na niekoho z NLC alebo dakoho z Lesníckej fakulty ZV ale pri troche úsilia to dokáže každý, kto má vyššiu skúšku z poľovníctva. ◄ reagovať
sniperjp, 25.5.2014 o 19:52 Chcel by som Vás poprosiť, či by mi niekto mohol poslať ako vzor výhľadový plán poľovníckeho hospodárenia. ◄ reagovať
Hekler, 26.11.2012 o 23:09 na stránke SPZ je príloh 37, ale výhľadový plán na 10 r. tam nie je, netreba si ho mýliť s ročným plánom ◄ reagovať
miroo, 25.11.2012 o 11:37 Edu ked vieš porad aj ostatným,kde najdeme VZORY výhladového plánu polovníckeho hospodárenia.Začína to byť aktuálne,kedže sme uzatvorili zmluvu na dalších desať rokov a zákon to vyžaduje.Na stránke SPZ nič. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.