dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

aky je rozdiel - diskusia

autor: lovec-308
pridané: 30.8.2009 16:54
zobrazení: 1 936
hlasov: 0
sme polovná spoločnost kde o všetkom rozhoduje výbor /šestčlenný/ a nie členska schodza ako v iných spoločnostiach komu vlastne podliehame SPZ,Ministerstvu alebo komu aky je rozdiel medzi polovnov spoločnostov a polovnickim združenim

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
bystricka
jasne, ze su aj vynimky, ale bohuzial coraz menej
Edu
Ano niekedy je človek naivný a precenuje vedomosti iných :))
Veľa poľovníkov si podľa mňa myslí ,že rozhoduje hospodár :)
O tom aké kompetencie má predseda alebo tajomník vie málokto a možno o nich nevedia ani zvolený funkcionári :) Samozrejme myslel som to v globále nie pre naše PZ :)
bystricka
edu, kto sa vyzna, vie, ze vybor nerozhoduje, iba predklda navrhy, mozno som taka naivna, ze si myslim, ze velke % polovnikov to vie
Edu
Bystricka to že o všetkom rozhoduje výbor si myslí velké % poľovníkov . :) Na stanovách ktoré nerobili právnici ale len tak zopár chlapov od stola by sme našli tiež perál až až :) Aj v našich ich je dosť :) Keď som poľoval v Bošáci už dosť rokov po roku 1989 sa PZ volalo PZ II. Stalinovej brigády schôdzu otváral predseda ing Žucha slovami Vážený súdruhovia . Verím ,že ešte potrvá poriadne rokov až zabudneme na korunu . Zvyk je železná košela :) To nam margo peričiek . Možno raz založím temu kde budu môcť poľovníci zverejniť perličky ich stanov :) Či starších alebo novších išlo by iba o humor čo všetko sú ľudia schopný vymyslieť za voloviny :)
bystricka
do stanov sa moze pozerat , chcel radu tak mu ju edu dal, mozno ani stanovy pz nama
Igor123
ja by som sa na tvojom mieste pozrel do stanov, tam máš všetko presne napísané
bystricka
svata pravda
Edu
lovec - 308 výbor nerozhoduje vôbec o ničom . Najvyšie kompetencie má členská schôdza .

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.