dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

CZ-USA CANVASBACK brokovnica - diskusia

autor: polovnikrv
pridané: 23.7.2009 18:40
zobrazení: 6 505
hlasov: 0
CZ-USA CANVASBACK co poviete na tuto zbran je celkom lacna a chcel by som si ju kupit ...len nevem o nej zatial nic mate nejake skusenosti? alebo odporucania?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
SIAD
používam modified prípadne improved(brokový automat) odkaz
Daniel8
Zdravim. Ake zahrdlenie pouzivate na spolocnych polovackach? zajac,bazant. cz-usa brokovnice?
Daniel8
A CANVASBACK nema nikto? Mysanecko a ako casto ju pouzivas a na aky ucel?
Mysanecko
Ja mám Woodcock a som spokojný.
Daniel8
Zdravim vas. presli nejake roky od posledneho prispevku v tejto teme, tak sa chcem opytat, na tu CANVASBACK ako ste s nou spokojny, kto ju ma? Uvazujem nad nou, len by som potreboval nejake referencie z praxe na nu. Dakujem za reakcie.
army9
Vsetci vieme , ze v USA je vsetko lacnejsie a teda aj strelivo . Strielaju vela a preto oblubuju lacne zbrane . Ved preco by dal napr. za flintu 2000$ a za 5 rokov ju zodral , ked moze dat 500$ a vydrzi mu 2 roky . V konecnom dosledku samozrejme usetri .
MSmarian
pozrite sa tam na cenník, radšej by som si doplatím pár stoviek naviac a kúpim kvalitnú osvedčenú brokovnicu ako turecký krám predávaný pod českou značkou. Američania, nie sú žiadana vzorka, kupujú zbrane do zbierok.
MSmarian
odkaz
zekon
ja sa ani moc nečudujem že nejdú na dračku keď v UB predajni stojí REDHEAD DELUXE 12/12x76 14 980,- čo je +/- 600EUR a tu sa predáva za 1000 Eur...ale každý predávajúci má právo si určiť cenu akú chce...
MSmarian
za 5 brokovníc chceš 1000 EUR? Takže za jednu 200.
PoloVlad
nimant odpoved - ale nejdú ti na dračku, keď inzeráty stále opakuješ
nimant
PoloVlad odpoved- nepredávam jednu ale 5 takých.
Edu
Dnešný trend brokovníc je už taký aby mala výmenné chocke + ejector tvrdochrom a ušlachtilé ocele sú tiež samozrejmosťou ako i pekný dezing. Ťažko mi je radiť ktorá je dobrá alebo lepšia . Brokovníc za pár stoviek sú celé haldy vybrať si nie je jednoduché . Prajem LaL zdar
PoloVlad
Nimant, možno je na mieste otázka prečo ju predávaš.
nimant
mám cz-usa readhead na predaj je úplne nová 0908198209
polovnikrv
Mne zas jeden znamy povedal ze v turecku je teraz vyroba tych cz-tiek celkom dobra a ze nejake problemy by s nou nemali byt...len neviem kto ma pravdu lebo na svk a v cesku ich zacali predavat len teraz ...
PoloVlad
Ja by som sa s kúpou tejto zbrane tak neponáhľal. Osobné skúsenosti nemám, zvažoval som aj ja jej kúpu, ale naposledy ma odhovorili. Vyrába sa v Turecku a že vraj za veľa nestojí ako iné turecké značky.
nimant
Kúp ju!

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.