Admin, takhle jsi to udělal správně. Já osobně jsem spokojen. Je na fotky upozorněno a kdo to nerespektuje, tak ať se neozývá. Díky za kategorii.
mňa nič nenapadá. napísala som, že mne je to jedno. Ja som len tak poznamenala, že ked sa fotka pridá, je viditeľná pre všetkých. Mne to nevadí, za kategoriu som bola.
lesnica1 - kvázi upozornenie, lebo niektorí sú proti tej kategórii, tak ak náhodou kliknú, aby ich to upozornilo a nemusia zobraziť fotky. Ak ťa napadá lepší text navrhni ;-) Fakt som nevedel čo lepšie tam napísať. Pretože veľa krát tam boli v minulosti veľmi nechutné fotky.
tak potom je to to naozaj ok !!!
inak-na čo je tam to upozornenie? ved ked sa fotka pridá, tak ju každý vidí. ale mne je to jedno
Edu - nie, nemazal som zatiaľ nič.
admin podla mna si to urobil dobre ze si obnovil kategoriu uhyny ved to vlastne patri k prirode odjakziva... a este jedno velke plus na tom je ze pri kliknuti na kategoriu sa zobrazi ponuka ci si ozaj chceme pozriet fotografie... podla mna to mohlo by uz od zaciatku tak...
admin zatial je chod bezproblemu !!! Alebo si už mazal ? :))
děkuju a zároveň začínám vkládat, kdyžby mi to někdo smázl, svět se nezboří. Myslím, že nejvíce člověka pobouří když je na fotce červená barva a to v mém případě asi nebude -jen doufám, že se to tam nebude zvrhávat v nějako extradiskusi (viz. fotky Blasera) :-)
tak ja by som povedala, že na to sa nespoliehaj :-))
Kategória úhyny je späť aktívna ako som slúbil. Prosím o zodpovedné pridávanie iba prezentovatelných fotiek do tejto kategórie. Ďakujem za pochopenie.
milank...s tým pridávaním fotiek-máš pravdu.Každý chce niečo pridať, tak pridá hocičo. osobne som už veľakrát nad niektorými pokrútila hlavou (ako je napr tá ratica-ale tak to asi mladý nevedel a myslel si, že je to z uhynutej zveri...no nevadí-čo už). Ak sa do kategorie budú pridávať fotky niečoho ozaj tak rozmliaždeného na ceste, čo už nikto nebude vedieť určiť ani druh, tak by som to okamžite mazala. Ak bude admin pár mesiacov v tomto prísny, tak to bude kategoria na úrovni.Dúfam
Zigi9 potom si to povieme keď bude tá kategória či sú ľudia spôsobilí :)) Uvidíš sám .Osobne sa nakategoriu úhyn teším :))
když už fotím úhyn, tak si dávám patřičně záležet, někdy je to těžké, jindy už i zbytečné a takové ty zbytečné sem ani vkládat nehodlám, zkusím zapřemýšlet a vkládat to nějakou přijatelnou formou, teda pokud tu ta kategorie opravdu bude -a když tam někdo bude psát něco o tom, jak je to hnusné, tak je to podle mě jeho blbost a stačilo by kliknout na tlačítko zpět, nebo to vůbec neotvírat!
Lesnica bolo to tak,ako píše Edo,ale ešte sa vrátim hlbšie do minulosti a vysvetlím prečo bola tá kategória vôbec založená,pretože kedysi tu vôbec nebola...Ľudia tu kedysi pridávali fotky úhynov buď medzi úlovky alebo medzi trofeje.Vtedy to boli ešte všetko pozerateľné veci,preto Admin na našu žiadosť túto kategóriu vytvoril.Aby sme proste oddelili väčšinou trofeje úhynov od trofejí a úlovkov normálne ulovených (takto vznikla aj kategória Výstavy).Lenže dopadlo to tak,že sme si zrazu prezerali fotky niečoho,čo som ja osobne nevedel identifikovať.Napr. som nevedel rozoznať či sa jedná o líšku alebo zajaca a tak podobne.Proste ľudia majú príležitosť pridať foto,tak tak robiť budú a je jedno aké.Vidia na ceste rozšľahaného zajaca,líšku,atď tak to zvečnia,veď na lovuzdar.sk je na to kategória.Na môj vkus a aj vkus iných,ktorí boli pri vzniku tejto kategórie,sa začala táto fotozberňa zdochlín bridiť.Preto sme tu po dlhej a nepeknej debate dali zrušiť.Ja osobne nevidím žiadny zmysel zverejňovať fotky hnijúcich zdochlín,zrazenej zveri na ceste,keď už nevieš čo to vlastne pred tým bolo alebo len kopu kostí.Uvidíme ako to bude teraz.Admin si to zoberie pravdepodobne pod palec a bude fotky riešiť osobne.Takže asi tak nejak...
Evička preto poľa zrušená lebo v 99% tam neboli uhýny ale kus niečoho hnijúceho a kus nohy a také svinstvá . Uvidíme čo tam budú ludia dávať teraz.
milank..prečo bola zrušená?
tiež nemám problém s touto kategóriou, ale pridávanie fotiek na ktorých je len ťažko identifikovateľná kôpka tkanív a kože, to skutočne nemá význam!
Ja nie som proti tejto kategórii,ale už asi všetci zabudli prečo bola táto kategória zrušená ...
Tiež som za kategóriu úhyn a nevidím dôvod na mazanie takýchto fotiek. Je to súčasť kolebehu života a proste na to môže človek v prírode a v lese natrafiť. Podľa mňa je to prirodzené a netreba z toho robiť tabu
taky jsem pro tuto kategorii, jen mě děsí to měřítko, jakým se budou fotky brát za vhodné a nevhodné. Mám jich dost a obávám se, že je admin bude mazat, ale respektuju to. Asi to bude spíš o hlasu lidu nebo chystáš stejné vkládání jako např. u videí?
patri to k prirode, k zivotu, nevidim problem aby sa neobnovila.
samozrejme som za uhyn,nerobi mi to problem
Kategória úhyn bude na vašu početnú žiadosť obnovená. Pred otvorením kategórie sa zobrazí upozornenie, aké fotky sa tam nachádzajú a či tam naozaj chcete vstúpiť. Fotografie, ktoré uznám za nevhodné na prezentáciu budú vymazané, takže už vopred upozorňujem, že ak vám nejakú fotografiu vymažem z úhynu, nehnevajte sa a nesťažujte. Chcem aby to bolo v rámci prezentovateľnosti. Ďakujem za pochopenie s nekompromisným vymazaním.
Suhlasim s Mareckom
Ja som taktiez za kategoriu uhyn, lebo aj tak ich tu najdes a to v roznych kategoriach a tak budu sustredene na jednom mieste. Potom je len na tebe, ci kliknes lebo nie.
ja viem : ))
nie, za úhyny
EVICKA si za kategoriu grcat ? : ))
ale koľko ľudí, toľko chutí, vieš, Miloško? čo je pre jedného v pohode, z toho iný grcia. Takže máš hned protiargument. Osobne som za kategoriu
kategoria uhyn moze sa obnovit ale nie ze sa tu budu odbavovat uchylaci a budu tam davat hnus a humus tato kategoria ma urcite svoj vyznam ale odtial potial
Kto nechce nech si ju neotvára ! Keď toľkým chýba nech zostane .
Taka technicka poznamka - kedze nazory niektorych na Kategoriu Uhyn su take rozporuplne. Mohol by si kazdy trebars v prifile zvolit ci chce, aby sa mu tato sekcia zobrazovala a zpristupnit ju len registrovaným uzivatelom.
huaaa no zase taký zlý človek by som až nebol s tou pokutou aj keď technicky to môžem vykonať to je fakt :)
Niektorí Ťa Edu asi poslúchli :-)))
Admin kľudne ju vytvor ja som tiež za aspoň sa pobavíme . :))
Škoda ,že poľovíci nepoznajú ani zákon o ochrane prírody napríklad a nemajú znalosť o tom ,že pribíjať poľovnícke zariadenia do stromov je v rozpore zo zákonom o ochrane prírody . Tak sa zabávam i v kategorii poľovnícke zariadenia ako sa mnoho ľudí prezentuje .
Napríklad zopár šialencov :
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
odkaz />
Až sa ich raz opýtam prečo to urobili a dám im 10 000€ pokuty možno sa prebudia :) Minimálne by som doporučil rozobrať a hlavne nepublikovať !
Admin, pokud podle mého názoru bude fotogragie nepublikovatelná, samozřejmně na ni upozorním a doufám, že se tak zachovají i ostatní. Je otázkou, co je pro koho ještě publikovatelné a co ne. Díky Lupen.