Čo vravite na túto pušku?
já už tam taky něco nakoupil. Pandur co bych pro tebe za dovču v Tatrách neudělal :-) :-) :-).ne jen myslivci by si měli pomáhat.jdu do lesa tak lovu.
Pana Koubu z Uh. Brodu doporučuji, už jsem tam byl pro dvě flinty i když to tam mám dost daleko...
pandur1-ja ked som kupoval moju magnumku, tak som ju kupil za MOC. Tolko som nabidnul ako moju maximalnu cenu predavacovi a dohodli sme sa bez problemov.
chlapi ďakujem za info, skúsim.
Pandur přímo v Uh. Brodě je soukromá prodejna kde jsou nižší ceny jako v podnikové prodejně. Pan Kouba 572633169( do cz předvolba 00420),zeptej se.
kmit hlavne ma podla mna vyznam pri presnych zbraniach. Ze vraj by mala byt hlaven volne ulozena. moja je este zo spodu pod cielnikom prichytena srubou a striela presne-nekonal sa ziaden 15 cm rozptyl a pod.
Pacentko, ak ti funguje 100%, nechaj to tak. Je pravda, že by si medzi hlavňou a predpažbím mal prestrčiť list papiera. Vraj ak to nejde, tak by vďaka kmitom hlavne malo dochádzať k nepresnostiam, hlavne pri opakovanej streľbe, ale opakujem, čo funguje, do toho by sa nemalo zasahovať.
pandur mě sa podařila za 14 tis. a výběrová-), ale pro druhé to bohužel zařídit neumím-(...napínáček je O.K....uložení hlavně mám v pořádku,jinak na pažbě je opravdu dost dřeva,moja půjde zeštíhlit a přetvarovat,jiné rybiny a do oleja-ne lak...pak to bude dle mích představ!
Voči kalibru nemám námietok, ani voči vzhľade a tvare zbrane. Aj keď som zástancom pevných pažieb, krku pažby či predpažbia, na môj vkus je na tejto puške zbytočne veľa dreva a o nejakých 10 dkg by mohla byť ľahšia.
Celkom vydarena STUTZKA....ja osobne by som ju obliekol do krajsieho dreva...FS-ka co vazi cca 3,3kg je o.k.
pacenko-magnumka ma celkovo mohutnejsiu pazbu oproti medium modelom. Predtym som mal 30-06 lux a tam bola asi polovica dreva, ako mam teraz na magnumke. sama zbran o sebe vazi 4,2 kg-v tom mal vyrobca pravdu-vazil som ju a ta mohutna pazba sa velmi dobre drzi v rukach-teda aspon mne. mne sa da papierik prepchat pod celu dlzku hlavne s vynimkou miesta, kde je este zo spodu skrutka do hlavne v oblasti cielnika
mám ju v 30-06..mne tak isto ako písal mibe74 tá pažba vyhovuje.chcem sa spýtať na to vybrúsenie predpažbia.počul som,že na celopažbách by som mal medzi hlavnou a drevom prestrčiť papier.u mojej to možné nieje,ale zatial je v strelbe 100%tná.mám s tým aj tak niečo robiť?alebo ak to striela dobre tak to nechám radšej tak??
jezevec2 dúfam že tá info o cene nie je blud, pretože ja som sa informoval aj primo v podnikovej predajani v Bánove aj priamo v závode a na FSsku mi nevedeli dať lepšiu cenu ako 22.000.- Kč. Ak by si ju vedel vybaviť za 19.500.- Kč bol by som Ti veľmi povďačný.
mám přesně to samé s meostárem R1 r 3-12/56 s bodem,střílí se mi s tím dobře,dřív jsem měl jen kulobroky.střílí se mi s tím dobře a napínáček nepoužívám.v Uh. Brodě se dá koupit nová za 19500kč.
Mrlian ma pravdu, CZ-tacke zbrane co kus-to original. Inak ja mam na mojej magnumke mohutnu pazbu-co mne osobne vyhovuje. mam aspon za co poriadne chytit. ja neoblubujem stihle pazby, ale to je len moj nazor. kazdemu sa paci nieco ine.
Veľmi dobrá zbraň za rozumnú cenu, má ale pár múch. Napríklad skoro každý kus potrebuje vybrúsiť predpažbie, aby sa ho hlaveň nedotýkala. Napináčik na uherskobrodských zbraniach sa nemôže naladiť úplne najemno, inak hrozí spontánne odpálenie zbrane. Ďalšou nevýhodou je relatívne vysoká hmotnosť a masívna pažba. Teraz je moderná výmena hlavní, to tiež v Brode nezachytili. Ku kalibru žiadne výhrady, ten je jeden z najlepších.