ahoj priatelia.. chcel by som sa spýtať-poradiť aké by som mal podla vás používať strelivo.. mám 300Win.mag... a používam SB.. no chcel by som prejst na niečo nové.. POloplášte?? strižne hrany?? .. celoplášte?.. prosim poradte mi budem rád.. Dakujem...
Edu 1-2 euro neriesim ani ja ale 30 alebo 39 je dost velky rozdiel aspon pre mna mozno pre teba nie. A neviem preco by som mal nieco kupovat za 39 ked by som to mohol dostat za 30e??? Tie ceny ktore si sem hodil tak su skoro take iste ako v DS a nie 32e.
gabrielSO keby som bol konzerva a nevyskúšal by som tiež za tých 22 rokov čo poľujem niečo iné tiež by som si bol dodnes spokojný a myslel by som si že tie plechy čo vyplúvam z mäsa tam majú byť ako i tie nenormálne podliatiny . Samozrejme poradiť sa dá len tým čo o to stoja !No ceny sa môžu líšiť premvadasz odkaz ja neriešim nejaké euro alebo dve .odkaz
Edu ja verím každému ja nikomu nebránim si kupovať to čo chce, čo mu vyhovuje, nikoho nepresviedčam nech ich kupuje keď sú zlé,ja používam tieto náboje 20 -rokov aktívneho poľovania som s nimi spokojný,týmto pre mňa končí, každý podľa svojho gusta.
Edu no zostal som dost zarazeny lebo v DS oryx okolo 39 a vulkam okolo 42e podla toho aky kaliber odkaz
stevik prajem sním veľa úspechov :)
premvadasz ja som kupoval v predajni u kamarata v Trenčíne u Igora Boledoviča IBO polovníctvo tam stala krabička 7x65R norma oryx i vulkán 32€ . Nehladal som kde je lacnejšie ba ani som si nepýtal zlavičku ,ktorú by som určite dostal .GabrielSO všetko záleží s akými druhmi si to porovnával ! Ak strielaš stále jedno strelivo nemôžeš zistiť že existuje aj niečo lepšie . Ja nemám prečo klamať a ver mi čosi som už naozaj aj strelil a nebolo toho málo .
Sranda na tom všetkom je že ja SB SPCE 9,7 gramové zo strižnou používam už 20-rokov a som s nim spokojný, určite pridám aj to nejaké foto z úlovku z SPCE ale neskôr pretože u mňa sezona končí 16.1 a začína 16.5.
Edu kde stoji oryx 30e??? U nas oryx 39e vulkan 42E!
stevikdca terba zmeniť a sám uvidíš rozdiel . Norma oryx stojí okolo 30€ S&B SPCE asi tiež nedávajú zdarma . Mne najviac vadila na spce tá nekompaktnosť totálne nekontrolované rozbíjanie diviny plechy boli nafúkané z plášťa kade tade po mäse. Samozrejme tých značiek je kopec od RWS ,geco atď . Ja používam RWS UNI + norma oryx a norma vulkán . To však neznamená že je to to naj . Všetko som neskúšal samozrejme . Viem však ,že S&B SPCE si už nikdy určite nekúpim .
chlapi dakujem.. edu .. akurat ho použivam no moc sa mi to nezda.. hirko asi aj ja skusim to geco... gabrielso... tá súčiastka za flintou
Ja poznám zo svojho okolia pár ľudí ktorý nevedeli nič trafiť a tak najprv menili zbraň potom prišlo na rad strelivo a nie a nie dosiahnuť výsledky v čom to asi môže byť ??? táto diskúzia ohľadom streliva tu už bola rozoberaná XXXX krát.
stevik ja používam Geco do 7x64 je to 10,7 gramová strela a zatiaľ som veľmi spokojný :)
Toho dobrého je na trhu dostatok . Ja však z vlastnej skúsenosti môžem povedať o tom horšom . Čiže najhoršie najnepresnejšie a najnekompaktnejšie strelivo je S&B SPCE strižná hrana . Nič horšie naozaj nepoznám .
zabudol som Hornady-Frano ich ma na sklade. Hornady som mal aj do byvaleho 30-06. boli vyborne-konkretne 180 grainove BTSP Light magnum
a geco?? neaky názor na tú značku?
dakujem.. použivam 11,7 G.. a práve som chcel niečo lahšie.. ale vidim že to je blbost.. tak skusim niečo takžie