Zdravím vás,
chcel by som sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť ohľadom pažby na ZKK 600
prasla mi a tak vás chcem poprosiť ak by ste o nejakej vedeli a dohodli by sme sa na rozumnej cene bol by som veľmi rád.
Ďakujem. :)
dlhýdavy - ďakujem, takže nie je to nič čo by priemerne zdatný kutil nezvládol.
Pažba z 550 sa da použit na zkk600,upravit treba v mieste kde je poistny system,potom treba ešte uprvit pažbu v mieste kde je uložena hlaven.Pretože niektore Zk600 maju trei uchyt a ked ho nemaju tak aj tak uprava je potrebna pretože Zkk ma rozširenu hlaven na uchyt mieridiel
o.k. dík za info, emo, je to pažba z 550-ky? Čo je tam potrebné upraviť?
emo1 ja viem že to nie je pažba zo ZKK, ale jarodt sa pýtal, či sa dá dať na ZKK aj pažba z 550tky a tuším na tej tvojej bola.
koľko by si za ňu chcel? ak je taká ako na fotke tak je fakt pekná
Pri poslednom odkaze pandur1 je moja gulovnica,ktoru som pred časom predal.Ak by niekto chcel taku pažbu, nech sa mi ozve. Rad pomožem.Pažba nieje zo ZKK 600.Je fakt krasna
Jaro dá sa, určite ju treba prispôsobiť, ale šikovný majster, by s tým nemal mať problém.
Je možné použiť pažbu z ČZ 550 na ZKK 600, prípadne aká úprava by bola potrebná?
Myslím že zámer ti perfektne vyšiel :D
Samozrejme že som to dal na pobavenie len autor inzeratu to asi myslel važne :DD
:D :D :D
Hirko2 ja myslím že ten čo tu rybinu vyrobil sa ani uraziť nedá :-DDD
heh škoda tej rybiny :( fakt je hrozná ... bez urážky autora ;)no v každom prípade ďakujem za ponuku
Jozef, takýto vytvor pridať na Lovuzdar je podľa mňa urážka každého slušného poľovníka. Pevne verím, že to je z tvojej strany recesia na pobavenie tunajšej osádky :-))) Ináč ako poleno do kozuba nemá chybu.
ako plienko do krbu dobré :-)))
Asi kružidlom robene :DDDDDDDD jaky ujeb :D
Tá rybina to je des :-(
Foto Vám pošlem na Váš mail,stav je super.Vďaka
heh no vidíš na tú som zabudol :)
nezaškodila by ani fotorafia
v akom je stave? a za akú cenu?
Ak máte záujem,ja mám pažbu ZKK na predaj z kal. 8x57 JS.
inzeráty som už skúšal dávnejšie no nepodarilo sa toto malo oveľa väčšiu odozvu EDU: díkes skúsim :)
čo tak pridať inzerat do sekcie KUPA ?