dnes je utorok,  22. máj 2012,  meniny má Júlia/Juliana,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 05:01,  dnes západ slnka: 20:25

KULOBROK BETTINSOLI 12/76 8X57 JRS - diskusia

pridané: 14.1.2012 10:18

Dobrý den,

chtěl bych se  zeptat jaké máte zkušenisti s tímto kulobrokem. Jaký soustřel hlavní za odpovědi a postřehy děkuji 

počet zobrazení: 367
počet hlasov: 0

komentáre

PoloVlad, 17.1.2012 o 19:46

Moje skúsenosti sú rovnaké ako majú páni predomnou. Túto zbraň mám od augusta, ale zatiaľ úplná spokojnosť. Fakt je ten, že ten guľobrok je vážne z tých ťažších, keď ho nosíš 2 hodiny, už to začínaš cítiť, ale pomaly som si na váhu zvykol, na začiatku som s ním nevládal chodiť. Strieľam z neho všetko okrem S-Ball, do pohonu používam výlučne brokovnicu. Aj mne sa zdá, že broková rana je cítiť určite viac ako guľová, stieľam SaB so strelou Nosler 12,96g, spokojnosť. Líšky treba strieľať aspoň minimagnumami, potom už utečú max 10 metrov

schaman, 17.1.2012 o 17:08

Mám ho už skoro tri roky, moje skúsenosti sú také, že guľa úplne v pohode, už som s tým strelil nejakú líšku, lanštiaky aj vysokú, používam strelivo NORMA ALASKA. Horšie je to s brokovou hlavňou, keď to ide dobre s brokmi, používam hlavne broky 3,75 mm, potom s jednotnou strelou ROTTWEIL mi to ide aj viac ako 15 cm vľavo hore. Mrzí ma však, že tesne po uplynutí záručnej doby sa mi na konci hlavne odlúpilo černenie o veľkosti tak 2x2 mm, nebolo to nijako mechanicky poškodené, podľa zbrojára to bola chyba z výroby. Uvidím čo to bude robiť ďalej. Túto flintu používam hlavne na spoločných bez puškohľadu a v zime na posedy, lebo s puškohľadom MEOPTA ozaj čosi váži. Ale verím jej.

binka, 17.1.2012 o 14:02

Mám ho už dva roky v té samé ráži. Zatím jsem s ním neměl jediný problém. Přes 3/4 chok lovím celý rok. Je fakt že jsem s tím moc lišek brokem nestřelil. Používám Minimagnum 76 mm, 42,5g 4 mm Golden eagle.Zkušel jsem z něj jen pár slugů SaB. Lítali o 15 cm na 50 metrů jinam. Před 14 dny jsem vystřelil na 50 metrů před mechanická mířidla a třefil černé. Je to těžší kulobrok, ale o to příjemnější rána. Někdy bych řekl že broková rána kope víc než kulová.