prosim Vás.mohol bymi niekto z Vás mnoha poradiť gde bysom mohol zohnať gulatú kožu čosa predáva na metre (metráž) chcel bysom si opravit voditko a urobyt este neake do zasoby Ďakujem.
Ďakujem za rady. Na BL som prihlásený v Senci zo psom. Uvidím ako bude robiť sučka ktorú mám v Zubáku. Plánoval som keby išla, že ju zoberem na MFV. Neviem presne kedy máte v Slatinách skúšky, ale rád by som prišiel aspoň pozrieť, možno by som aj nejakého psa priniesol. Uvidíme ako to všetko dopadne.
Trošku oneskorene, ale predsa Nugy: mám 2 farbiarke, pre subtílnejšiu sučku 5 mm a 6 m dlhé, pre väčšieho psa 6 mm a 8 m dlhé. Tí sú už ale minulosťou :( Teraz mám 2 sučky, pre ne je dobré to po psovi... Na posliedkové vodítka používam hrubšiu kožu - nakoľko pri tvorbe ôk do nich treba rezať - aj po narezaní zostanú obe časti dosť hrubé. Minimálne 2x ročne ich ošetrujem roztopeným jelením lojom zmiešaným s včelým voskom, trochu to vyživuje kožu, ktorá musí zostať vláčna a pritom chytá peknú patinu. To isté platí aj keď mi zmoknú alebo sú rozmočené od snehu. Ozaj Nugy, ideš tento rok na BL do Bel. Slatín?
Pavián aký priemer používaš pre jazvečíkov?
marko200 - Voľakedy sme na vodítka používali remene na šijacie stroje ;boli bežne dostupné v predmetných predajniach resp. od opravárov ; (inak hotové vodítka z tohoto materiálu ako i farbiarske remene sú bežne dostupné v predaji ).
Aj mne ;)
Ďakujem Vám všetkým za radu velmi ste mi pomohly
Pozdravujem. Ja si dávam robiť všetko príslušenstvo z kože u pána POSPÍŠILA na výstavách psov. Roky beriem od neho a som spokojný. Má perfektný výber kože, čo do veľkosti, tvaru, farby....mám od neho vypúšťacie remene, farbiarske, výstavné, signálky ...Stánok má na každej väčšej výstave. Na mieste Ti urobí všetko podľa tvojej predstavy.Kontakt : ZOOPO spol s.r.o. - Dobromil Pospíšil (+420) 731 466 826, 773 500 991. pospisil.zoopo@seznam.cz. No a čo sa jedná o tú hrúbku, tak určite 6 a viac....Mne roztrhol 6-ku ČT, keď chcel ísť pomôcť svojmu synovi do oplôtku na diviaka. Čo sa jedná prevedenia, tak jeho práca a rozmanitosť je jedna z najlepších. Tí čo chodia po výstavách Ti to určite potvrdia.
hej myslí určite to , len 3mm bude dosť slabé na vodítko , keby je aspom 6 alebo 8
Rempex Bratislava