Dobry den ,, Chcel by som sa opytat vas skusenych na to ze ktorý fotoaparat je podla vs lepsi ,Chcel by som s nim fotit zver a prírodu.... , mam na vyber len dva a to canon powershot s5 is a canon powershot sx10 is,,,, keby som vas mohol poprosit , aby ste komentovali len tie dva spomenute druhy , nie zajst ako to obvilke byva ze ani jeden ale vyber si ten a ten atd .. Dakujem vam vopred za vase rady a skusenosti .
Canon Powershot sx30is jednoznačne ako píše Edu.
canon power shot sx30is za 362€ je dobrá voľba
Dakjem vam velmi pekne za vasi nazory ,,takze vravite ze radsej tu sx10 aj ja som uvazoval ze skor ten fotoaparat bude lepsi ,,,, dakujem za rady skusenych
jestli vybíráš jenom mezi sx5 a sx10 tak je jasné, kudy šel vývoj dopředu, takže sx10 je asi lepší volba, ale oba jsou v této době už krapet zaostalé, zřejmě i bez záruky, protože už se snad ani neprodávají v obchodech ... A jinak co mám zkušenosti s kompakty canon sx, tak jsou to neskutečné šmejdy, do kterých se jen práší, ovládání je podstatně složitější než u jiných ultrazoomů, ale to už záleží na každém, jak si na co zvykne - no a jestli chceš vidět, co se dá s tím fotit, tak můžeš mrknout i do mé galerie, jeden takový mám
zacinal som s pw sx20 is v podstate je to iste co sx10 mozno trocha lepsie ale stich 2 uchadzačov jednoznacne tu sx10 uz len kvoli tomu 20x zoomu a pre zaciatocmnika taktiez dobra volba ako sa prepravovat k zrkadlu ..... Rempo - :D ake podmienky musi splnat fotak aby si snim mohol fotit psa ? :D
hehe, SX10 IS mám a je super na fotenie psa, alebo nejakej "domácej" oslavy... Ja ho nosím do lesa a aj s ním fotím, ale neváhal by som ani 5 sekúnd ho vymeniť za poriadny stroj. Ale ako vždy lepšie ako nič.