dnes je pondelok,  21. máj 2012,  meniny má Zina,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 05:02,  dnes západ slnka: 20:23

výber foto.... - diskusia

autor: Crevo
pridané: 24.8.2011 14:03

Dobry den ,, Chcel by som sa opytat  vas skusenych  na to ze ktorý fotoaparat je podla vs lepsi ,Chcel by som s nim fotit zver a prírodu.... , mam na vyber len dva a to canon powershot s5 is  a canon powershot sx10 is,,,, keby som vas mohol poprosit , aby ste komentovali len tie dva spomenute druhy , nie zajst ako to obvilke byva ze ani jeden ale vyber si ten a ten atd .. Dakujem vam vopred za vase rady a skusenosti . 

počet zobrazení: 380
počet hlasov: 0

komentáre

MatkaLC, 6.9.2011 o 15:35

Canon Powershot sx30is jednoznačne ako píše Edu.

Edu, 6.9.2011 o 14:49

canon power shot sx30is za 362€ je dobrá voľba

Crevo, 24.8.2011 o 17:35

Dakjem vam velmi pekne za vasi nazory ,,takze vravite ze radsej tu sx10 aj ja som uvazoval ze skor ten fotoaparat bude lepsi ,,,, dakujem za rady skusenych

Zigi9, 24.8.2011 o 16:52

jestli vybíráš jenom mezi sx5 a sx10 tak je jasné, kudy šel vývoj dopředu, takže sx10 je asi lepší volba, ale oba jsou v této době už krapet zaostalé, zřejmě i bez záruky, protože už se snad ani neprodávají v obchodech ... A jinak co mám zkušenosti s kompakty canon sx, tak jsou to neskutečné šmejdy, do kterých se jen práší, ovládání je podstatně složitější než u jiných ultrazoomů, ale to už záleží na každém, jak si na co zvykne - no a jestli chceš vidět, co se dá s tím fotit, tak můžeš mrknout i do mé galerie, jeden takový mám

lubo125, 24.8.2011 o 16:20

zacinal som s pw sx20 is v podstate je to iste co sx10 mozno trocha lepsie ale stich 2 uchadzačov jednoznacne tu sx10 uz len kvoli tomu 20x zoomu a pre zaciatocmnika taktiez dobra volba ako sa prepravovat k zrkadlu ..... Rempo - :D ake podmienky musi splnat fotak aby si snim mohol fotit psa ? :D

Rempo, 24.8.2011 o 14:39

hehe, SX10 IS mám a je super na fotenie psa, alebo nejakej "domácej" oslavy... Ja ho nosím do lesa a aj s ním fotím, ale neváhal by som ani 5 sekúnd ho vymeniť za poriadny stroj. Ale ako vždy lepšie ako nič.