dnes je pondelok,  21. máj 2012,  meniny má Zina,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 05:02,  dnes západ slnka: 20:23

Návšteva revíru - kniha. - diskusia

autor: kubik856
pridané: 16.8.2011 19:01

Chcel by som sa spýtať, či je táto kniha verejne prístupná aj občanom??? 

počet zobrazení: 915
počet hlasov: 0

komentáre

lubenko, 19.8.2011 o 20:29

goret už len tiško zavidi:):):):):)

kubik856, 19.8.2011 o 15:13

Goret isto píše z vlastných skúseností, ale nevadí :D pobavil si ma :D

goret, 19.8.2011 o 13:38

na posedoch súložia aj mladší

Hekler, 19.8.2011 o 13:35

ja len nechápem čo viedlo 17 ročného chlapca k tejto otázke, čo by v nej chceli listovať, a prečo ???

Discover5, 19.8.2011 o 11:56

Lanus pekne si ocitoval zákon, ale nemusel si sa unúvať. Odpoveď na založenú tému znie NIE!!! Ale aj tak dobre že si to napísal,predpokladám že veľa ľudí vypleštilo oči, že načo tá kniha vlastne je a ako sa zapisovať.

lanus, 18.8.2011 o 20:50

§ 54 Evidencia návštevy poľovného revíru (1) Každý, kto sa nachádza v poľovnom revíri so zbraňou určenou na poľovné účely, okrem účastníka spoločnej poľovačky, musí byť pred vstupom do poľovného revíru zapísaný v knihe návštev poľovného revíru (ďalej len „kniha návštev“). (2) Člen poľovníckej stráže, ktorý v poľovnom revíri vykonáva ochranu a kontrolu sa do knihy návštev nezapisuje, ak vstup do revíru vopred oznámi poľovníckemu hospodárovi. (3) Knihu návštev zakladá a za jej vedenie zodpovedá užívateľ poľovného revíru. Za správnosť údajov v nej uvedených zodpovedá ten, kto zápis vykonal alebo mal povinnosť vykonať. (1) Kniha návštev poľovného revíru musí obsahovať najmenej tieto údaje: a) dátum návštevy, b) čas príchodu a odchodu, c) meno a priezvisko poľovníka, d) názov lokality, e) ulovená alebo nájdená uhynutá zver, f) ostatné zistenia. (2) Kniha návštev poľovného revíru je spravidla jedna, ak sa vedie viac kníh návštev poľovného revíru musia byť založené na presné vymedzené časti poľovného revíru.

koteky, 18.8.2011 o 17:58

kubik856-da sa to že sa zapišeš aj dopredu...ale neviem ze aka doba je tolerovana.......a zapisovat sa nemusí polovna stráž.podla zakona

kubik856, 18.8.2011 o 17:28

koteky ja nemyslím akože by si ju mohli vziať, ale len na nahliadnutie pod dozorom. Pretože jeden poľovník u nás chodí každý boží večer do jednoho revíru, a je zaujímavé že ešte nikdy som ho nevidel ísť sa zapísať do KNR. Je možné že sa dá zapísať aj na týždeň do predu?

Discover5, 17.8.2011 o 8:56

Kniha návštev revíru je majetkom PZ, resp. PS.Majú k nej prístup teda iba členovia. Tvoj majetok tiež nie je verejne prístupný občanom.

koteky, 16.8.2011 o 21:20

To asi tazko.keby sa k nej dostali neclenovia pz urcite by tam pisali kokotiny alebo by zmizla ako Atlantida.Uvazuj kde zijes!