dnes je pondelok,  21. máj 2012,  meniny má Zina,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 05:02,  dnes západ slnka: 20:23

Hladam PZ - diskusia

autor: Svaty
pridané: 21.12.2010 12:06

Žiaľ som nútený skúsiť šťastie a hľadať PZ aj touto formou.

Hľadám PZ v Nitrianskom kraji, prípadne PZ do  cca 80 km od Nových Zámkov, chcem sa zodpovedne zapájať do činnosti poľovníckeho združenia, rešpektovať a dodržiavať jeho stanovy a reprezentovať jeho záujmy. Spoznať členov poľovníckeho združenia a nájsť si medzi nimi priateľov.

Som majiteľom automobilu SUV 4x4 a pracovnej 4-kolky  Polaris 700, ktoré môžem využiť napríklad pri vývoze krmiva do horšie prístupných kŕmidiel alebo počas dlhých zim s veľkou nádielkou snehu, na brigády, či vývoz materiálu na stavbu poľovníckych zariadení. Môžem pomôcť zabezpečiť krmivo. Môžem pomôcť s prezentáciou PZ na webe. Prípadne môžem PZ darovať 2 % z dane z príjmov.

Poľovného psa zatiaľ nemám, nakoľko bývam v bytovke, ale v marci 2011 sa sťahujem aj s rodinou do rodinného domu a chcem chovať poľovné plemeno.

Odoberám 3 odborné časopisy, ktoré môžem poskytnúť poľovníckemu združeniu. Ovládam maďarský jazyk, takže nehrozí prípadná jazyková bariéra. Okrem poľovníctva sú moje hobby včelárstvo, astronómia, knihy a počítač. Keďže pracujem v rodinnej firme a mam voľnú pracovnú dobu, nie je problém sa zúčastniť na činnostiach spolku aj v doobedňajších hodinách v pracovné dni.

V prípade ďalších informácií, alebo podmienok, ktoré je potrebné splniť k prijatiu, prípadne je potrebný osobný pohovor, ma prosím kontaktujte.

E-mail: tartatus@gmail.com

Ďakujem

počet zobrazení: 1 807
počet hlasov: 0

komentáre

Svaty, 15.2.2011 o 12:29

MSmarian: Problem je, ze sa nechcem pridat k poplatkovym lovcom, a to z dovodu ze nechcem len strielat zver, keby mi slo len o strielanie tak si odstrel platim doma aj v zahranici . .

Svaty, 15.2.2011 o 12:29

premvadasz: Do PZ Dolny Pial som napisal 21.12.2010 na uvedeny e-mail, ale dodnes neprisla ziadna odpoved. V kazdom pripade dakujem za tip.

premvadasz, 29.1.2011 o 20:22

odkaz najdi si pz Dolný Pial

Edu, 29.1.2011 o 19:37

Hľadaj ďalej

MSmarian, 29.1.2011 o 19:34

ak si sám pridaj sa k nám - k poplatkovým lovcom a budeš mať pokoj

bibasso, 29.1.2011 o 19:22

Drzim ti palce, tiez som to skusal takto. Zial, PZ-nia su stale plne starych lakomcov a uz davno zabudli o com je polovnictvo. Len aby bol mraziak plny diviny. Na Orave som takto nepochodil a to som vobec nepotrebujem ich divinu, chcem sa len naucit co najviac a pomoct. Teraz to skusam v BA a okoli, zatial je to len při slovach, ale aspon je to rozumna rec. Mozno by mi tiez vedel niekto pomoct. Alebo ak by sa nas naslo viac, mozeme sa pokusit zalozit vlastne PZ.

benelli, 23.12.2010 o 16:26

SVATY keby si mal pi.. tak nemas problem :) co chvila dedkovia pomru a ked budes mat peniaze tak sa dostanes :)

Svaty, 23.12.2010 o 9:48

Ako sa hovori, ked pan boh da aj motyka vestreli. Som realista, takze si myslim, ze sa mi skor ziadne PZ neozve ako ozve, ale otec ma ucil, ze ked neskusis nezistis. Tak skusam.

pepies, 23.12.2010 o 8:29

Havko,Bleskj ma pravdu chalan by vám aspoň pomohol s kŕmením a starosťou o zver a malo by to pozitívny vplyv na vaše pz.A ked by zapadol tak ako ty určite by ste ho čoskoro zobrali aj za člena.

bleskj, 23.12.2010 o 8:10

Flatíku Vilíku šak ty máš doma v združení velké slovo, mohol by si mu to u vás vybaviť, len je to trochu ďalej od jeho bydliska, tak neviem či by to bral aj napriek tomu.

nils22, 23.12.2010 o 7:22

aj ja si myslim ze do PZ beru len svojich

adjunkt, 21.12.2010 o 13:52

poslala som ti do pošty adresu....

FLATretriver, 21.12.2010 o 12:41

Naozaj si myslíš že sa ti niekto ohlási ?