potreboval by som pomoc ohladom jedneho filmu o medvedovi kodiakovi !
film bol tusim laponsky a to si ho budu pametat len rocniky take ako ja alebo starsi ako ja)!
hral tam taky dedo chlapec a taky maly pes tusim lajka nejaka vyborny stary film ale ani ze nic ho nemozem najst davno ho davali na jednotke ale oni ho tam nemaju !
alebo proste ked mate nejaky dobry tip na nejaky film s polovnickou alebo prirodnou tematikou sem s nim
dik
tvoj odkaz polovnik je blud tam naskoci lovecka sezona :-))) ta rozpravka znas ne :-))) ja neviem ale asi to je marne aj joreskyho tvoj odkaz je akurat vyrus :-) nemohol som sa ktomu docitat vtej halabale na tej stranke keby nahodou niekto nieco nasiel skuste to sem hodit dikes zdar
ospravedlnujem sa na tablete som bol a tam mi toneotvorilo uz som sa tesil ze si to pozriem na notebooku :-/ neviem to najst nikde ani na anglickych madarskych slovenskyhc ceskych ...nikde
Na tom odkaze je kreslená rozprávka Lovecká sezóna :-)
odkaz nech sa paci lal zdar ;-)
Keď to nájdeš, tak sa ozvi prosím ťa.
matagiho
Na VHS si mal Matagiho alebo Zlého ducha Jambuje?
ja som ho mal na video kazete ale neviem ci ho najdem
Ten ruský byl natočen podle knížky, nebo naopak Zlý duch Jambuje. Tu knihu jsem kdysi viděl, možná i vlastnil...
Tam sú info o ňom, ale kde sa dá stiahnuť?
Ešte nikto nezohnal tento film? Ja ho hľadám už 3 roky a stále nič. Má ho pár ľudí, ale tí mi neodpovedajú na maily.
Ak tento film niekto niekde najdete dajte vedieť.Aj ja si naň letmo pamätám a rád by som si ho zasa pozrel.
ahoj kocho no pomôcť ti nepomôžem lebo si to len pametám a videl som to veľmi dáááááááávno
a kde si to kukal?? teraz niekdy?? ci ako ty myslys ze bol dobry ked to mas niekde kde sa to da kuknul helfni mi to dik fatran
tak ten japonský si pamätám aj ja starý lovec toho medveďa najprv chybil lebo už zle videl ale nakoniec ho ulovil jednoranovovu predovkou dobrý film to bol ale názov si už veru nepamätám aj ten ruský bol dobrý
to som nasiel aj ja tu diskusiu a nic ine tak neviem
tak ten film si pamatam asi rovnako ako ty, viem ze som pri nom ani nedychal, ale videl som ho snad pred 20timi rokmi, teraz by som si ho tiez rad pozrel..
idem kuknut dakujem ale nemozem ho nikde stiahnut alebo nrmalne ani najst
Zly duch Tajgy. Sovietsky film.
ale stevo nepochopil si v com som vas skusal !no povie mi niekto nazov?? a tvoja otazka je nekompletna ale karlo ti na nu odpovedal :-))
stary si aj vrzne
tak ked si nas skusal takmi povedz aky je rozdiel medzi mladym jelenom a starym v ruji?
presne chalani ja som vas skusal :-))) no a kde ho zozeniem pointa nikde
cita, presne tak bolo to japonský, pes bol chlapcov a lovec bol jeho starý otec, bolo to vysielané vrámci jarných prázdnin, z toho medveda si zobrali len žlč, lebo je u nich vzácna a liečia s nou
Kolego, laponský film a kodiak to nejde dohromady. Byl ale japonský film o medvědovi, starém lovci a chlapci. Bylo to myslím na ostrově Hokaido a pes byl asi nějaký inu (akita)?