mozem naplnit diviačie kly včelím voskom ?
cviro natieraním duvilaxom sa parožie ako i diviačie kly uplne znehodnotia. Žiaden trik so silikonom neni .Netreba mať hustý silikon .Ak je hustý natlač ho tam napríklad špajlou. To je celý trik.
Ved zasa odtial potial :D Ale ja chcem vedieť ten trik so silikonom :D
Cviro chcel som Ti naozaj iba poradiť. Neber to v zlom . Keď sa Ti to páči kludne ich namoč i do peroxidu . I to som veľakrát videl .
:D
nenatieraj to tým sajrajtom cviro
Ako naplním spodné kly silikónom až na spodok, ked som to skúšal tak bol dosť hustý a nestiekol až dole, z vonku ich natieram duvilaxom to je dobra vec...
Kly možeš naplniť parafínom, včelým voskom, silikónom aj epoxidovým lepidlom. Najviac sa mi páči buď silikónom alebo epoxidom, avšak dobre je kly natrieť aj z vonkajšej strany duvilaxom alebo aspoň pretrieť vodou riediteľným, bezfarebným lakom a vôbec to nepoznať na kloch. Po takomto ošetrení klov ti už neprasknú aj keby si ich mal mať v blízkosti tepelného zdroja.
Ja by som mu dal zopár neriešiteľných otázok . Ono keď píšeš perom nejako Ti to ide samo a na klávesnici je to úplne niečo iné. Našťastie nie sme na stránke gramatického cvičenia, aj keď niekdy je toho už naozaj dosť :-D aj na mňa :-D Ja mám mamu doktorku pedagogiky a tiež som si čo to vytrpel :-D Tak Pavian súcítím :-D
Mám brata slovenčinára a ten ma dáva do laty každú chvíľu... :D
Ďakujem pavian :-D niekedy nastávajú chybičky . :-D Niekedy je tá Slovenčština priam neriešiteľná . Npr.V hore vyli vlci a doma vili dievčatá vence. O pol noci už nikto nev?l :-D
samozrejme EdU U :D myslel som som to vaše biely - bieli s jeho použitie ;)
aj ja pouzivam sviecku ale skusim silikon ked sa postasti
Pavian aj gramatika je jeden veľký vtip.Myslel si gramatiku ? Či gramatiky? Stále som nenašiel tú chybu gramatickú .
Edu, ty si notorický vtipkár aj na gramatiky :DDD
yegi Ty bieliš diviačie kly ? :-D Silikon je dobrá vec postačí aj sviečka .
Vrelo odporucam dvojzlozkovy dentakryl. Stoji cca 20€ a da sa kupit v stomatologickej predajni, alebo u nejakej laborantky. Dentakrylom sa robia rozne mostiky alebo korunky na klasicke zuby, preto je vhodny aj na vyplne klov, rohov a pod. Po vytvrdnuti je tvrdy ako slak, nepuka a nemeni ani farbu materialu. Akurat pri tvrdnuti, ked sa zacne uvolnovat teplo, ho treba trochu chladit (napr. mokrou handrickou)
jednoznacne silikon
ja používam sviečku.
ahoj já tam dávam lepidlo z tavné pistole...nahřeji a vyplním s tím celé zbraně...
brandys,pri sviečke hrozí,že Ti časom zožltnú od vosku a už ich nijako nevybieliš.Skús silikon, najlepšie biely,príp.priesvitný.
možeš do klov nakapat sviečku,nič sa im nestane.
je to dobré, avšak v každom prípade ešte je dobre ich z vonku natrieť napr. indulonov. Najlepšie je ich naplniť dentakrylom.
S vcelim voskom nemam skusenost. Ja som zatial plnil silikonom, ale stalo sa mi ze ked boli dchsie nenaplene (cca.7 mesiacov) tak trocha popraskali.
Určite je to lepšie ako parafínom, podľa mňa ešte lepší je epoxid
môžeš, je to podľa mňa vždy lepšie ako parafínom
Môžeš je to jeden zo spôsobov výplne.