A 6,5x57 ani nevykladam z auta. :o)))))
Benelli a pod sedackou aj malorazku.
Blaser co nasadis na ne ? Peračku alebo Benelli ?
Moja rec. Ved veekendy mame obsadene, cez tyzden je viac casu na zabavu.
skus zabezpecit povolenky na prac dni trebars v strede tyzdna , 2-3 by sme prisli
Skoda, uz mame vyhlasenu brigadu na zajtra, nemozem sa zucastnit. Ked by si vsak zabezpecil povolenky niekedy inokedy, najlepsie na prac. den, dalo by sa pomoct. Treba vsak zabezpecit dostatocne mnozstvo kormoranov, nie ze sa tam budem trepat kvoli 5-6 kusom!!!!!!!
Každý kto ma zaujem,tak sa môže realizovať,veď tých kormoranov mame všade.Najviac postihnutých riek je na severe,ale viem ,že a trapia aj rganizacie na celom slovensku....Spoločnú poľovačku dňa 23.1.organizuje aj hospodar v L.Mikulaši p.T.Ilavský a tel0918 711 550 ,len je treba nahlasiť počet poľovníkov,hosťovačky vybaví....
Ďakujem za reakciu a zaujem...tých postihnutých revírov je viac a ja som z horného šariša,povodie Torysy od Prešova v smere proti prúdu...,teda som myslel poľovníkov,čo maju bližšie.
Hosťovacie povolenie by sa zariadilo u prísl. PZ podľa katastra.
Na akych int. strankach?
Ked vybavis povolenie, aby sme sa nemuseli schovavat a pozbieras ich potom, nevidim problem.
Chcem sa spýtať poľovníkov,či by bol zaujem o lov kormorana veľkeho na zaklade výnimky MŽP SR,o ktorú požiadala Rada SRZ v Žiline... Som rybar a mame s týmto dravcom problemy ,nakoľko sa na zimoviska sťahujú aj kormorany zo severných častí Poľska a devastuje v revíroch SRZ populaciu rýb....
Ak v tom problem nevidíte,tak nam v tom pomôžte nakoľko plašenie sa vymyka účinku....
Viac na internetových rybarských strankach....
Ďakujem
Samozrejme, že záujem je, ale záleží na mieste a období v ktorom sa bude konať konkrétna poľovačka. Ak na diviaky, tak aj do pohonu s hafanom. LaL zdar!
urcite by bol zaujem : )) teraz by bola super pokial je sneh
Chcem sa spýtať, či sa o takejto spoločnej poľovačke uvažuje ešte alebo je to už minulosťou.
Spoločná? Super. Som za...
ja by som prisel nekde a j s kamaratom dajte hlasovat o datum na polovacke mirajevo neni spatny napat ale co stymy co su z daleka tak ako ja a kamos cata a pokecat najit nejaky stred
Sali :-DDDDDDDD
Super napad,navrhujem anketu o ankete,či sa este v tomto s desatroci niekto s niekym stretne!No takto sa to urcite podari!!!! Mam jedno riesenie ktore sa urcite vydari,poslite mi na mail svoje sukromne adresy a ja si vas poobchadzam!!!!
super nápad, pridávam sa....chce to len naozaj zmenežovať. čo tak keby dal admin anketu ,popr. formulár na prihlášku? samozrejme orientačnu
No bohuzial,takto sa nikto s nikym v živote nestretne:stanovte termin,urcite podmienky,dajte vediet,dokonca aj anketa na termin stretnutia!!!!.......chcete sa vobec stretnut?????
ok, a aké sú možné termíny?
Admin, co tak spravit anketu na datum?
Na dátume sa musíme dohodnúť, ja neurčujem konkrétny dátum. Len nech to je niekedy v auguste. Kto má záujem nech sa ozve na môj osobný mail.
Výborný nápad takáto akcia. Rád sa pridám, stanovte podmienky "Jani k".
trba povedat datum a podmienky a moze sa zacat
Zaujimavy napad.. preco nie..:)
Mohli by sme sa stretnúť na našej chate niekedy koncom augusta, ale je tam len 16 postelí. Osobným autom je tam zlý prístup, ale dokážem zabezpečiť PV3S-ku. Ak bude záujem, o nejaký gulášik, aj to ja možné.
Kazdy tu pise ze sa prida ale nic sa nepripravuje, tak chlapi ak mate na ruke niake chaty dajte vediet.
Takúto akciu zorganizovať bude asi dosť náročné, ale ja o tom rozmýšľam tiež už dlho, a rád sa zúčastním takejto akcie a ak treba tak pomôžem ak budem môsť.
Aj ja sa hlásim. Ak treba s niečim pomôcť, daj vedieť.
Ahooj. Ja ešte niesom polovníkom ale aj ja prídem ak my dáte vediet kedy bude, a pomožem v čom viem.
Ja sa tiez pridam
Ja sa pripájam tiež, rád pridem aj pomôžem sčím sa dá..
ja tiez pridem
aj ja pride a viem aspom este o 4 co by isli
mirojevo - som z dedinky Obyce (8 km od Zlatých Moraviec)
aj ja chcem ist ?
mirojevo mas pravdu niekto to musi riadit a ked kliknes na mano D4 tak zistis odkial je
myslim za tak aby to klaplo, tak asi to musi niekto riadit.. :-))
D 4 ty si odkial ??