Martin, je celkom možné, že nedokážeš objektívne posúdiť stav veci.
Zase zbytočná téma.
Jelene sa lovia do 15 januara
Ak je to revír medzi ZH a Handlovou. Tak vštci budú vedieť o koho ide.
tak idem nato
4222, zadaj do goglu Lesné úrady, resp. krajské lesné úrady a čísla a adresy sa dozvieš okamžite.
Ja fotku nepotrebujem, tú pošli s tvojim podozrením tam, kde je to žiadúce, napr. na krajské riaditeľstvo policajného zboru – odbor environment.kriminalistiky. Tam vedia veľmi dobre, čo majú s tým robiť:-) ak by náhodou nevedeli, tak ich ešte po čase môžeš urgovať – podáš podnet z prípadnej nečinnosti na inšpekciu min. vnútra SR a uvidíš:-))
pošlem ti to zajtra
libor1,orol:poslem vam foto na email........vsetko to zacalo zahranicnymi hostami, kt.sa dozvedeli, ze tu mame najkrajsie jelene to myslim vazne......ryz si to vyskusal aj ten podnikatel zasielam vam foto a odvtedy si kupil nas revir a poluje tu ......mam podozrenie,ze je medzi pouzivatelmi tak to foto nikomu neposielajte viem aj jeho login....takze skuste mi dat cislo na krajsky lesny urad
Pod zákon spadá každý revír ked maš podozrenie že je v tom aj leny urad tak su aj vyšie inštitúcie napr: krajsky lesný urad len to tak nenechaj
Jasné, že sa musia riadiť zákonmi! Ak máš podozrenie, máš dosť kontrolných inštitúcií, ktoré sú povinné skúmať a riešiť tvoj podnet – aj anonymný!
a je tu problem oni maju ten revir odkupeny na neviem kolko....mam otazku potom mozu lovit kedy chcu alebo sa musia riadit zakonom??
ja chapem ale ja som student este a ja nemam cas sledovat kedy oni zvazaju zver ale ti hovorim take co sa tu deje to nenormalne.....v stredu si strelili jelena povedz je to normalne???
U nás v revíri sa robilo to isté tak každý večer chodili do hory dvaja členovia ked niečo videli zavolali policiu a od vtedy je pokoj
a doteraz nic s tym nerobia mozem Vam poslat nejake foto s jelenom a neviem ci by ludia boli ochotny svedcit.ten clovek je dost bohaty a vplyvny a bojim sa aj ja toho.....keby zistil nieco,ze ja mam v tom prsty...:(
čergov a počkaj ja mam taky dojem,že o tom vie dost vela ludi a aj nas lesny urad
Nahlas to na policiu a popripade na prislusny Lesny urad. Ak mas foto, alebo niejakych svedkov je to plus. Hlavne aby ty svedkovia ti to dosvedcili. Zaujimalo by ma v ktorej lokalite sa to deje.