na stránke MP SR, je už definitívne uvedené, že výnimka z času lovu sluky lesnej tento rok nebude.
sluka je podľa vyhlášky povolená , len musíme dáko zistiť kedy bude 31, november, lebo odstrel prebieha od 1,10 2009 od neviem kedy . čo vy páni úradníci platení z našich daní , ten 31 november je výdobytok demokracie alebo návrh ochranárov ?
mna to mrzí najme preto že som sluku ešte nestrelil a chcel som si dať jednu vypreparovať,,, ale možno si to páni tam hore ešte za pár rokov rozmyslia,,,, inak minulý víkend som mal možnosť streliť sluku na polovačke na diviakov mi vyleteli dve :-D
Ivan Ty s foťákom :))))), no neviem....ale nie. Mne nejde o úlovok aj tam som moc slepí aby som takú malú sluku s tou mojou 16-kou trafil:D
Braňo my s foťákmi tomu hovoríme FOTOLOV ;)
No však, jediná moja príležitosť ju vyvetrať,teda tu dvojku - ale o to nejde, neviem ale u nás v PZ bola poľovačka na sluky niečo ako "spoločenská" udalosť a to teraz skončilo
Legislatívne už nijak a v jeseni je uloviť sluku ťažko, keďže sa s ňou aj málokto stretne. Predaj dvojku a máš po "starostiach".