minivi
jaro1 , 23.6.2023 o 22:13
Autor temy uvadza, ze dava na 7 kg JELENIEHO MASA 3 kg CISTEJ BRAVCOVEJ SLANINY... jerry 976, takze ked davas Ty pomer 1:1 = jelenina+ bravcovy mastny orez, resp. br. bocik, je to to orientacne to iste, ako uvadza autor temy. Naviac cista br. slanina je lacnejsia ako bocik. Takze sto ludi, sto nazorov :-)
jerry976 , 21.12.2021 o 6:07
Klobásky robím skoro každý rok pred vianočnými sviatkami v podstate podľa tvojho receptu až nato že mäso miešam 1:1 v pomere jelenina bravčový mastný orez. A to z dôvodu že mne sa zdá potom ta klobása suchá keď dám väčší pomer jeleniny ako mastného orezu a vynechávam zázvor.
tymy , 26.3.2018 o 20:49
Práve som ich vyudil urobil som ich viac pikantné ako sú fajn ale starú dobrú klasiku cesnak soľ čierne korenie poprípade paprika neprekonaju. Ale je to vec chuti každého z nás
bongo3690 , 11.3.2018 o 1:09
Klobasky podla tohto receptu su super akurat som pridal trosku viac stiplavej papriky lebo na moj vkus bolo malo a kedze som chcel riadny čípoš tak som davku zvysil podla seba...
minivi , 16.3.2012 o 20:13
Prepáč, áno máš pravdu po slovensky ďumbier, ale klobáske to nevadí či je to zázvor alebo ďumbier, chuť je rovnaká, s pozdravom
pepies , 16.3.2012 o 17:54
ahoj recept mas dobry ale Zázvor je v čechách u nas na slovensku je to Ďumbier.
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.