Ricci
flako204 , 11.10.2018 o 15:18
vsetko super len to podlievam este vinom ni moc tak 1deci super chut ponom
dusanbe , 26.4.2014 o 20:13
Ja som to skúšal aj s panenskou,dal som ju na koniec,tej veľa netreba smažiť,dala tomu takú zvláštnu chuť,vôbec to nepokazila a bolo toho viac.Srdce a obličky pred smažením povarím.
bakchus , 4.4.2013 o 20:07
Moj tip: urcite aj oblicky (ak som ich ocistil sam hned pri vyvrhovani), vsetko krajam na male kusky a davam potom do harule alebo najnovsie som skusal do lokše a este si niekedy dam na to aj kus kyslej smotany. A ako pisal Edu, dlho nedusit lebo tvrdne ako ked chlap dlho posedava v krcme...
Martas007 , 3.3.2012 o 16:36
Robým ho tiež tak ale bez zázvoru vyskúšam.Ale dávam don aj ladvinky tie tam spravia taku jemnú horkost a dávam Aj jazyk len ho treba dobre očistit
Edu , 6.1.2012 o 17:56
cibulu je lepšie opražiť na začiatku s paprikou . Ja dávam i horčicu a trocha kečupu a nejaké iné ingrediencie . pečienku osmahnem na koniec samostatne uplne na rýchlo . Nedusím ju osmahnem ju len aby nebola krvavá vo vnutri a to na prudko inak dusením tvrdne .
luca , 28.10.2011 o 18:27
Mňňááám.. tooto sa veľmi dobre čííta... a ako to musí neskutočne chutiť...
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.