podnalov.sk
dnes je utorok,  9. august 2022,  meniny má Lubomíra,  spln: 12. august 2022,  dnes východ slnka: 04:36,  dnes západ slnka: 19:07
elektronická kniha revíru

Jágerek - recept

autor: off Ricci
pridané: 20.7.2011 14:38
počet zobrazení: 24 368
počet hlasov: 16
potrebujeme:
1 srnčia pečeň, 1 srnčie srdce, 3 cibule, 2- 3 strúčiky cesnaku, majorán, čierne mleté korenie, olej (masť), červená sladkú papriku, soľ, zázvor.



postup:
Cibuľu pokrájame na kúsky a na oleji opražíme do zlatista. Pečienku a srdce nakrájame na menšie kúsky. Srdce pridáme na opraženú cibuľku a necháme dusiť do polomäkka. Pridáme pečienku a všetko podusíme domäkka. Nakoniec pridáme mleté čierne korenie, papriku, zázvor, majorán, roztlačené strúčiky cesnaku a soľ. Podávame s chlebom.

kategória: srnčia zver
 

komentáre

off flako204 , 11.10.2018 o 15:18

vsetko super len to podlievam este vinom ni moc tak 1deci super chut ponom

off dusanbe , 26.4.2014 o 20:13

Ja som to skúšal aj s panenskou,dal som ju na koniec,tej veľa netreba smažiť,dala tomu takú zvláštnu chuť,vôbec to nepokazila a bolo toho viac.Srdce a obličky pred smažením povarím.

off wilde , 11.11.2013 o 14:36

skusil som spraviť.. výborné :D

off bakchus , 4.4.2013 o 20:07

Moj tip: urcite aj oblicky (ak som ich ocistil sam hned pri vyvrhovani), vsetko krajam na male kusky a davam potom do harule alebo najnovsie som skusal do lokše a este si niekedy dam na to aj kus kyslej smotany. A ako pisal Edu, dlho nedusit lebo tvrdne ako ked chlap dlho posedava v krcme...

off Martas007 , 3.3.2012 o 16:36

Robým ho tiež tak ale bez zázvoru vyskúšam.Ale dávam don aj ladvinky tie tam spravia taku jemnú horkost a dávam Aj jazyk len ho treba dobre očistit

off Edu , 6.1.2012 o 17:56

cibulu je lepšie opražiť na začiatku s paprikou . Ja dávam i horčicu a trocha kečupu a nejaké iné ingrediencie . pečienku osmahnem na koniec samostatne uplne na rýchlo . Nedusím ju osmahnem ju len aby nebola krvavá vo vnutri a to na prudko inak dusením tvrdne .

off luca , 28.10.2011 o 18:27

Mňňááám.. tooto sa veľmi dobre čííta... a ako to musí neskutočne chutiť...

off Hekler , 25.7.2011 o 9:46

prečo tam nedávaš ladvinky ?

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk