Príspevok presunutý z diskusie Gumáky na polovačku (autor: Arkadius111).
Po mnohých pokusoch a omyloch som vyriešil podobné požiadavky týmito čižmami, vysoké, pohodlné aj celodenné nosenie, nekĺže v nich noha, sú pomerne teplé, akurát pri dlhšom nosení sa v nich spotia nohy, ale to asi v každých :-) odkaz ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od jared, 18.12.2024 o 10:08 :
Sedem ( 7 ) rokov už nebola zima, tak sa tu nič nepísalo... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od dede, 18.12.2024 o 15:21 :
Miro, ale tento rok asi už bude, pretože mne Ježiško pod stromček priniesol toto :D viď foto Pekné sviatky, Tebe aj rodine!
◄ reagovať
Áno, Igoret, to je tá firma, ale ja mám tie vyššie "Maxi", je to paráda. ◄ reagovať
Chlapci ak Vám je zima v HUNTERKÁCH, tak chybu treba hľadať inde,možno máte problém ako istá dáma v rokoch, ktorá prišla k lekárovi s tým že má studené vnútorné strany na stehnách.Po prehliadke lekár priznal že má pravdu a na otázku či jej to vadí odpovedala že jej nie, ale manžela pri orále oziabajú uši.Doktor predpísal manželovi nosiť teplú baranicu.Možno už aj Vy troška chladnete,ale trh je teraz široký a možno sa Vám podarí zohnať niečo čo Vás zohreje, možno aj tá baranica... ◄ reagovať
Chalani a prečo niektorí odporúčate obuv s gumovou spodnou časťou do zimného obdobia. Veď predsa kožu nič nemôže nahradiť, alebo áno? ◄ reagovať
Aj tu sú nejaké so zosilnenou podrážkou jack-pyke-wellington-boots-neoprenove ◄ reagovať
gumaky si vyberieš aké len chceš, kľudne aj II.tr vôbec sa jej neboj, sú tam iba malé estetické vady. Väčšina je to produkcia pre renomované firmy vyrobené u nás ◄ reagovať
Ja mam tieto novesta-s-neoprenom-bocne-stahovanie Za tie love su perfektne. Ale pozor ak ma sirsie chodidlo budu po dlhsej dobe na nohe tlacit, lebo su dost presne tvarovane a normalnemu chodidlu sedia perfektne. ◄ reagovať
Nazdar ja mam tieto su teple aj pohodlne a za dobru cenu.som s nimi spokojny odkaz ◄ reagovať
Polský hit-Hunterky,za tú cenu sú dobré a nosí ich 70% slovenských lovcov v zime. ◄ reagovať
mno daj si odkaz tam sa zaregistruj a je tam polovnicka obuv od roznych predajcov za slusne ceny...objednava sa to na dobierku ja som teraz obiednaval obuv HUNTER su zateplene vloskov z ovcej vlny....a v tych ti zima urcite nebude.... ◄ reagovať
tie hunterky odporucam aj ja ale zas to nieje celkom prawda ze ti v nich nebude vobec zima ale ked sa nepohybujes tak je zima vo vsetkom ale dobre termo ponozky do toho a to je potom parada ◄ reagovať
Dobré sú aj Meindl Antarktis gore-tex,zateplená obuv na zimu,BC podrážka
obuv Soelden Meindl,podobné ako Hunter,zateplená obuv gumová s vyberateľnou vložkou,len tochu drahšie,ale noha môže aj dýchať ako v Hunteroch ◄ reagovať
Fabie budu asi tiez skvele, vozi sa na nich skoro cele Slovensko, napriek tomu si myslim, ze ani cizmy Meindl Kiruna nie su zle. ◄ reagovať
ja som si zaobstaral zas niečo podobného ako hunter-ky odkaz ako sú na tom približne cenovo tie hunterky? mňa toto vyšlo asi 2300 ◄ reagovať
jahti jakt air-tex2 premium cena 5695 a nosia sa super a ja mam 110 kg ! perfektne sedia a su lahke je to finska znacka ◄ reagovať
no.. momentalne mam hunterky aj ja, v podstate s nimi nemam problem. opat ide o to kolko si ochotny zainvestovat - teraz je na trhu mrtne velka ponuka ciziem ci inej zateplenej obuvi, takze vybrat si musis sam.. Ale aj tak sa mi zatial najviac osvedcili cizmy, ktore sme nechali ako zdruzenie usit tusim v partizanskom - koza, zips, vyborna guma na podrazke, pevne a pritom pohodlne.. vnutri kozusina - paradicka. ked si sa o ne staral tak ti vydrzali dlho.. ja som ich zmrvil - dal som ich na kachle vyschnut a nevsimol som si ze niekto vecer v tych kachliach zakuril.. a rano ked som chcel ist von boli o dve cisla mensie. :( ◄ reagovať
Ja tiez pouzivam v zime Hunterky ako asi vacsina polovnikov ale zas vzime pri dlhsich prechadzkach kedy vela nenasedim pouzivam skor vojenske kanady Sympatech, kozene nepremokave s polopriepustnou membranou odkaz zatial spokojnost. ◄ reagovať
Mne gumené čižmy vydržia tak 2-3 spoločné polovačky než ich o niečo roztrhnem, alebo prepichnem. Preto hovvorím nieje nad kvalitnú membránovú koženú obuv. Ak čižmy do lesa tak meindl. ◄ reagovať
Ano agbar, dobré botičky, ale pozor už jsem se setkal s velmi podobnou napodobeninou, která nic nevydržela. Minulý týden jsem s nafasoval rovnou troje. Všem vřele doporučuji... ◄ reagovať
Asi pred mesiacom som si ako pracovne cizmy do lesa zakupil odkaz no z ineho obchodu a musim priznat, ze ma fakt milo prekvapili. Celkom odolna podrazka - podstatne pevnejsia ako hunter a o to mi slo, je vnich teplo, lepsie ako v neoprenoch a hlavne je vinikajuce to, ze ked sa spoti noha, tak vsetka vlhkost je odvedena cez vlozku na spodok cizmy a vobec necitit mokro. Po vybrati vlozky je tato na spodnej strane mokra a vlhko je aj na spodku cizmy no noha v suchu. Po osuseni opat v pohode. Na posede 6 hodin v pohode. Uvidime ako to bude ak pridu mrazy, no kupoval som na prechodne obdobia a som spkojny a za cenu 42 ecok pri vypredaji niet o com. Kamos mal na posede, kde sme sedeli spolu, kozene goratex cizmy z bardejova - policane a stazoval sa, ze mu je chladno na prsty. Ja som v tychto gumakoch chlad vobec necitil a to tiez prekvapilo. Cas ukaze co a kolko vydrzia. ◄ reagovať
hunterr9 ........ Nemá niekto skúsenosti zo zimnými čižmami z EVA (ultra ľahkého) materiálu.?? Myslím - či niečo vydržia(kvalita materiálu) ◄ reagovať
Zdravím poradili by ste mi ktoré z týchto čižiem by boli lepšie odkaz alebo odkaz , prosím poradte. ◄ reagovať
Ako dlo si konzultoval svoje rozhodnutie s lekárom založiť túto tému ?Ďakujem za odpoveď... ◄ reagovať
Ja mam hunterky a som z nimi spokojny.Mam aj termo ponozmy a aj ked idem na posed neni my zima nohu. odkaz ◄ reagovať
dede: to si sa koho pýtal ? lebo ja som túto tému nezaložil, steyr: no poznám ludí čo majú čižmy na zimu a sú dosť zateplené a neni problém, tak prečo nie čižmy na zimu ? slotik: aj o tých uvažujem . ◄ reagovať
FEHIR- si hovorca ? Otázku som Tebe neposlal ! Ak treba odpoviem, Ti cez osobnú poštu šuhajko ! ◄ reagovať
dede: šak ja nie som hovorca , práve preto som sa pýtal že komu to hovoríte , to je celé. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.