podnalov.sk
dnes je utorok,  16. august 2022,  meniny má Leonard,  spln: 12. august 2022,  dnes východ slnka: 04:46,  dnes západ slnka: 18:55
IBO vystava Nitra

jágerek ako ho robím ja - recept

autor: off IvanPB
pridané: 12.1.2012 21:43
počet zobrazení: 10 618
počet hlasov: 8
potrebujeme:
1 srnčia pečeň, 2 cibuľe, strúčik cesnaku, soľ, čierne korenie, rasca, korenie na divinu, mletú papriku,horčica, kečup, sójová omáčka, masť.

postup:
Pečienku odblaníme a nakrájame na malé pásiky. Na panvici si osmažíme cibuľu a pridáme nakrájanú pečienku. Z prudšia opečieme. Keď sa pečienka zatiahne, pridáme pretlačený cesnak, rascu, korenie, mletú papriku, korenie na divinu. Chvíľku podusíme a pridáme malú lyžičku horčice, pár kvapiek sójovej omáčky a soľ. Spolu ešte chvíľku podusíme a máme hotovo. Dĺžka prípravy 15 minút. Dlhšie nerestujeme, aby pečeň nestvrdla!!!! Podávame s čerstvým chlebíkom.

Prajem dobrú chuť!!!!
kategória: srnčia zver
 

komentáre

off bobo1 , 5.10.2017 o 17:16

Môj dobrý priateľ, cievny chirurg, hovorí, že 0,15 l kvalitného červeného vína denne je priam povinnosť...

off orolskalny , 12.12.2016 o 19:17

preboha nevolaj to jágerek

off filadelfi , 15.2.2012 o 10:33

A predtým štamperlík slivovice, ale len jeden !!!

off IvanPB , 21.1.2012 o 10:31

Nó vínko by nezaškodilo, ale mám ešte malích chlapcov a tým by to možno neprospelo:)

off jumin , 15.1.2012 o 15:58

0,1 L červenmeho vina nezaškodi,

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
najpolovnik