podnalov.sk
dnes je štvrtok,  30. jún 2022,  meniny má Melánia,  spln: ,  dnes východ slnka: 03:53,  dnes západ slnka: 19:47
elektronická kniha revíru

Plnený poľovnícky rezeň - recept

autor: off Ricci
pridané: 20.7.2011 14:55
počet zobrazení: 5 077
počet hlasov: 0
potrebujeme:
800 g mäsa z jeleňa, oravskú slaninu, olej, kyslé uhorky, cibuľu, vajcia, cesnak, sterilizovanú kapiu, horčicu, strúhanku, 2 lyžice piva, mleté čierne korenie.




postup:
Nakrájané a naklepané rezne necháme odležať 2 až 3 hodiny. Po odležaní rezne osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom a poukladáme na ne tenké plátky slaniny, kolieska cibule, kolieska uhorky, kolieska natvrdo uvarených vajec, plátky kapie a pokvapkáme horčicou. Rezne preložíme cez polovice spojíme špáradlami, obalíme v múke, vajci a strúhanke a vypražíme na oleji. Podávame so zemiakmi.
kategória: jelenia zver
 

komentáre

off Peto08 , 16.8.2011 o 13:55

na zapitie :D

off durko59 , 6.8.2011 o 22:17

a chcel by som vediet naco su tie dve lizice piva?

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov