Chcem sa opyta, ci niekto ma skusenosti s fotopascou odosielajucou pomocou SIm karty aktualne foto na email alebo ako MMS. Technicek parametre poznam, len ma zaujima tato funkcnost, ci to ma realne vyuzitie, a ako to "zerie" pausal na tej SIMke ;) a ci je to pouzitelne aj na dvojnohu skodnu ;)
Ked najdeš v noci tú moju, tak ťa pozývam k nám na kopanice jednu fotopascu ti dám zadarmo a ešte ti pribalím aj flašu dobrej slivovice. A to myslím uplne vážne :-)
Ked najdeš v noci tú moju, tak ťa pozývam k nám na kopanice jednu fotopascu ti dám zadarmo a ešte ti pribalím aj flašu dobrej slivovice. A to myslím uplne vážne :-) ◄ reagovať
Motaq, odpovedz mi ešte na jednu otazku a tým je pre mna táto téma uzavretá. Je možné v noci ľahko odhaliť fotopascu scoutguard 370 a 550 tým že uvidím prísvit? ◄ reagovať
Počuj polovnik1992 ta tvoja fotopasca musí byť neskutočné terno , keď hneď po rozbalení ju predávaš. A ani nám to viac neobjastnuj howg ◄ reagovať
Mirek a domsi,v prvom rade sa musis pozret do manualu fotopasce ci je 6V alebo 12V,podla toho si objednás napr.u Micronix.sk externý zdroj (bateriu)v kolonke "pristrojove VRLA baterie- Alarmguard,(su to uzavrete bezudržbove baterie),odporucam 12Ah (Volty podla fotopasce)cena okolo 15€.Odporucam prikupit aj nabijacku(aj ked sa daju nabijat aj z autonabijackou ale neodporucam!)Vojdes do "nabijacky a boostre"potom "VRLA nabijacky"a model MVA818-dobry pomer ceny a kvality 27€.Čo sa tyka prepojenia fotopasce s baterkou,niektore (hlavne MMSkove)maju vyvod na pripojenie externeho zdroja prekryty plastovou krytkou na ktorej je uvedena aj voltáž fotopasce,treba zalistovat na e-streankach a pohladat kabel na prepojenie baterka -fotopasca,na Scoutguardy je dostať za 15€,mne do jednej pasoval konector z NOKIA nabyjacky POZOR!!!na polaritu fotopasce(stred+okraj-alebo opacne,pokial to nieje nakreslene na krytke tak to musite dat odbornikovy urcit,lebo by ste spalili fotopascu)a druhy koniec si oblankujes,rozdelis póli a nalisujes obyč.el.svorky ktore sa nastrcia nabaterku.Pripadne dalsie otazky cez postu.
◄ reagovať
V takom období ako je teraz je najlepšie napojiť fotopascu na externý zdroj, jediné baterky ktoré vydržia dlhodobé mrazy su Energizer ultimate litium
◄ reagovať
Reakcia na príspevok od sipik, 15.7.2019 o 7:56 :
ahojte, doplnim nove info co mam, kedze tato tu tema je zobrazovana googlom ako jedna z prvych pri hladani slov fotopasca a pausal. 4ka teda ma sim kartu 1 GB za 2 EUR, O2 Volnost 1 GB 3 EUR, Orange Prima Go 1 GB za 4 EUR a Telekom ma 1GB za 6 EUR k Easy karte. Iba 4ka umoznuje to, ze zadate platobnu kartu a platby sa stahuje automaticky, u ostatnych je nutne rucne raz za cas dobijat kredit. Platnost sim karty 4ka je 16 mesiacov od posledneho dobitia, kredit neprepadne ani vtedy, a poslu ho naspat na ucet ak sim karta prepadne. O2 a Telekom ma 12 mesiacov, Orange kredit plati 3 mesiace, sim karta prepadne po 12 mesiacoch bez dobitia. 4ka ak nema svoju 4G prepina sa do siete 2G a 3G siete Orange. Upozornujem, uz som nemal cas prejst malych operatorov Juro, Tesco mobile, Funfon.
Pripominam, ze 4G fotopasce vedia posielat aj videa na email, ak vam po tom srdce tuzi :) Tam ale treba vacsi internet a zrejme ineho operatora, 4ka nezvykne mat pokrytie v lesoch, prepina sa do 3G Orangu a tam jej velke data neplatia. Neviem ci 4G pasca ak ma iba 3G signal stale posiela videa alebo sa prepne na 3G velkosti fotiek, vid obrazok v predoslom prispevku. Druha vec, operatori budu skor ci neskor vypinat 3G siet aby si uvolnili frekvencie pre 5G siet, preto odporucam kupit fotopasce 2G alebo 4G (LTE). Namiesto 3G radsej vyssi model z 2G, za zvycajne tu istu cenu. A ak niekto vaha, fotopasce su super, odporucam kupit si je to vzdy dobry pocit ked z dalekeho lesa pride foto :) ale SAMOZREJME ak su tu nasi polovnici co chodia polovat iba ked pride foto, nezabudnite prosim, ze sem tam treba ist aj na nejaku tu brigadu, dakujem. ◄ reagovať
Dôležité je aby si mal fotopascu s neviditelným prísvitom, teda aspon ked nechceš aby ti ju niekto ukradol napr.odkaz Ja používam túto a foto v noci v pohode aj na 20 metrov odkaz ◄ reagovať
Skúsim sa informovať u každého operátora čo ponúka, keď idú tie Vianoce :-) ak zistím zaujímavú ponuku budem vás informovať..... ◄ reagovať
Aký to je problém ? ....síce konkrétny model nepoznám a značka vo mne nevzbudzuje dôveru, ale skúsim poradiť. ◄ reagovať
Mne ten prísvit nepripadá slabý. Na každej z tých fotiek čo pridal admin viem rozoznať čo mu tam chodí v rátane tých skomprimovaných fotiek... ešte aj jabĺčka pekne vidno. K tomu šumu... pochopil by som tú poznámku keby sa bavíme o zrkadlovkách, ale pri fotopasci? Rozklikol som si fotku z 21.4.2016 o 14:04 a ten ihličiak je bez problémov čitateľný a to je podľa mňa podstatné. Beriem fotopascu ako monitorovacie zariadenie a na fotky mám zrkadlovku. ◄ reagovať
Jeden kus 19,50€ a celu zimu pokoj-;)na jar nabijem a do jesene pokoj-;)
◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lukas01315, 3.6.2018 o 17:15 :
Lukas elektroniku odpaluju volty nie ampere Ah je len kapacita baterie na tu 45Ah musi vydrzat aj rok lebo ja mam 6v 7Ah a pol roka vydrzi v zime ☺ ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od tomasgrof, 29.8.2018 o 23:56 :
baterky recyko plus su najnevhodnesjie do fotopasci s MMS ◄ reagovať
elo od SG mam fotopacu ktora pracuje cez gprs je to mozno trosku tazsie nastavit no len vdaka motaq sa mi to podarilo nekupuj to v predajni ibo oni ani neviedia co predavaju keby som sa drzal toho co mi povedali v predajni tak este stale fotopascu nastavujem ..ak niekto zhana fotopacu odporucam nick motaq ◄ reagovať
Mam novu, este ani nevyskusanu Acorn 5210MM. do nej sa da SIM karta a posiela to fotky formou MMS na mobil alebo na mail. pytal som sa v O2 na nejke riesenie. uplne jednoduche: kupim si novu sim kartu a kolko posle MMS tolko zaplatim... nic ine to nebude stat... no problem. ako s telefonovanim. kolko prevolam tolko zaplatim, toto je to iste. ked nic tak faktura bude nula. ◄ reagovať
Vlado Keepguard by ťa svojim výkonom sklamal, osobne by som vyberal z ScoutGuard 982 k 12M alebo Acorn 6310 MG - sú to momentálne najvýkonnejšie fotopasce na trhu. Renegade na tvojom mieste by som prehodnotil operátora, dnes sa dajú programy na odosielanie neobmedzených MMS zohnať pod 10 Eur. ◄ reagovať
Neviete prosím, prečo mi fotopasca Welltar 7310 MMS aj po odlokovaní PIN kódu pri každom načítaní SIM karty od O2 píše hlášku: "No SIM". SIM karta je pritom vložená, MMS-ky po odfotení odosiela bez problémov. Vďaka za radu. ◄ reagovať
borza, nemusime, viem co dokaze, ktora fotopasca...myslim, ze som ich drzal v ruke a odskusal viac druhov ako si ty videl nazivo, ale o tom tato debata nie je. netvrdim ze acorny su zle alebo horsie ako scout guardy. islo mi skor o vysvetlenie principu fungovania infra prisvitu. keby sme sa mali zacat bavit o kvalite fotopasci a keby som sem mal zacat prikladat reklamne odkazy tak neskoncime do rana. ale to nie je cielom tejto diskusie. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie fotopasca nastavenie mms (autor: kocho82).
Kedysi som chcel moju fotopascu vymeniť za tu co posiela dáta. Voľná SIM od O2 s internetom za 6 EUR mesačne a fotky na mail. MMS som si dal posielať iba obmedzene množstvo, inak by som sa nedoplatil tých fotiek so sojkami. Potom som našiel tento program SMS MMS a aj tisíc MMS vyjde 4 Eura a mohol som si acorn 5210MM nechať. ◄ reagovať
Najlepšie je ak má človek o2 kartu vo fotopasci a taktiež aj v telefóne za4€ to máte neobmedzene lebo vandráci v telekome nemajú žiadny iný balíček pre neobmedzené MMS a keď chcete posielať na email musíte platiť internet aj v mobile aj vo fotopasci ◄ reagovať
Dík bol to ten Pin už to šlape, ale mám další problém nejde mi nastavovat fotopasca cez SMS asi tam bude tiež nejaká zrada. ◄ reagovať
nemecka fotopasca bresser, posielanie mms internet v pohode. vyzera to skor na seriovy problem s prepinacom off/menu/on. chcel som len vediet ci sa niekto s touto poruchou stretol ◄ reagovať
Duso2, fotopasca v rezime MMS posiela foto (na telefon alebo e-mail) v rozliseni 640x480. Pri odosielani cez gprs (na e-mail) je to u vacsiny fotopasci bezne 800x600 alebo u niektorych sa to nastavit. V kazdom pripade si treba uvedomit ze na SD kartu fotopasca ulozi foto v plnom rozliseni podla nastavenia fotopasce. Rozlisenie zmensuje len pre potreby odoslania zaberu (kvoli velkosti odosielaneho suboru). ◄ reagovať
Pre porovnanie prikladám originál fotku z SD karty v rozlíšení 4000x3000, je to tá istá fotka ako som pridal z mms dňa 17.4.2016 o 13:53. Plnú kvalitu však neuvidíte, lebo ju program tu oreže na 1200x900px.
◄ reagovať
Ten prísvit nie je slabý ani zďaleka, povedal by som že jeden z najsilnejších na trhu až by som povedal že na blízko prepaluje ako fotopasca Browning. Zrnitosť na fotopascu je minimálna snímka hodne kvalitná, výkonovo by som ju prirovnal k fotopasci Forestcam.
◄ reagovať
Fotopasce z alieexpresu neodporucam sam som sa oklamal HC 300M sa volala moja suntek firma smejd uzavierka fotky bola az za 7 sekund a stale posielala mms aj ked pred objektivom nic nebolo ◄ reagovať
Áno aj na prima kartu a dá sa aktivovať program nekonečné MMS s pravidelnou aktiváciou za 2 € na sedem dní čiže 8 € za cca mesiac (28 dní), vzhľadom k pokrytiu orange asi najlepšia voľba. ◄ reagovať
Zdravím , mate niekto osobne skúsenosti s fotopascou SCOUTGUARD SG-880 MMS/GPRS , + ako vnímate ovládanie cez ovládač nieje sú tam niejake nevýhody ? ◄ reagovať
Tak ja si idem kupit fotopascu um565 vo posiela mms takze neviem ci som mal kupit baterky radsej kupim drahsie baterky do nej ako jednorazovky diky marianmach65 ◄ reagovať
Co tak napisat do aliexpresu nech ti poradia? Toto je dan za nakup mimo sr. Ziadna podpora, poradenstvo.... ◄ reagovať
Domsi,kupou exter.zdroja maš problem č.1 vyriešený.Mne chodi denne aj 220 foto pri 1minutovom intervale a baterka ani nepocíti ten odber prudu.Dával som ju tam pred 14 dňami a som si isty ze vydrzi aspon mesiac bez nabitia(overené kolegom).Investicia aj s nabijackou 50€ a mas na roky pokoj.
◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.