podnalov.sk
dnes je utorok,  9. august 2022,  meniny má Lubomíra,  spln: 12. august 2022,  dnes východ slnka: 04:36,  dnes západ slnka: 19:07
elektronická kniha revíru

Ohnivé mäso - recept

autor: off martinhahn
pridané: 1.10.2011 10:52
počet zobrazení: 6 197
počet hlasov: 7
potrebujeme:
1/2 kg mäso (môže byť bravčové,hovädzie alebo hydina)
3 žľtka
2 PL olej
2 PL polievkové korenie Maggy
2 PL horčice
1 PL worchester
1 ČL kari korenie
2 ČL maizeny
2 cibule
štipka soli a cukru
chilli alebo feferóny podľa chuti...ja osobne to mám rád pálivé :))))

postup:
Mäso nakrájame na tenké rezance a pridáme všetky ingrediencie,pomiešame a necháme odležať v uzavretej nádobe v chladničke 48 hodín.Zmes sa potom len opečie za chvíľu na troche oleja na panvici.Ako prílohu odporúčam ryžu,hranolky alebo čerstvé pečivo.Prajem dobrú chuť!!!!!!!!!!!!!!!! Tento recept nie je ničím výnimočný,ale nevedel som kde ho mám zaradiť...tak mi vyšlo dať ho medzi exotické...:))))) Ak toto jedlo ochutnáte,verte mi,že po budúcej príprave Vám tých 48 hodín bude plynúť veľmi pomaly :)))
kategória: exotické recepty
 

komentáre

off Edu , 20.4.2012 o 19:28

aj ja to mám rád rozohnené :-D

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov