Napriek nie práve najlepším referenciám som sa rozhodol vyskúšať náboje HIT pre kal. 8x57 JS. Po novom roku som s ním strelil v Maďarsku :1 ks kanček cca 100kg, zadná komora, odbehnutie 50m , prasiatko 30kg , nízka komora odbehnutie 15m, prasiatko 30kg , zadná komora odbehnutie 80m,prasiatko 30kg tesne za lopatku , odbehnutie 30m. 2 ks srnčiat za lopatku , zostali na mieste. Poškodenie diviny minimálne až na jedno srnča,ktoré bolo veľmi malé a ktoré som strielal na 30m. V tomto prípade bol účinok devastačný.Farbenie pri každom zásahu vynikajúce.V 8x57 JS som prvý krát použil monolit a som s tým veľmi spokojný.
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.