Túto tému som založil z dôvodu, že každú chvíľku sa niekomu zatúla psík a niekto zasa psíka naopak nájde. Hlavná sezóna strácania a nachádzania psíkov je v období spoločných poľovačiek. Poprosil by som všetkých ktorý psíka stratili, zatúlal sa alebo psíka našli, prípadne túlajúceho psíka videli, aby to pridali do tejto témy. Stratencom želám skorý návrat domou a poctivím nálezcom vopred ĎAKUJEM!!!
DOCASNE SME POSKYTLI DOMOV PRE ROCNEHO PSIKA,KOPOVA,KTOREHO POVODNY MAJITEL VYPUSTIL. HLADAME MU TRVALY DOMOV,RODINU,KTORA HO BUDE LUBIT. AK MATE ZAUJEM ALEBO O NIEKOM VIETE, OZVITE SA MI. DAKUJEM!
možno má čip :(
ten jazvečík nemá tetovanie...
Pavian strašne krasny psik :D majitel musí byt smutný vyzera byt mladý pes tak do 1 roka určite sa zabehol na posliedke :) ma tetovanie na pr.uchu? isto že škoda takeho havka .D
asi pred mesiacom sa v okolí Nitry pri obci Pohranice-Lapáš stratil pes.je to jazvečík hrubosrstý,farba srsti: diviačia.tetovacie čislo:807 04.tetovanie ma v oboch ušiach..za každé info vopred dakujem.odmena istá! tel.č. 0948 535 807
Je to pes, skusime tu plemennu knihu.A este pre istotu pozriem to cislo,ci je spravne.Diky
Je to suka alebo pes? 9856 je sučka jazvečíka hrubosrstého štandardného AJDA z Jarmočniska chovateľa Jána Pavlova zo Senohradu.
floribona zavolajte na plemennu knihu oni už majitelovi zavolaju !
nasiel sa pes jazvecik hladkosrsty alebo pekne vytrimovany hrubosrsty standard medzi Svatym Jurom a grinavou/okres Pezinok.mal zlomenu zadnu nohu,uz je osetreny a v dobrej rodine.dufam ze sa ozve majitel a ak nie nechaju si ho.je tetovany v uchu c.:9856.
dna 2.1.2012 sa stratil pes Slovenskeho kopova pri Jamniku smerom na Spišsku Novu Ves prosim kontaktujte na poštu.
Dňa 15.1.2012 sa stratila na poľovačke pri Trenčíne tmavá sučka borderterriera. Ak by ste ju niekto videl, alebo niečo o nej počul zavolajte prosím na č. t. 0915 117 449
Všetko dobre skončilo a hafani sú doma u svojich majiteľov :-)))
Pozrite foto : 148934. Tam kolega od NR našiel dneska 2 poľovných psov s tetovaním. Jedem Pointet a druhý drôtosrstý jazvečík. Kuknite sa , je tam aj kontakt.
Dnes 14.1.2012 o 14:00 bol videny Slovensky Kopov v obci Krasna Ves (okolie:Slatinka,čierna lehota,Banovce nad Bebravou) Kopov: bol vychudnuty,pravdepodobne len zabehnuty z polovačky.
Myslím si, že lepšie by bolo vyvesiť oznam ako tému.
exc125 - dnes som išiel autom okolo lučenského útulku a tam v jednom z kotercov bol jagoš. Skús tam zavolať, alebo ak si z LC, tak sa tam zastav.
-Od jjakubisin- V nedelu 8.januara sa nasla fenka jazvecika, medzi kluknavou a stefanskou hutou v lokalite banskej doliny-vinickov jarek. kontakt: 0907 395 849
Môj príspevok z 3.1.2012 o 15:43 je už neaktuálny, psík sa našiel. Ďakujeme.
v okolí rimavskej soboty a lučenca sa stratil jagterrier a jazvečík drsnosrstý.
Dňa 31.12. okolo 16-tej hodiny sa z obce Závod stratil 4,5 ročný pes kokeršpaniel a doposial sa nevrátil. Počúva na meno Beny, nemá na sebe obojok, je nižšieho vzrastu, má dlhé kučeravé uši a skrátený chvost. Naposledy bol videný na ceste zo Závodu do Moravského sv. Jánu. Ak ste ho niekto videli, alebo niečo o ňom viete, kontaktujte ma prosím na mail: siskova.mirka@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0908 131 599. Ďakujem
Stratili sa sučky Slovenského kopova. V obci Kluknava smerom na Viťaz okres Gelnica . Kto by vedel pripadne bližšie informácie kontaktujte ma.
aj ten paderdal terier mal taky obojok ale nepomohlo
já jako honec mám na své reflexní vestě taky telefoní číslo domů, kdyby se to na poslední leči zvrhlo ... je to dobrá věc
ja používam na psa reflexnu vestu je to super vec mám tam napísané tel číslo ,a tak aj ked sa psík stratí puta pozornost a hned zavolaju.je to bez problémov.
Určite nedostane víprask, ale nejaku špecialitku na oslavu návratu. Tiež som si vravel, že je to pes, ktorý je na polovanie a má si dávať pozor. Po to m ako sa stratil, som zmenil názor. To len vtedy človek zistí aký mal zo psíkom vzťah a že to nieje také jednoduché sa s ním rozlúčiť. Všetkým ktorým sa psíky stratili želám skorý návrat domou. Keď ich ešte namáte, skúste si zavolať na SPZ kynologický odbor, možno tam o nich majú nejaké informácie.Kontakty: 02/ 57 20 33 22 - Kadnárová alebo 02/ 57 20 33 19 - Cwieceková
dna 12.11.2011sa na spolocnej polovacke v katastri obce horne hamre okres zarnovica stratil psik paterdalterier ciernej farby. ak by ste niekto mal informacie o tomto psikovi prosim napiste mi dakujem
Martin aj tu gratulujem :-)))) Potom porozprávaš . Vedel som, že niečo zaberie.
asi pred 4 mesiacmi sa pri nalepkove stratily 2 bav.farbiare pri dohladavke ked ste ich videly alebo našly tak prosím napište mi na poštu..dakujem
Udene koleno :)
na večeři pořádný výprask za to, že se zatoulal :-)
Paráda :) a čo mu dáš na večeru ?
Ďakujem všetkým za pomoc pri hľadaní Arona. Aron sa konečne našiel. Zišiel do doliny a do dediny. Dnes ho našli.
Skuste zavolat na slobodu zvierat,davnejsie sme nasli madarskeho stavaca a u nich bola nahlasena strata tak sa dostal naspat domov... mozno ked psika niekto najde ze prave tam zavola
Martin, rád som to tam pridal. Neboj, dobrí ľudia pomôžu....
Vlasto je to môj psík. Zabehol mi za kancom ešte s troma psami. Kopovka a welshka sa vrátili za 2 hodiny, fox za tri a pol. Môj malí s malími nohami pravdepodobne nevládal naspäť do kopcou. Ak ťa môžem poprosiť, daj to aj na ten dogforum.Ďakujem
Ahoj Martin. Tá fotka mi je nejaká povedomá !!! Nie je to psík od teba ? Prajem skoré znovustretnutie s majiteľom !!! Neviem či ste to dali na DOGFORUM. Ak nie, ja to tam pridám ak dovolíte.Aspoň takto pomôžem...
V sobotu 3.12.2011 sa v okolí obcí Látky, Detvianska huta, Ipeľský potok, Málinec a okolí stratil psík jazvečík hrubosrstý. Počúva na meno Aron. Naposledy mal na krku oranžový obojok s rolničkou a telefónnym číslom (mohol ho aj stratiť). Posledne bol videný medzi priehradou Málinec a obcou Málinec večer 4.12.2011. Za psíka ponúkam odmenu. Kontakt: 0904 145 272 Ďakujem