Navrhujem aby sme vytvorili spoločny( odznak alebo niečo ine ) podľa ktorého by sme sa navzajom poznali pri rôzných akciach .Či vramci okresu ,kraja a apd. Porosil by som Vás aby ste sa k môjmu navrhu vyjadrili v didskusií. Navrh konzultovaný s adminom.
Admin a ako vlastne vypadá tá predloha ?
ja si myslim ze 3cm je vhodna velkost :)
Podla mna 2,5cm. :)
Admin 3 cm je podla man idealne. Aspon budu viditelne.
taky si myslím, že 3cm je ideální
Admin kludne nechaj tem priemer 3cm myslim si ze je to akurat!!!Mensie by boli moc krpate!
Chcel by som Vás poprosiť o vyjadrenie veľkosti odznaku. Priemer 3cm? 2,5 cm? 2 cm? Nebudú 2 cm veľmi malé? Nebude 3 cm veľmi veľké? Ďakujem.
súhlasím s adminom
Môj názor je ,ak odznak ,tak hodnotný a hlavne pútavý (čitatelný) nech je už z dalej vidiet, nie taký čo zapadne medzi ostatné na klobúku a bude treba príst a dat si okuliare aby bolo vidiet čo to tam vlastne je,popr. pýtat sa "ukáž,nie si náhodou na L.Z."to by potom ten odznak bol zbytočný :-)
Super nápad. Odznak je fajn. Určite si ho rád dám na klobúk a pri výstavách aj na odev ( sako, vesta ..). :-))))
Nie je potrebné vymýšľať vzhľad, ja sa chcem najviac priblížiť podobnosti logu LovuZdar.sk. Ide iba o to či to vie niekto vyrobiť. Výrobca mi navrhol veľkosť 3cm, skúsim ho kontaktovať či by to vedel spraviť o priemere 2 cm. Odznakov s textom lovu zdar! je veľmi veľa, myslel som že chcete poznávací odznak LovuZdar.sk
super nápad, jeden si zajednávam =)
mne osobne sa ten heklerov dosť pozdáva
aj ja chcem jeden
foto ID 136511,ak.
nemusí byť veľký ako päsť na oko, nech sú neznalí veci prinútení sa pozrieť aby ich to zaujalo, 2-2,5cm stačí, dal som medzi fotky foto ID 136480 ako možný námet z čoho vychádzať, ak by bol záujem syn to vie spraviť ako predlohu, daj vedieť, za pokus to stojí
priemer 2,54 a orientovať smerom nahor :)
Fiha, to aj ja by som poprosil jeden ak sa ujde. A admin urob ake sa tebe najviac pacia :-)
Dodo daj 2,5 cm a bude pokoj :)
a potom by sa to dalo zakupiť v ESHOPE ??,
myslim že stačí len 2cm
3cm...je ok...
do 2cm max ;)
3 cm? podľa mňa to je príliš velké...
OK. 3 cm sa mi zdá trošku veľa, keby sa pár milimetrov ubralo?
Ani veľký ani malý, ja myslím že móóže byť :-)
Kovový odznak o priemere 3cm je ok?
Na čo odznak ?? Stačí úsmev a pozdrav: Lovu zdar !!
Odznak je super. Ja som tiež za ;)
je to fajn napad ja som za odznak a aj nalepku na auto.
Nápad z odznakom je super. Keby sa podarilo niečo také vyrobiť mam záujem :-)
ok, tak já teda tetovačku nechci, ani se žvýkačkou, jsem taky pro odznak ... Nálepka na auto je nanic, stačí si koupit dva odznaky a jeden si přpíchnout někam k volantu, aby to bylo vidět.
Príspevok bol administrátorom (spravca-diskusie) označený za nevhodný.
Príspevok bol administrátorom (spravca-diskusie) označený za nevhodný.
Zigi9, Dede ked mate zaujem o tetovacku nie je problem vybavim a ked sa bude jednad o logo LZ aj sponzora urcite najdem, budete to mat zadara! PS:odznak by si urcite objednalo par ludi
Ja som aj za odznak aj za nálepku na vozidlo...
ten odznak je perfektny napad :) len nech nebude nejaky zbytocne velky a tazky lebo mi bude tahat klobuk do strany :) nieco take ako 2 eurovka by seklo perfektne
Ja som za tetovačku... na ľubovoľnú časť tela alebo orgán...
nálepku, jednoznačne. vedľa McDrive Club