Čo je eREVIR.sk

  • eREVIR.sk = elektronická kniha návštev poľovného revíru = online manažér.
  • Ako jediný v spolupráci s Národným lesníckym centrom (NLC), ktoré je pod záštitou Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, Vám ponúkame komplexný balík všetkého, čo potrebuje poľovnícke združenie, poľovnícky hospodár a bežní členovia.
  • Našim cieľom je uľahčenie práce poľovného hospodára a v neposlednom rade jednoduché a pohodlné užívanie radových členov poľovných združení či spoločností.

Ako začať?

  • Poľovný hospodár (alebo ním poverená osoba) sa zaregistruje na stránke www.erevir.sk, následne pridá do aplikácie aj ostatných členov poľovného združenia či spoločnosti, ktorým odovzdá prihlasovacie údaje.
  • Na prihlásenie môžete využiť emailovú adresu alebo telefónne číslo konkrétneho člena (heslo si môže každý dodatočne zmeniť).
  • Prvý prihlásený, označený v aplikácii ako „Hospodár“ sa zároveň stáva aj „Administrátorom“, ktorý manažuje celú aplikáciu.
  • „Zapisovač“ – pridelená funkcia oprávňuje člena zapisovať na poľovačku aj ostatných členov.

Mapy

  • Mapu vášho revíru si stiahnete cez aplikáciu priamo z oficiálnych databáz NLC s presnými hranicami.
  • Mapa je vytvorená na jednoduché, no zároveň podrobné a prehľadné vyznačenie konkrétnych poľovných revírov. Vyberiete si zo zoznamu všetkých uznaných poľovných revírov práve Váš a vymedzíte si pomocou polygónov presné ohraničenie lokalít, ktoré si pomenujete. Na mapu si môžete umiestniť kazateľnice, lavičky, kŕmelce, studničky, vnadiská, kaliská či chaty.
  • Názvy lokalít, označenie kazateľníc či lavičiek možno využívať pri zápise do knihy návštev, vyberáte si priamo zo zoznamu. Samozrejmosťou je upozornenie, výrazne červené označenie už obsadenej lokality iným členom.

Plán chovu a lovu – prepojenie s PolovStat

  • Neodmysliteľnou súčasťou je plne zautomatizovaný plán chovu a lovu.
  • Po registrácii, stiahnutí Vašej mapy a nahratí členskej základne Vám na požiadanie (info@erevir.sk) zašleme jedinečný kód z NLC, ktorý si nahráte do aplikácii kvôli automatickému odosielaniu mesačných hlásení do PolovStat-u.
  • Po schválení plánu okresným úradom si poľovný hospodár jednoducho nahrá tieto údaje priamo do aplikácie.Ďalej už všetko ostatné robí systém.
  • Po ukončení návštevy s úlovkom sa automaticky prenesie úlovok do plnenia plánu chovu a lovu a dôjde ku korekcii a ponížení zostávajúcej zveri na ulovenie.
  • Ako bonus prinášame poľovným hospodárom jedným klikom elektronický prenos mesačných hlásení o love priamo do databáz PolovStat-u alebo tlač dokumentu na predpísanom tlačive.

Príchod a odchod

  • Cez našu aplikáciu si pohodlne vyberiete lokalitu, ktorú chcete v daný deň navštíviť. Už obsadené lokality sú zvýraznené červenou farbou, takže veľmi rýchlo vidíte, či je dané miesto už niekym obsadené alebo nie. Pri odchode z revíru si jednoducho kliknete na ikonu odchod z revíru a odpíšete sa.
  • V prípade, ak je Váš lov úspešný, kliknete na ikonku odchod so zápisom, kde zapíšete miesto a čas streľby, počet vystrelených rán, druh zveri, značku (automaticky).

Poľovnícke značky (plomby)

  • Poľovný hospodár Vám v aplikácii pridelí značky, následne ich pri zápise o úlovku do online knihy nemusíte pracne vypisovať, iba si jednoducho, jedným klikom vyberiete tú, ktorú ste založili na ulovený kus.

Kalednár

  • V kalendári si pridáte akúkoľvek udalosť, brigádu alebo iné dôležité oznamy, ktoré už nikdy neprehliadnete. Hromadné rozposielanie informačných e-mailov svojim členom taktiež patrí medzí zaujímavé funkcie.

Fotografie

  • V aplikácii si môžete pridávať fotografie úlovkov, návštev revíru, môžete sa podeliť s ostatnými členmi o Vaše úspechy alebo zážitky.

Činnosti v revíri

  • Na tejto stránke sa nachádza prehľadný zoznam činností v revíri, ako sú brigády, prikrmovanie a pod. Výhodou je automatické pridávanie bodov za jednotlivé činnosti.

Počasie, fázy slnka a mesiaca

  • Priamo v aplikácii si viete skontrolovať predpoveď počasia, smer vetra a nemusíte zbytočne merať cestu do revíru.

Bezpečnosť

  • Dáta sa ukladajú na webový server v podobe šifrovaných súborov a sql databáz. Prístup ku nim majú výlučne oprávnení užívatelia podľa jednotlivých subjektov po zadaní mena a hesla. Všetky informácie vložené do systému sú chránené podľa zákona o ochrane osobných údajov (GDPR)

Najčastejšie otázky (FAQ)

Čo znamená, že môžem členovi pridať tri funkcie? Načo slúži táto možnosť?

Odpoveď:

V niektorých poľovníckych subjektoch majú jednotliví členovia viacero funkcií, preto je možné k členovi prideliť viac funkcií.

Ako je to s prihlasovacími prístupmi, ako sa budú registrovať? Hospodár, predseda, členovia, poprípade ďalší členovia výboru?

Odpoveď:

Pri prvej registrácií dostanete automaticky najvyššiu úroveň prístupu do knihy (hospodár). Následne zaregistrujete ostatných členov vášho subjektu pod ich prihlasovacie meno (emailová adresa alebo tel.číslo) a počiatočné heslo. Pridelíte im funkcie aj prístupové práva. Oni si následne po prihlásení zmenia heslo a doplnia ostatné údaje.

Zaujímalo by ma, kde sú uložené informácie, vkladané do elektronickej knihy jednotlivými užívateľmi a ako sú zabezpečené?

Odpoveď:

Ďakujeme za vašu otázku. Dáta sa ukladajú na webový server v podobe šifrovaných súborov a sql databáz. Prístup k nim majú výlučne oprávnený užívatelia podla jednotlivých subjektov po zadaní mena a hesla. Všetky informácie vložené do systému sú chránené podla zákona o ochrane osobných údajov (GDPR).

Čo ak sa revír nenachádza v zozname? Ako je možné ho vložiť? PZ Háj Padarovce, okres Rimavská Sobota.

Odpoveď:

Dobrý deň. Pokiaľ je váš poľovný revír uznaný, musí byť v zozname. Je potrebné zadať do vyhľadávania oficiálny názov v správnom tvare.

Ako nahrám mapu poľovného revíru?

Odpoveď:

Mapu vášho revíru vyberte zo zoznamu, hranice sú aktualizované podľa databázy národného lesníckeho centra.

Kde sa zadáva poľovný revír?

Odpoveď:

Názov poľovného revíru si zadáte v záložke "Informácie o nás" po kliknutí na modré tlačidlo "upraviť text" v spodnej časti stránky. Mapu vášho revíru vyberte zo zoznamu, po kliknutí na modré tlačidlo "upraviť mapu" v záložke "mapa revíru".

Môže poľovný hospodár zadávať do e-knihy značky na označovanie ulovenej zveri?

Odpoveď:

Poľovný hospodár si naimportuje v sekcii "Značky (plomby)" celý rozsah značiek pridelených miestnou OPK danému združeniu a následne si ich pridelí postupne svojim členom, hosťom.

Ako sa eviduje ulovená zver bežným užívateľom? V terajšej ponuke pri ukončení návštevy absentuje tabuľka s možnosťou výberu zveri, ktorú som ulovil.

Odpoveď:

Návštevu je potrebné ukončiť s tzv. zápisom. V tom prípade ponúkne možnosť výberu ulovenej zveri.

Chcem sa opýtať ako si člen pridá aplikáciu s ikonkou do mobilu.

Odpoveď:

Aplikáciu je potrebné si stiahnuť cez aplikáciu Obchod Play, kde je k dispozícii zdarma.

Ako nahrám fotky na nástenku?

Odpoveď:

Foto na nástenke sa zobrazuje z nahratých fotiek od užívateľov, ktorí si nahrajú nové foto cez zložku v menu "Moje dokumenty, profil".

Dá sa vytlačiť kniha návštev revíru?

Odpoveď:

Upresnite prosím do e-mailu info@erevir.sk, čo by ste potrebovali konkrétne tlačiť. Ďakujem

Ako zrušiť registráciu?

Odpoveď:

Registráciu Vám vieme zrušiť iba my. Žiadosť o zrušenie registrácie, resp. vymazanie účtu nám prosím zašlite na e-mail info@erevir.sk. Do e-mailu prosím uveďte meno a e-mail, na ktorý prebehla registrácia.

Do mapy som pridal lokality a aj posedy. Pri zadávaní návštevy revíru sa mi však nezobrazujú v ponuke Lokalita. Kde robím chybu?

Odpoveď:

Po prekontrolovaní popisovanej problematiky nám vychádza iba možnosť, že by ste pridané lokality neuložili po tom, ako ste ich tam pridali. Ak tento problém pretrváva, kontaktujte nás prosím na e-mail info@erevir.sk

Dobrý deň, nechce sa mi zobraziť v mape satelitné zobrazenie.

Odpoveď:

Dobrý deň, predpokladáme, že máte problém v prehliadači. Satelitné zobrazenie funguje bez problémov. Skúste prosím zobrazenie v inom prehliadači alebo v inom zariadení. Ďakujeme

Poľujem v 2 revíroch, ako sa da pridať 2. revír?

Odpoveď:

Dobrý deň, potrebujete dve kontá. Prihlasovacie meno môže byť rovnaké, avšak heslo sa musí líšiť. Ďakujeme

Ako sú spoplatené sms správy pri zápise do knihy formou sms.

Odpoveď:

Dobrý deň, cena spätnej SMS je 0,08eur/SMS. Ďakujeme

Dobry den. K comu sluzi kredit, ak je pouzivanie knihy zdarma? Dakujem

Odpoveď:

Dobrý deň, kredit slúži na zapisovanie a odpisovanie návštev v revíri formou SMS. Ďakujeme

Dobrý deň. Mám problém s pridaním hosťa. Ani v aplikácii v MT a ani na www stránke mi po kliknutí na kolónku meno hosťa neumožní do kolónky vpisovať meno. Viete mi poradiť kde robím chybu?

Odpoveď:

Dobrý deň, hostí si musíte zaevidovať ako člena v sekcii "Členovia", a potom Vám ich ponúkne pri zápise návštevy ako pri zápise bežných členov. Ďakujeme

Kde môžem pridávať, oznamy, úlohy pre členov? Ďakujem

Odpoveď:

Dobrý deň, oznamy, úlohy môžete pridávať cez "Kalendár - pridať udalosť", kde dokážete nastaviť, koľkokrát sa má info zobraziť každému členovi. Ďakujeme

Dobrý večer. Navrhovali by sme, aby si člen so základným oprávnením (člen) dokázal zapísať číslo značky k úlovku. Poľovný hospodár rozdal značky členom proti podpisu a členovia ich teraz nedokážu priložiť k úlovku pokiaľ ich do systému nevloží poľ.hospodár. Ten sa pre zaneprázdnenie k tomu akosi nemá, a takto by sa vec vyriešila. Ďakujem za pochopenie a skoré vyriešenie nášho problému.

Odpoveď:

Dobrý deň, do elektronickej knihy je potrebné, aby Vám zadal značky podľa aktuálnosti PH, ktorému aj zákonne podlieha manipulácia so značkami na ulovenú zver. Ak Vám ich nezadá, pri ukončení návštevy so zápisom môžete zadať číslo značky do poznámky manuálne, avšak ak by PH podával mesačné hlásenie do Polovstat-u, takéto značky z poznámky systém neimportuje, preto jednoznačne odporúčame prideľovanie ešte nepoužitých značiek PH cez systém v našej aplikácii. Ďakujeme

Dobrý deň, prečo mi nefungujú SMS: INFO,ZVER .., LOKALITA ..? Nevráti sa žiadna ospoveď. Ďakujem.

Odpoveď:

Dobrý deň, predpokladáme, že nemáte k dispozícii žiadny kredit, preto sa Vám nevracajú informačné SMS späť. Kredit si môžete dobiť cez našu aplikáciu v sekcii "Objednať kredit". Ďakujeme

Bolo by dobré keby si každý samostatne mohol zapísať značku

Odpoveď:

Dobrý deň, správa značiek, ich prideľovanie a hospodárenie s nimi vyplýva z funkcie poľovníckeho hospodára, preto môže s nimi manipulovať systémovo iba hospodár. Ďakujeme

Pozdravujem, nechce mi pridať poľovného hosťa na zápis.

Odpoveď:

Dobrý deň, poľovného hosťa Vám najskôr musí registrovať poľovný hospodár do aplikácie (tak, ako každého člena), potom ho budete pri zápise vedieť pridať po kliknutí na "pridať hosťa".

Po nainštalovaní aplikácie a prihlásený sa do nej nemám voľbu pridať návštevu revíru. Zobrazí sa mi aktuálna nástenka, ale prihlásiť sa do návštev revíru mi nezobrazí. Je to v nastavení apl.?

Odpoveď:

Dobrý deň, pravdepodobne nemáte pridané žiadne lokality v revíri, alebo máte práva poľovníckeho hosťa(o zmenu treba požiadať poľovníckeho hospodára). Ďakujeme

Dobrý deň. Dá sa nejak zapísať brigáda dvoch troch členov? Alebo si brigádu musí zapísať každý člen sám?

Odpoveď:

Dobrý deň, brigády je potrebné kvôli bodovému ohodnoteniu zapisovať zvlášť. Ďakujeme za otázku.

Bolo by možne pridávať dve fotografie ?

Odpoveď:

Dobrý deň, momentálne pracujeme na aktualizácii systému, plánujeme vytvoriť aj možnosť pridávania viacerých fotografií.

Ako viem pozrieť v systeme čo som ulovil, kedy, a na akú značku?

Odpoveď:

Dobrý deň, kliknete si na "návštevy revíru" a vyfiltrujete si to podľa Vašich požiadaviek.