Zas to dnes nešlo.
Zigi9 keby si i nemal myš s koliečkom, tak stlač CTRL + 0 (nula) a dá ti normálnu veľkosť.
Já tušil, že to může být i takový prblém co popisuje hawk3, problém je, že bych to stejně nedokázal v nějakém nastavení najít, o to víc děkuju Finistovi :-) Dobrá finta :-) Takže už je to vyřešené, ještě že mám tu "moderní" myš s kolečkem :-) Díky dík
Zigi stlač ctrl a potoč kolieskom na myške
Zigi9,nastav si správne velkost na monitore
mne šlape všetko tak ako má, aj v chrome, aj v mozille a aj v exploreri
Otevřu stránku lovuzdar.sk a pravý sloupec (takové to moje menu) není skoro vůbec vidět, prostě se nevleze na stránku. Ani dole to nejde posunout doprava, a všecno je psáno nějakýma většíma písmenama než včera, taky vám to tak dělá na pc nebo je chyba jen u mě? Prohlížeš Mozila Firefox ... jo a v exploreru to funguje normálně
benelli neporovnávaj návštevnosť s tým, koľko ľudí sa zapojilo do súťaže. Či stránka upadá alebo nie závisí vo veľkej miere na vás všetkých. Keď sa do diskusií nebudete zapájať, nebude to napredovať. Viem, že je tu problém, že radšej sa nezapojíš, lebo sa nechceš hádať. Vždy sa nájdu tí, čo budú "vŕtať" do tvojho názoru. Nie je možné aby sme mali na všetko rovnaký názor. Je zavedený systém BANN za nevhodné vyjadrovanie a osočovanie. Už tento týždeň bude spustený správca diskusie, čiže nevhodné a duplicitné témy budú riešené. Priznávam, mám menej času aby som všetko promtne riešil, ale snaha je a urobím pre to všetko. A bude to tak ako píše Zigi9, každý je radšej v prírode ako pri PC. Čo je správne. Za posledný mesiac (od 18.2.2011 do 20.3.2011) tu bolo 275 342 návštev - zdroj: google analytics
Chcelo by to asi lepší komp alebo internet :DDD
hodnotit návštěvnost podle nějaké soutěže je zavádějící a stejně tak návštěvnost u fotek (počet zobrazení) se dá lehce nahnat tím, že se člověk odhlásí a přihlásí znovu a když klikne znovu na fotku, tak se tam objeví další návštěva - aspon mi to tak připadá :-) Možná za poslední dva týdny je tu trochu nudněji, ale pořád se tu je na co dívat. A navíc počasí se vylepšuje, takže u toho každý nevysedává tak jako přes zimu :-)
beneli ,som tu registrovany už 3 roky a za tu dobu sa tu v navštevnosti nič nezmenilo ,chodia sem stale jednia ty isty,občas niekdo pribudne a lebo odbudne,ale je tu zaregistrovany ,myslim na čet a do diskusii sa zapajaju stale jedni a ty isty,čo sa tyče fotiek,tam už to je ina kapitola,myslim že navštevnost je stale velka ,čo sa tyče prispievatelou foptografii a tych čo to pozeraju je tiež dost.Su obdobia kedy je tu plno a su obdobia kedy,len sem tam niekdo a ty čo tu neboli viacej ako rok sa tu prihlasili len za jednym učelom ,niečo si zistit a viacej sa neprihlasili,takže určite chybat nebudu
maroš hlavne že sem chodiš ty :o)
HORARSTEVO ja to viem !!
Precitaj si niektore diskusie a nebudes sa cudovat, ze chodí stale menej ludí.
vidim ze vela ludi zaujimalo kolko sem chodi denne uzivatelov ? ci tato stranka je stale taka zaujimava aka bola davnejsie ? odpoved je jednoducha do sutaze DAMA DAMA sa zapojilo 471 uzivatelov !!! za niekolko dni ! to znamena ze podla mojho nazoru tu nechodi 1000 uzivatelov pravidelne ako to niekto tvrdil ale ani nie 500 ! co to znamena ? ze stranka padla dobre dole a pada dalej takze pokial budete mazat uzivatelov ktory sem nechodia dlhsie ako rok tak vas tu vela NEOSTANE !!!!
GOOGLE CHROME a slape jak hodinky :D
Pozdravujem. Akosi mi to ide na Ho.No cez Mozilu, konkrétne načitávanie. U Vás dámy a páni ako?
funguje!!! no problemo
Andrej, áno, išlo mi to nie dobre ( načitávanie ). Je ale zaujímavé, že keď už som chcel od PC odísť ( neskôr odišiel ) postrehol som, že znovu to ide OK. Teraz, po prihlásení to ide znovu veľmi dobre. Teda tak. P.s- Asi som mal ešte chvíľu s mojím predošlým hodnotením a príspevkom počkať.
Jarko neblázni fakt?? Mne to skutočne ide stále dobre.O takomto čase to išlo ako v lete na saniach.Tiež Ťa pozdravujem
Aj mne to "fičí ako raketa" ;konečne !(hurá poviem až keď to bude trvalé !!!
Si to prechválil Andrej:-)) idem radšej na pivo. Pozdravujem Ťa.
Mne nie:-) ja som oki
ide to super
A uz sme doma, zdochlo to......
operak - zatial ide bezvadne, zatial ;-)
Stránka ide bezvadne! Jupíííííííííí:-)
veru tak petere
no a bolo to vsetko hadanie sa tu koli nejakemu vymazavaniu fotiek a vnasanie nervozity medzi ludi vobec potrebne? nakoniec aj tak zistujete ze to nemalo na chod stranky ziadny vplyv. urciti ludia to tu tvrdili od sameho zaciatku. stacil zasah technika a ona sa to zda, ze to ide. a ked sa pan technik posnazi este viac a doladi to uplne tak je po probleme.
musím povedať že zásah technika pomohol ... inokedy som sa sem o takomto čase nemohol ani dostať pomaly... dúfam že to tak vydrží :)
Ja som už našiel kto tu zasiera stránku :-D Profil Edu zobrazený 22472 krát :-D 619 fotiek :-D Počet bodov na foto 28200 počet on line prihlásení 5015 :-D Na to že admin tu bolo on line 3127 krát som tu nejako často :-D
aha dik toto pouzivam od zaciatku...myslel som ze ide o nieco ine...
Keď klikneš vľavo v menu na Fotografie. Tak doteraz každých 10 sekúnd sa automaticky načítali posledné 3 najnovšie fotky, posledné komentované, posledné hodnotené. Že nemusel si nikam viac klikať, a automaticky sa každých 10 sekúnd toto načítalo samé.
Dodo...neviem ci som o nieco prisiel ale o aky auromaticky posuv sa jedna ja som vzdy fotky posuval klikanim na "novsia"...
automatický posuv som vypol ja včera na skúšku okolo 17:00 hodiny ... technik večer (riešili sme to tu od cca 19:30 do 23:30) zmenil nastavenia servera ... chcem aspoň 2 dni otestovať ako to ide takto ... keď pôjde stránka bez akýchkoľvek problémov i pri najväčšom zaťažení, zapnem to naspäť ... bol to pokus z mojej strany či to rýchlosti nepomôže
Jasné existuje aj iný spôsob.Mne však automatický posun chýba,pozerám na monitor akeď chcem komentovať alebo hlasovať tak si ju jednoducho otvorím.Keď sa neposúvajú automaticky tak ma stránka zamestnáva naplno a nemôžem popritom nič robiť
taky se mi více líbí, když se ty fotky hýbou sami od sebe, ale pokud sleduju fotky, kde jsem něco komentoval já, tak to řeším většinou tak, že otvírám svůj profil a vpravo kliknu na moje komentáře a tam se ty fotky řadí za sebou podle toho, která byla nejnověji komentovaná. Ale kdybych chtěl sledovat cizí diskusi, tak je to naprd no.
ano keď klikneš na fotku tak sa potom posune ale to je zlé...Tým pádom pozerať na monitor a sledovať fotky ako idú sa nedá.Musíš furt klikať.Dúfam že to admin dá tak ako to bolo.Týmto pozeranie fotiek stratilo absolútne glanc
vypadá to, že nenaskakujou, jedině když dá člověk aktualizovat stránku, tak uvidí změnu a nebo pořád překlikávat na jinou fotku a pak zpět a uvidí změnu, ale samo od sebe, pokud člověk neklikne, tak to asi nebude přeskakovat
zatial to ide ok...idem cez google chrome...