Chtěl bych poděkovat všem,kteří se dostavili na stretko,že si udělali čas a mohli jsme tak na chvilku vypadnout od každodenních povinností.Škoda jen,že jsme se všichni nesešli na celý víkend,protože museli někteří odjet dříve,ale to nevadí a určitě bude na co vzpomínat.
Dám dohromady fotky všech,kteří něco nafotili a pak to tady přidám.
Akce super, jen škoda že Libor a Mimuš přijeli tak pozdě...... Romanovi velký dík za pohoštění a vůbec vše co udělal pro to aby se stretko konalo, jen škoda té účasti.....
...tak priatelickovia, ja uz som doma a vy si este uzivate...fakt zavidim :-)...a dakujem za pekny den :-)
to cechurik: nieeeeeeeeee....myslela som, ze ked by si prisla - co by ma veeelmi potesilo, tak ich kliiido-piiido zoberiem :-)
no som sice troska rysava..aha ty si myslela ako milacikov mna, miniho a macka? co? chi chi :-))))
to cechurik: jedine, ked prides :-)
Každý ať přinese hlavně dobrou náladu,to je podmínka.
mima, zober tvojich milacikov :-))..rysavych :-)
...tak chlapi, ze by to nekoniec vyslo? dufam, ze sa mi podari moj - odskakovaci plan, nech sa s vami vsetkymi zoznamim...uz sa tesim...ak hovorite, ze bude srnec a nieco k tomu, tak to je parada :-)...mam nieco priniest?
S tím hlídáním má findula pravdu,ale jestli se bojíš o sebe,tak si ho klidně vem.
ženě věřím.........a psa beru všude kde to jen jde ale je to strašná oslice, tak střeštěného psa jsem ještě neviděl
Psa nech doma ať hlídá manželku nebo tam poleze soused
a co psi??? je možno je vzít???
Srnec je,guláš bude a ještě něco navíc.
srnca na guláš už máš nebo se tu máme pokusit něco uhnat?? :-))
To určitě nebudeš muset.Místa je dost.
tak někdo to zachránit musí :-)) ale jelikož jsme přespolní tak si klidně zařídíme odvoz
Láďo,ses nějak rozjel! Neboj,poblíž je krmelec,tam ti ustelu,ale dovez si seno.
tak z Nýdku dojedeme dva , možná i čtyři.... Těšíme se
Neboj nič aj to bude ;-)
Milane to máš pravdu,asi to tak dopadne,že se nakonec sejdeme na vaší chatě(na kterou se už zase moc těším) a uděláme tam nějakou akci.
Do této doby se mi nahlásilo 14 lidí,ale postupně se pak skoro všichni odhlásili,takže nás teď je jen 5.Ale to nevadí,uděláme to i v pěti,chata je objednaná,srnec je střelený,něco k pití se taky najde.Záleží už teď jen na každém,jestli dorazí nebo ne.Pokud se nahlásí někdo další,není problém.
basta, daj tento termín stretka čo plánuješ do akcií tu na stránke a budeme vidieť koľkí by prišli a uvidíme čo s tým.
Romane asi len spravíme malé stretko u nás na chate :-)))Ty to máš blízko a u nás je ľudí z tejto stránky habadej.
Vážení přátelé, s politováním musím oznámit, že se zúčastnit bohužel nemohu, otec slaví 60. a dodnes jsem nevěděl, jak to přesně bude, bohužel si vybral tento termín. Velice mne to mrzí, strašně rád bych se s vámi setkal osobně a poznal nové přátele v zeleném.
Pomalu ale jistě začínají ti co říkali,že by přijeli odepisovat ,ale vesměs zní odpověď NE,že má každý moc práce a jiných povinností.Takže uvidíme do neděle a pak to nějak domluvíme.
takto se na to vyprdnu taky, nebo zajdeme Romane provětrat psy a pak múžem zalézt někde na pivo.........jestli si jim poslal ty vzkazy tak by bylo slušné kdyby odepsali
Jak to tak vidím,tak dnešní doba je tak uspěchaná,že nikdo nemá na nic čas a už vůbec ne na posezení s pár novými přáteli.
no, ak by to slo tak by som sa pridal.. ale ucast potvrdit, alebo zamietnut budem vediet az koncom tohoto pripadne zaciatkom buduceho tyzdna.. co je dost neskoro.. :( rad by som siel, ale... uvidim co sa da robit..
Jak to tak vypadá,tak při tomto počtu nemusím objednávat chatu,to se vyspíme u nás v obýváku.Pokud se do konce týdne nenahlásí víc lidí,tak maximálně změníme chatu na chatičku.
Pokud chce někdo pokecat víc a nechce se mu psát do pošty a na mejl,tak mám skype:bavorak22
Ládiku střel srnca ať máme co jíst.Tříletý lončák bude také dobrý
at sem nekdo teda napise ucast at basta vy jestlii ma neco poradat a my co bysme dojeli at vyme jetli si mame to kafe uvarit doma samy
chata platí , termín je daný tak nevím proč by se tu muselo kolem toho diskutovat
pozeram ze je to tu dake mrtve, zeby zas len kopec reci?
Omlouvám se. A přeji Ti brzké uzdravení
Pro findulu: omlouvám se,že jsem nenapsal nic dříve,termín stále platil,ale ze zdravotních důvodů jsem nevěděl,jestli se mi to stretko podaří dát dohromady.
Takže na tvůj návrh se probouzím a nekecám.
Termín stretka je stále stejný - víkend 22.-24.5. - na tom se vůbec nic nezměnilo.Potřeboval bych vědět,kolik lidí přijede,aby se mohly zajistit další potřebné věci.Předpokládaný sraz v pátek v Hnojníku ( je to mezi Třincem a Frýdkem-Místkem ),místo se pak ujasní.
Pošlete mi prosím závazné přihlášky buď do pošty a nebo na můj mejl roman.lach@seznam.cz.
Můj návrh programu,který samozřejmě záleží pak na dohodě všech je takový,že v pátek a v sobotu bychom mohli posedět,pokecat atd. a v neděli by se mohlo zajet na výstavu trofejí jelení oblasti Beskydy,jejíž součástí je i Svatohubertská mše v dančí a mufloní oboře na Hukvaldech.
Všechno samozřejmě bude záležet,jak a na čem se domluvíme.
Takže prozatím tolik a těším se na každého z vás.
Roman.
někdo tady nabízel, že to zařídí kdesi na Moravě v 5-6 měsíci, tak je nejvyšší čas něco začít podnikat, aby potom nebylo pozdě
To bylo keců a kde nic tu nic!Basta probuď se!
patrol: no to ja tieeeez :-) a ak to vyjde, budem sa snazit prist :-)...teda, ak mozem...