no ja ho mam ale nieje to boh vie co,ja som ho zohnal za lacno takže len preto ho mam zatial,ale ja by som skor daky Canon...
moc dik za vase rady
Priklanam sa k nazoru adama0!!!!
ak ces fotit lesnu zver s tymto fotakom, tak asi za pol roka to obanujes.radim ti, radsej si pockaj a nasetri viacej.tento ta neskor urcite neuspokoji.inak je to celkom v poho aparat.12x zoom a 10 Mpix, iso 64-3200 je urcite fajn.
Ja mam Fujifilm FinePix S8000FD. Ked chces fotit zver tak radsej nejaku amateur zrkadlo. Pretoze ten objektív je nieco hrozne....dlho trva kym sa vytiahne a to ide aj do spotreby batérií...a kvalitou uz vôbec neovplíva ale na formát 10x15 to stačí. Ved si pozri moje foto vo fotogalérií....ale som s ním dosť spokojný....a 1000fd je asi ešte lepší.......neviem kolko chceš investovať...ale pozri na ich domovskej stránke Fujifilm S100FD na fotografovanie prirody....keby som mal 15000tisic tak by som ho bral
Prvá otazka je čo chceš fotit a akú chceš dosiahnuť uroven ? Druha kolko chceš investovať korun?
Ja by som ťa aj na zrkadlo
Odporučil čo tak amatersku zrkadlovku roka 2008 Canon 1000D ? Mal som možnosť poskušať a výborna vecička je k nemu univerzál objektiv zastabilizovaný . Cena je okolo 350 euro. k tomu si kupiť taku sigmu 135 - 400 kludne použitu za nejakých 200 euro a máš výbavičku na serioznej urovni. Comactom toho v prírode vela nenafotíš.
Pato,viem,že si asi limitovaný peniezmi,ale skús si pozrieť tento fotoaparát,alebo nejaký iný od Sony,ale podľa mňa tento model je v porovnaní cena:výkon OK,Sony Cyber-Shot DSC-H50B.Na začiatok si myslím,že by si chybu neurobil.Osobne nemám skúsenosť s fotoaparátmi Fuji,ale myslím si,že v tejto kategórii to bude dosť vyrovnané,mne však najviac imponujú značky Panasonic a Sony,hlavne kvôli výkonným stabilizátorom obrazu.Krokom vedľa by bola kúpa Olympusu(viem o čom hovorím,začínal som s ním).
ako je to s fotakmi fuji? su dobre?
Ak ces zacat s fotenim v prirode ja by som asi zacal s Panasonic DMC FZ-50,alebo skus sa opytat p.Vladimira CHramazdu ten by ti vedel ohodnotit tento fotoaparat (Vlado 2406)
alebo poradte aky fotak