10 kúskov :)
opat diviacik....
dajte dakto riadny odkaz na tu estonsku kameru-i ja to chcem vidiet. Mne tie odkazy tu pridane dajak nefunguju
teraz ich je tam dost :)
uz to ide, len neviem z akeho dovodu mi to nechcel media player prehrat, ale cez VLC player to fici dakujem
Rimo, klikni na odkaz od Vlado2406 /26.12.2011, 19:50/
ano je to funkční, když na to klikneš, tak se ti načte jen bílá stránka, ale spustí se ti k tomu Windous media player (nebo jak se to píše) a tam ti naskočí obraz z té kamery
no chlapci moze to byt fajn ale mne to nejde... Je to funkcne este?
su tam , 6 kusov...
diviacik :-)
Nazdar...neviete funguje to este stale???
na siga1 som teraz mal losicu z dvoma mladymi
skuste si dat : odkaz
je to uzasne,je tam minialne 10 live kamier z ameriky kde kazdy den chodi zver...staci sa porozhliadat po tej stranke a najdete vela zaujimavych kamier :) napriklad aj z Afriky :) kde som pozoroval pred chvilou kudu velkeho pri jazere :) skuste to pozret a pobehat po tej stranke..je to vyborne..
na sige 1 cakaj len blizko....na sige som ja minuly rok pozoroval aj srnciu...a dokonca som jedno rano ked som uz isiel do skoly zapol a bola tam liska
akurát tam zapadlo auto.. :D krmili
a na sige2 ich je zo 30..je to super...ale tam som nič iné okrem diviakov nevidel
prvý krát vidím niečo na sige1 teraz je tam zo sedem diviakov..fuuha na pekne blízko... :D čakám aj na psíka m.
na tretej je kamera orla bielochvosteho(white tailed eagle) je ho tam vidiet....ja som ho pozoroval ked na zemi pozieral potravu a okolo neho smae krkavce
myslel som na štvrtej tie tulene
Však hej chodia ale ja som ich tam ešte nevidel.. :D a zase ja čakám stále či tam uvidím aj nieco iné okrem tých diviakov..ale nepodarilo sa.. :D až na tej tretej tak tam boli tie tulene či čo to bolo.. :D a na poslednom tak tam sú zdochliniská..tam som videl krkavce atd..
myslim psik medvedikovity
je pravda ze na "dvojke" je ich viac,ale na "jednotke" je krajsie miesto a som na nho aj celkom zvyknuty z minuleho roku,a tam chodia aj psiky,vcera som tam videl jedneho o 22:53 tam bol jeden psik....:-) a dneska je zakrmene...naco by zakrmovali keby tam diviaky nechodili.?
Som rád,že to stále funguje dokonca na tom isto mieste ako minulý rok.Aj sniežiku majú viac.Momentálne sledujem už hodinku asi desať diviačikov :-)
na sige1 som ešte nikdy nič nevidel ja radšej sigu2 každý jedeň deň tam je veľa diviakov..
dneska pozerajte sigu 1...bude tam podla mna vela diviakov...je prikrmene :)
aj v TANAPE bol neaky podobny projekt...kamery boli aj pri svistich koloniach aj pri hniezde sokola stahovaka :) ale len cez leto =/
paraaaaaaaada uz su tam 5
preco mi to nechce najst na nete
teraz ich je tam 31.. a sú tam aj dobré kance
predvcerom vecer tam bolo 18 diviakov,a zopar diviacat sa nahanalo vzadu po lese,kde len obcas vysli na krmoviste :)
horan, pekne a zrozumiteľne si to napísal, súhlasím...:-))
Ak budeš potrebovať dohladávať moj farbiar je zajtra volný :))))
ja som to skúšal...monitor zhasol a nič!? ale pre istotu tam zajtra pôjdem pozriet na nástrel:):)
ale pozor! nestrieľajte do monitora ten diviak nepadne:):)
fakt...! cihal tam vlk za tym smrekom,ale uz nevladal cakat tak zozral tu web cameru a preto uz nic nevidno...ale bola to dobra kamera.