tiež si mysím,že takato pošta sa neklasifikuje ako spam.. pokial na ponuku neodpoviete,dalšia takato pošta vam už nepríde.. len moj nazor.. nerobte zas z komara somara..
toto sa nemoze pokladat za spam, normalne sa snazi privirobit ako sa da, ale ked mu napisete ze nemate zaujem tak je vec vybavena a viac ponuka nepride, a ked potom zmenite nazor viete kde sa obratit
ok, ja som to tiez nemyslel ze konkretne na teba
Dodo, nikto predsa nikoho nebije. len sme vyjadrili svoj názor. tak isto ako slim. a ja som ani nepísala, či sa my tie výrobky páčia alebo nie, čiže som sa nevyjadrovala ku kvalite výrobkov, ale k tomu, že v tom problém nevidím a neotravuje ma to ;-)
Nebite ho, povedal svoj nazor. Nie co sa paci vam sa musi pacit kazdemu.
P.S. - nejde tu o kvalitu vyrobkov od oko63, tie su urcite pekne a kazdy musi len ocenit jeho robotu. Ide o to, ze to posielal postou a nie cez inzerciu a ze niekomu to vyhovuje a niekomu nie.
súhlas s Lumirom, Milanom a spol. neviem prečo sa z toho robí také haló :-/ doteraz sa nikto neozval, že mu to vadí ;-) tak nevidím dôvod na to, aby sa to riešilo :-)
Take jsem tuto nabidku dostal a dokonce jsem si vybral podlozku pod jezevce,prace to jsou velice pekne,tak proc z toho delat takove halo.
... ale musim dat slimovi za pravdu, tiez by som rad taketo ponuky riesil inzerciou a nie postou
ďakujem milank za vysvetlenie
Admin nie je to nič strašné.Ide o to,že Oko63 cez poštu oslovuje ľudí,či nemajú záujem o podložky na trofeje.Ak máš, pošleš mu mail a on Ti pošle fotky jeho práce resp. čo práve ponúka.Ak nie nepošle Ti nič.Mňa oslovil tiež a nemám proti tomu nič.Má krásnu prácu,klobúk dole.Ide čisto o produkt týkajúci sa poľovníctva,tak neviem prečo taký rozruch okolo toho :-(
poviete mi prosim uz konence niekto o co ide? slim pisal si tu diskusnu temu, ja sa ta na nu pytam aby sme to mohli uzavriet a reagovat a ty mi neodpovedas :( napis o co ide a poviem ti ci sa to tu moze alebo nie
je jasne ze na inzerovanie je inzercia a nie posta - ale kym mi nepovies o co ide, nemozem sa ti k tomu lepsie vyjadrit. vdaka
Každého poľovníka zaujíma to čo Oko robí.Neviem,čo sa ti na tom nepáči.Jeho práca je krásna a pošta na tejto stránke slúži aj na toto.Čo je na tom zlé,keď chce predať svoju prácu,ktorá sa zaslúži obdiv a nie znemožnenie prístupu na jeden mesiac.Slim si tu ešte asi veľmi krátko na to,aby si pochopil takéto veci.
tie veci čo tam mal sú veľmi pekné takéto e-maily si rád pozriem
slim-nerob paniku....prečítam,ak nemám záujem vymažem.
O čo ide? slim napíš čo posielal.
rozhodne by som to nenazval spam
Aký spam posielal poštou?