Rozmýšľam nad jedným z nich, ak má niekto skúsenosti poraďte prosím nerád by som potom ľutoval......potrebujem puškohľad do tvrdších podmienok, mráz, sneh, voda, slnko a dlhe-dlhe pochôdzky( nejaké mierne otrasy), nie vytiahnut flintu prejsť 5m a vyliezť na posed. Tak do 700 eur. Ďakujem
Neviem či to bola na mňa otázka . Tento konkrétny model veľmi nepoznám ,ale trieda elite od bushnel je dobrý pomer kvality a ceny .
aký máš názor na pškohlad Burris Eliminator Laser Scope
Gargano bola by to sranda pri leupolde ako i iných značkách . Musel by si iba zaplatit poštovné do USA nazad ti to pošlú pri reklamácii na ich náklady . Žiaden strašidelný scenár sa nekoná . Predajcovia ,ktorí predávajú na Slovensku často dosť démonizujú dovoz z USA :-D Každopádne ceny sú veľmi zaujímavé a tých čo si objednali z USA je tu tiež dosť . Zatial som počul iba o veľkej spokojnosti . Takže napríklad niečo lacnejšie odkaz výber je veľký a konkurencia tlačí ceny nadol odkaz odkaz Eriann rozdiel poznáš najmä pri horších svetelných podmienkach . Potom sú tu iné veci ako iba obrazová kvalita.Preto sú puškohľady ktoré stoja 20€ ale i také čo stoja 4000€ či viac.
Edu: Slovkom ,,Takmer,, som chcel vyjadriť mojimi a kamosovymi ocami takmer nebadatelny rozdiel vo svetelnosti a rozoznatelnosti jednotlivych detailov na plagate.
pri takom LEUPOLDE, by to bola asi sranda :))) či?
Gargano, co sa tyka reklamacie tak u vyrobcu pripadne servisnom stredisku vyrobcu.
este by som rád vedel priatelia ci niekto má skusenosti s dovozom puškohľadu z USA, či sa to dá vôbec doviezť?
a to je kde? .....nikde :)
Gargano presne tam kde v kamennom obchode ktorý medzičasom skončil . Tie kamenné končia obyčajne častejšie .
ak kúpim z internetového obchodu puškohľad, a budem ho potrebovať reklamovať, no obchod medzičasom skončil, ako si budem vedieť uplatniť záruku, alebo ako a kde sa dá ešte reklamovať ?
ja mám 8x57JS, a Deltu a som velmi spokojný odporučam
ORI ešte k tej glorifikovanej záruke X ročnej u meopty . Nuž opýtaj sa nicku Dolko čo Ti odpíše ako reklamoval svoju meoptu s utrhnutou osnovou a vyfučaným plynom :-D Odpíše ti . Podotknem len ,že nebol úspešný . Eriann Zeiss Diatal Classic 7x50 nemožno porovnávať s meoptou . Neviem čo je to slovko takmer ?
Ori presne tak ako napísal rado 100 začne mrznúť a vo vnútri máš zarosnený kruh cez ktorý vidíš ale uplne hmlisto . Ja som písal o praktických skúsenostiach nie o recenziách . To sa stalo nejednému pri používaní tohoto puškohľadu . Ďalším je rado 100.
Zistíš to jednoducho, keď pôjdeš s tepla do mrazu vpredu je objektív zvnútra zamrznutý. Ak máš puškohľad v teple tak to nezistíš.Tento rok sa to po desiatich rokoch a troch mesiacoch stalo aj mne. Meopta Artemis 7x50.
Edu prosím Ťa vo svojom príspevku v diskusii o Meopte 7x50 píšeš že sa stáva že občas ,, vyfučí ,,. Prosím Ťa ako sa prejaví táto chyba pri používaní puškohľadu? Ako si to zistil, že Ti ,,vyfučal,,?
Meostar R1 7x56 RD, kupený a som spokojný :)
Ja som mal Meostar R1 7x56 RD, a bol som s nim mimoriadne spokojný. Má naozaj 30r záruku od Meopty. Porovnával som ho pred nákupom s puškohľadom Zeiss Diatal Classic 7x50. Po optickej stránke vôbec nezaostával, teda aspoň nie podľa mojích a predajcovych očí :-))) Skúšali sme ho aj v noci na vzdialenosť cca 70m v zime na snehu a pozerali sme na plagát na stene. Naozaj, obraz bol u obidvoch puškohľadoch výborný, a aj pri zlej viditeľnosti (mesiac pod mrakom) sa dali dobre rozozna+t detaily. Nechcem o vychvaľovať do neba, ale za Zeisskou takmer vôbec nezaostával. Mal som ho na zbrani .270Win. S nástrelom neboli ani najmensie problemy, 4x vystrel zo stojana a siel presne tam kde mal. Jedine dve nevýhody ktoré som pozoroval oproti Zeissu boli, ze mal o trocha vacsi osvetleny bod, abol trocha vacsi, co ale samozrejme je nevyhoda subjektivna, pretoze to bola ,,56,, tka a Zeiss 50tka. Takze ja osobne za cenu cca 700 eur by som nejako velmi nespekuloval. Su samozrejme aj ini spickovi vyrobcovia, ale pri tej cene uz clovek bude musiet robit kompromisy. Spicka je aj Leupold, Smith&Bender, Kahles, Docter,Leica, Nikon. Nuz, clovek si musi vybrat sam. Ja sam za seba tvrdim, ze Meostar, teda aspon ten moj, bol vyborny.
Ja mám Meostar R1 7x56 RD a som spokojný. Ale keby bol v tej dobe keď som ho kupoval Meostar R1 1,5-6x42 RD, tak by som radšej volil ten.
Gargano meopta mi tiež vyfučala a tri krát tiež vyfučala nicku lovecccc ,Dolko tomu ešte i utrhlo osnovu kolegovi milanovi .k tiež vyfučala meopta a tiež odišla osnova . Takže tolko trocha praxe . Všetko to boli puškohľady 7x50.
Edu tiež dobre vecičky :)
Presne ten som myslel. Poznám pár ludí čo majú meostare a zatial nemali žiaden problém.
jednoznacne meopta, s vyfucanim su sice obcas problemy, ale vzdy sa to da reklamovat, ale tiez som toho nazoru ze si este dosetir par eur a dokup ten meostar 7x56
inak je to na ráž 7x64....bojím sa tej meopty trocha, vraj máva problémy s vyfučaním
Z toho čo uvádzaš jednoznačne meoptu, ale nie 7x50 RD ale meostar 7x56 RD.