ahojte, ak by som mal na výber tieto guľobroky? ktorú ste odporúčali? Ďakujem za príspevky
já bych šel do Zolli.
Ďakujem za príspevky.
Vsetky su na jedno kopyto. Konstrukcia ta ista
:o)..no veď majú rozdielne adresy..jeden slovenský predajca (predáva FAIR) mi raz dávno vysvetloval že ide tuším o bratov...ale rozdielne značky...
mirob podívej se na adresy těch firem :-) jinak bettinsoli lux mám brokovnici k ní dodávají i kulobrokové hlavně a maká už 4 rok v pohodě bez závad jenom docela dlouho šla ztuha otevírat ale to se asi po 2000 ranach ochodilo a dnes to už jde v pohodě tak že bych se nebál že to nebude makat ale vzal bych ho jedině s 20/76 díky váze
V tom že je to jedna fabrika má Sokolik pravdu. A čo hovoríte na haenel jaeger?
BUBU92-si nejako vedla! FAIR a RIZZINI je jedna a tá istá zbraň, resp.fabrika. /F.A.I.R.® srl - Fabbrica Armi Isidoro Rizzini®. Myslím si, že FAIR RIZZINI a BETTINSOLI je dosť podobná aj výzorom aj kvalitou. PODLA MNA!!! Bettinsoli som mal v cal. 8x57JS/12 a spokojnosť.
presne v tom poradí, ako si to sám napísal
FAIR vyzerá elegantne a aj slušne strieľa. Teda aspoň tá, čo som ju mal možnosť vyskúšať.
8x57zalaba - ja keby som mal na výber tieto značky - tak jednoznačne viberiem FAIR !!! Videl som všetky tri pusky osobne, ale povem ti takto že, Rizzini a Bettinsoli vyzerajú nejak hrozne, a ani zámky nemaju nejaké extra silné !!! PODLA MNA !!!