Ahojte, chcel by som poradiť, či je možné zohnat výmenné hlavne na ZBK 110. Ak áno, tak kde - doplnte link. Vlastním ju v kalibri 5,6x52R a chcel by som ju doplniť napr. o 7,62x39.
mám ZBK 110 5,6x52R Lux+Tasco 2,5-10 x44 málo strieľana, upravena spúšť ( veľmi presná )+ úplne nova výmenna hlaveň 7,62 x 39. Ak je záujem, kontaktujte ma.
pandur1, ja ju nezatracujem - viem co dokaze, len som chcel k nej zohnat vymennu hlaven "tazsieho" kalibru
Vlcindol ja by som tu flintičku nezatracoval a vobec by som ju nepredával, po prvé bohvie čo za ňu už nedostaneš, po druhé je to vynikajúci kaliber na škodnú a srnčiu. Ak dáš na nej trochu upraviť pažbu je to lepšie ako IZtka. Ja som ju vlastnil v ráži 222 rem.
Dakujem vam za rady. Zbrojovku Holice som kontaktoval - vysledok, cena komplet novej pusky napr. Raptor Sibir by vysla lacnejsie, ako prisposobenie novej vymennej hlavne. Vyzera to tak, ze ZBK 110 je už len minulosť.
Je možné, že by Ti to vedeli vo fy. PPK vyrobiť, otázka je či sa Ti to oplatí. 110siny robili len v rážach 222 rem, 5,6x52r a 5,6x50r mag. Pár kusov sa pokúšali vyrobiť aj v ráži 7x57R, ale čo mám ja vedomosť tieto pušky stiahli z obehu, pretože odchádzali v zámku.