Viete mi prosím poradiť, kde by som sa dostla k informáciám o poľovníckých výstavách v okolitých štátoch, prípadne nejakej veľkej výstave v EU v roku 2012? Ďakujem
Výstav je požehnane. Na Google si daj Jagdmesse a mas to. Teraz je Salzburg, Mnichov, v Dortmunde je brutal.vystava a aj v Berne. V Nemecku su vystavy takmer cely rok. V rakuskom Imste byva super chov.prehliadka tirol.polov.spolku.
neviete náhodou kedy je výstava v Trebišove? Myslím, že toho roku to robí Trebišov, ďakujem
s tím dřevem máš určitě pravdu to bez debat......v německu seženeš kvalitu za rozumnou cenu...u nás jeto problém, kolega zbrojíř co vyrábí zbraně na zakázku nakupuje dřevo jedině v německu.
Foxmen Natura je vynikajúca ale čo som tam bol asi 4 krát nevidel som tam také drevo čo by ma zaujalo. V nemecku kupuje kamarát a hovoril že tam si určite vyberiem. Nejaký predajcovia boli tento rok aj u nás v BA na výstave, ale také výrezy čo mali, tak také sa mi sušia aj doma :-))) a keď som chcel niečo slušnejšie tak mi povedal takú cenu, že za to pomaly kúpim slušnú guľovnicu a to nemyslím CZ, Rosller (netvrdím že tieto nie sú slušné) ale cenovo trochu vyššie.
"PANDUR1" , pokud chceš dobré dřevo tak ti ten Norinberg doporučuji, brácha si tam před 3,rokami kupoval dobrej tureckej ořech na svojí obojetnici,myslím že to bylo i za dobrou cenu(mohu zjistit přesně),já sem tam nikdy nebyl,takže nemohu soudit jak to je....dobrá výstava je i u nás každým rokem (MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA NATURA VIVA V LYSÉ NAD LABEM)..tam jezdím každým rokem.vždycky předposlední a poslední den mají perfektní a velký slevy na všechno....je tam i na co koukat.tuto výstavu vždycky prezentují v našem časopisu MYSLIVOST......ale každým rokem je ten termín stejný konec 4.měsíce tuším.
Tak sme traja. Este zohnat styroch.
Riso na FeHoVe som sice videl nejakych pazbarov ale ci predavali aj vyrezy to neviem, skor by som povedal ze nie.
no som za, ja som sa chystal aj tento rok do Norinbergu ale nevysiel mi krok, takze by som to rad napravil v 2012. takze som za nieco naplanujeme, ked nas pojde viac bude sa lepsie cestovat. nie je to malo ale zase ani nejak vela, vsetko po dialnici. a aj na FeHoVu sa mozme vybrat.
Ja by som sa rad pozel do Norinbergu.
Ja som myslel ten Norimberg, ešte som tam nebol a chcel by som kúpiť nejaké slušnejšie drevo na pažbu. Neviem, či na Fehove niečo také kúpim.
NA Fehovu pojden na 100% a ak sa dohodneme mozeme ist aj na IWA. Do auta sa vojdeme siedmi.
Chlapci ja zatial na 90% idem, Marian Ty?
Dakujem Fero, pozeral som to,je to nejakych 600 km z BA. Nepojdeme? :-)
IWA Norinberg 9.-12.marca 2012, asi najlepsia vystava v europe. FeHoVa je tiez ok a je blizsie ale s IWA je na tom este lepsie.
FEHOVA Budapest 16-19 februar, ked si tam chces prenajat miesto na stanok prihlasku by si mal poslat najneskor do 15-teho novembra.