Aký máte na to názor
Príspevok bol administrátorom (admin) označený za nevhodný.
Akurát sa utieram klozetovým papierom.
.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................
axon, dnes o 12:26. "Stopinko, toho chorého jedinca netreba bojkotovať, treba ho nakopať do prdele, a to poriadne..". KC. axon, do prdele môžeš nakopať vlastného otca, aby si bol na rovnakej "kultúrnej" úrovni s Luníkom IX. Chcem tým napísať, že takto sa problémy neriešia ani tam.
axon presne tak,, ja to mám tieš z knižky od ing.Igora Mráza . 11 diel Horár Sever , samozrejme že on o tom nevie lebo sa to nevysielalo na estonskej kamere a dokonca ani na animal planet........ suhlasím Stopinko treba to tu takto zamoriť alebo ho nakopať
Akurát pozerám presný význam slova NEMOHÚCI, NEMOHÚCNOSŤ...............................................................................................................................................................................................................................
Chlapi , admin nic neurobi pokial my nezasereme vsetky temy ako to robi OV . Potom sa zbada , mozno.
toho bytoveho odbornika treba jednoducho vylucit z diskusie adminom
Stopinko, toho chorého jedinca netreba bojkotovať, treba ho nakopať do prdele, a to poriadne.............................
Flatretriver dnes o 11:26. Presne toto písal Ing.Mráz v periodiku Hubertlov niekedy okolo roku 2001 - 2002. Samozrejme náš "prudko inteligentný odborník" na všetko Jožko neverí ani tomuto dôkazu o love dospelých jeleňov vlkmi, tak ako neverí nijakému dôkazu, ktorý mu bol predložený ako opak jeho zvrátených tvrdení
takže ešte jeden príspevok ked si myslí OV že vlci nelovia dospele a staré kusy vysokej Lesná správa Bieli Váh - zo zápiskov správcu a lesníkov.V pribehu dvoch dní zadrhli vlci nepravidelného osemnástoráka . 204 bodov. nepravidelného štrnástoráka vyše 188 bodov, obojstranne korunovaného dvanástoráka , 185 bodov. Kritické obdobie pre jelene s veľkými parohmi býva v polovici. leta ked majú parohy ešte v lyku. Silný jeleň zvykne byť dosť sebavedomý a postaví sa svorke nemá však šancu ,lesom však utekať nemôžu aby si nezranili citlivé pánty , a na voľnom priestranstve ich vlic tak či tak uštvú. Takto neslávne skončili kapitálne jelene. Udialo sa to 19-6.2001 V Nižnom Chmelienci .14 ročného osmoráka dokatovali vlci v Malužinej.4.7.2001 . Ďalšieho kapitálneho jelena vo veku 12 rokov strhli vlci v noci 18.na 19.6.2001 pri maštaliach v Salatíne na Lesnej správe Ľubochňa.. Bez Komentára selekcia na ruby .
bojkotujem príspevky chorého jedinca tým, že nereagujem-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prípady zo zajatia nemožno brať do úvahy z iných oblastí - rýchlo sa tam stárne, genofond sa devastuje, náchylnosť na choroby je tam vyššia,...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NO COMMENT!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ešte tebe dlžím vysvetlenie. cita, 29.12.2011 o 22:36 OV - dnes v 13:45, ale před jistou dobou, už nevím v kterém tematu jsi napsal, že není možno brát do úvahy případ v zajetí...:)))." KC. Je to možné, ale v súvislosti s bylinožravcami - V košickej ZOO kŕmia pár jeleňa Wapiti senom a jadrom. Podľa riedkeho trusu a špinavého zadku je vidieť, ako im to prospieva. Sú však pod veterinárnym dohľadom, takže prípadné problémy rieši veterinár. No ale čo majú žrať, keď iné nedostanú? Keď som im cez ohradu podal vetvičku jelše, išli sa "utlouct" /To slovo sa mi páči/. U mäsožravcov mám vlastnú skúsenosť so sokolom myšiarom, keď odmietal starého vrabca. Ale to by som musel vyskúšať na vlkoch. Ale počul som viackrát, že vlky boli nervózne, ak im predložili zrazený kus, ktorého vek nevedeli. Asi bol starý. Neviem.
Jeden o voze (Duster), druhý o koze ...
No pozerali ste "Požírání velikána přírody". O tom slonovi, ktorého upytliačili? Nechceli ho ani supy, ani levy. Iba hyeny sa ponúkli mäkkými vnútornosťami. Prírodovedci si to nevedeli vysvetliť. Ale ja to viem. Ten slon mal 20 rokov a hovoria o ňom, že bol mladý. Ale keď ho klan vyhnal, musel byť už dospelý. A preto už nejedlý. Keď tam doviezli kozu, supy ju hneď roztrhali. Nehovorilo sa, aká stará koza bola, ale keď ju bleskovo zožrali, musela byť mladá. Teda aj slon, ak by bol mladší čo len o rok /možno aj 5/, skončil by ako koza. A opačne - supy by si starú kozu nevšímali.
stopinko .. .ak to dali na animal planet alebo na inom kanále tak to potom ano :D OV je taký panelákový lovec podla mňa
juross , OV ti napise ze kon dospieva az v 30tke :D
a ako osamely vlk vysvetli predkladanie navnady v minulosti...dvadsat rocne kone a podobne, boli vlkmi oblubovane a krmiska navstevovane
OV - dnes v 13:45, ale před jistou dobou, už nevím v kterém tematu jsi napsal, že není možno brát do úvahy případ v zajetí...:)))
tak to je pravda :-)
danielo648 to bohužiaľ na animal planet nedávajú preto nemôžeš mať za zlé že o tom niektorý jedinci nevedia
no citam to tu citam sranda , marceliusko to vystihol s tym pripadom pre psychiatra... tak a moj nazor kde je zver ci us srncia diviacia jelenia atd je aj vlk , a veru uz som videl vela vlkov aj mal moznost byt pri dalsich siedmych ulovenych vlkoch aj pri dvoch svojich ulovenych vlkoch a veru v zaludku ani jeden nemal travu , vzdy srst a kusky kosti zo srncej a svedcili o tom aj kusy ktore sa nasli jednu zimu 15 kusov srncej a dva jelene , tak bolo im to jedno aky je to kus ci mlady ci stary ci chory takze tak
Osamelyvlk bohužiaľ môj otec nebol spolupracovník STB, možno som mladý ale nie blbý, a nepíšem tu také hlúposti ako vy na ktorých sa akurát tak všetci smejú
Nehnevajte sa ale už som nevydržal.
Pán Begala Vy ste naozaj „prípad“ pre psychiatra."Loajálny" "prípad".
Ale ja poradím vám - nie že nechoďte do lesa, choďte, ale sa aj vzdelávajte. Aj v gramatike.
Ste mladý /19/, preto nemôžte poznať komunistické praktiky, ale možno váš otec vám dáva rozumy, lebo komunisti, ak niekto z nekomunistov mal racionálnejší nápad a nebol lojálny s nimi, končil pri lopate. To je alternatíva toho, čo mne radíte.
Osamelyvlk - ste dobrý komediant to sa musí nechať :P doporučujem menej pozerať televízor a ísť račej do lesa
Keby vlky vedeli rozprávať.... Ale je možný experiment. Existujú chovatelia vlkov, na ktorých to možno dokázať - predhodiť im starú a mladú jeleninu /na tých vlkoch, nie na ich chovateľoch/. Aby si videl. Ale ty aj tak "nebudeš vidieť".
haha ..... no po prvé ,, ja sa neporovnávam so stanicami to je asi len váš vyplod fantazie,,,, nehovorím že odborníci sa smejú ked pozerajú animal planet ja hovorím že by sa smiali nad tvojim vyjadrením že vlkom nechutí starý jeleň ! a v tvojom porovnávaní myslím že každý si spraví svoj názor na to :P
Stopinko, mýliš si pojmy - evokáciu s provokáciou! Zrejme nepoznáš rozdiel medzi nimi. Tak si zober Slovník cudzích slov, nasliň ukazovák a nalistuj si v ňom, aby sme boli v obraze. Pomôžem ti. Evokácia = 1. výzva, 2. vybavenie, vybavenie v mysli. Provokácia = vyvolávanie konfliktov. Myslíš, že ak niekoho odkážem na časopis, TV,...že tým chcem vyvolať konflikt??? Nie výzvu, aby sme rozmýšľali, vybavovali si v mysli??? A robili vlastné úsudky??? Každý svoje, nie moje! juross, žiadne srandy, všetko vážne. FLATretriver, lesník, ktorý celý život žije v hore, sa určite zasmeje, keď nesleduje Animal planet, Spektrum, ani National geografic. Myslíš, že ty si lepší, ako spomínané TV stanice? Alebo aspoň po kade im siahaš?