nazdar.. no viac popisu sa dá zneužiť.. moc by som to nerobil.. stačia najdôležitejšie údaje.. ešte raz sa opýtam.. je tu niekto z okolia ZV, BB, kremnice, Poľany kto fotí resp. kameruje??? moc rád by som niekam vybehol.. no kedže nie som v žiadnom PZ je ťažké sa len tak naslepo potulovať..
....pôvodne som chcel navrhnúť tým,ktorí pridávaju videoa fotky,aby pridali viac popisu o oblasti kde bolo fotene apod... rad spoznávam neznáme... vďaka
...tiež má skusenosti,že viacmenej vlastníci si neželaju v revíri-lese nikoho.....nepotrebuju nikoho nechceneho pri nekalosti.... už som aj pristihol....
ahojte.. nepoznáte niekoho kto fotí resp. kameruje zver v okolí Zvolena? (poľana,kremnica, BS, BB atd) dík
kocho82 tak tak mas pravdu na čergove je vela takych "polovnikov" ale ked zacnu na z nejakych 50 metrov mierit so slovami mam strielat alebo vypadnes uz to zacina byt huste.....
alebo ze fotia zver aby mohli zhodnotit zver ci je vhodna na pytliacenie ale to je jak u mna asi sa s nim neda normalne porozpravat ale fotaky ti zobrat nemozu nato neje ziadny zakon to sa nemusis bat!
v skutocnosti sa boji ze ho nafotite pri nejakej spinavosti......tiez som sa stretol s takym pristupom
Čože? Fotíte na pytliactvo? Tomu nerozumiem, vysvetli prosím.
ako jeto s fotenim a kamerovanim ?chodim uz 3roky po hore ale este sa nestalo aby ma dakto vyhnal z hory.bol som s kamaratom kamerovat a pozriet ci uz zacali rucat daniele.nachadzali sme sa v statnom,teraz sa hlasia majitelia takze je zastaveny odstrel.prisiel jeden zo spravcov a vela nechybalo a bola bitka.ze fotime na pitliactvo ,ze podla zakona nam zobere aparaty
Chcel by som sa opýtať kto tu má skúsenosti s vydamím vlastného
filmu ako jeto s vybavovanim autorských práv
skoro všetky fotky čo som pridal na stránku sú z kamery
tiež sa tým zaoberám a v kraji o ktorom píšeš. Nie som profík, ale sem tam sa mi darí.
Pochadzam z okolia Malej Fary, odtial je aj vetsina mojich fotografii, chodi obcas somnou kamarat a ten ma kameru , co potrebujes?
durko ano pohorie čergov
zaoberam