Zdravím,
rada by som si nechala poradiť ohľadom kúpy mäsiarskych nožov.
Chcela by som niečo kvalitné, najlepšie kúpiť to ako sadu a keďže som v zahraničí a mal by to byť darček, tak kľudne môžete poradiť aj niečo, čo sa u nás veľmi ťažko zháňa resp. nie je.
Primárny predmet určenia sú zabíjačky a krájanie okolo toho a veci s tým súvisiace ako vykosťovanie, zoškrabovanie a pod...veď viete:)
Našla som zatiaľ Solingeny resp. kds-kyh, ale nenašla som od nich mäsiarsku súpravu, iba kuchynské, stolové nože jednotlivo.
Ak niekto poznáte, poprosím...:)
Veľmi pekne ďakujem vopred!
Anka:-)
sniper7x57 žeby iba 58€, veľká rolovacia taška bez príslušenstva (ohne inhalt):-)))))
to stojí len tá taška :-), ja som volakedy dávno, asi v roku 1996 kupoval jeden nož a stál vtedy asi 600 Sk. Táto sada podľa môjho odhadu teraz cca 500 Eur +.
Pandur 1 ze by stala sada 58 € aspon tak to tam maju poznacene odkaz
sniper 19.6. o 14.01, a k tomu victorinoxu, máš predstavu koľko stojí tá sada?
alebo sice je to viktoria ale uz su o dobru triedu kvalitnejsie a toto Ty staci na 90% zabijacky odkaz
Aila to je dobry vyber --- odkaz
odkaz som kucharom uz neaky ten patek a pouzivam KDS -ky su spolahlive a drzia ostrie nevravim ze solinger je zly ale su dost drahe
KED MOZNO UZ AJ NESKORO ALE AKO DARČEK POTEŠIA KAZDEHO MASIARA JE TO ZNAČKA... DICK .. KVALITA ZARUČENA.
nikto nič? pls
Nevedeli by ste mi vyskladať jednu takú zabíjačkovú súpravu? prosím :) Dostala som totiž odpoveď z BA a chcú odo mňa, aby som im napísala, čo tam chcem mať Myslela som, že budú mať hotové Jedná sa o značku Giesser cca 180e Chcela by som tam mať prevažne nože, Vidličky a pod. toto až tak veľmi netreba. Rada to nechám na vás. Veľmi pekne ďakujem za ochotu :)
Ak to ma byť pracovné, ja by som kúpil tú sadu od KDS, bude to medzi 150-200 Eurami, kvalitné sú, ja ich používam už dlho a som s nimy spokojný aj na zabíjačke aj v kuchyni. A v pohode ich dostaneš aj v Košiciach, prípadne to objednáš cez net. A vieš čo kupuješ.
Počítala som okolo +- 150e, max. je cca. 200e. Vyššie by som už asi nešla.
do akej ceny to má byť
Ailla zavolaj do BA nemozem tu najst na internete sady čo tam maju ani ten obal a poskladaju ti čo chces alebo ti predaju hotove sady a nestoja vela vzhladom na kvalitu.
Má to byť hlavne pracovné, keďže stará súprava uz svokrovi dosluhuje, ale toto viem, že sa mu hodí momentálne najviac. Ale ak to bude mať pekný obal, poteším sa :) Čím viac hľadám, tým viac som nerozhodná. Výber neskutočný a už ani sama neviem čo všetko by tam malo byť. :)
aila pre koho to má byť tá súprava. Má to byť niečo exkluzívne alebo pracovné?
Peti, ale aj to sú kuchtícke :-))
hm :) no a som na začiatku :) Napísala som do BA a keď nevydá, tak skúsim ten Solingen zrejme. Len stále neviem nájsť kompletnú sadu od nich. Vďaka, tak zatiaľ...
tak ako napisal pandur len kufor je za vyse 100 eur mam taky.masiarske noze su s plastovou rúčkou tieto su pre kucharov.
aila to sú kuchárske nože a to za 104 Eur je len kufrík :-)) bez náplne
ja by som povedal, že skôr za značku, aj keď kvalitu neupieram
Tak to vieš za kvalitku si treba priplatiť :-D Sako super odkaz
Edu, ale tu len kufrík stojí 160 Eur a tá prvá sada cca 650 Eur :-)))
Ailla určite je, len ich nemajú na stránke, Giessery používa kamarát a ako hovorí pepies veľmi dobrá kvalita za rozumnú cenu. Predávajú ich v Rači, keď ideš zozadu na Vajnory.
Ďakujem veľmi pekne za všetky komentáre!:) Premýšľam nad týmto odkaz ...alebo, keby bola porovnateľná sada od Giesseru..našla som z nej len sadu kuchynských nožov. Nie je nejaký set mäsiarskych nožov podobný sade od KDS od firmy Giesser? @Edu. Na tej stránke si môžem konkrétne vybrať nože napr. nož a), c) a pod., alebo sa tým myslí celá sada nožov, ktorá je detailne popísaná napr. a)... i)? Iné sady nožov som na stránke nenašla. Vďaka! :)
Ak ti môžem poradiť ako profesionál dobrú značku a za rozumnu cenu určite značku Giesser ktoré ku nám dováža firna GPR Bratislava a maju aj masiarske sady.Pracujem stými nožmi vyse 15 rokov a spokojnosť maximalna.