Tyhle stránky již zdaleka nejsou jen polovnické-myslivecké---ale staly se součástí i lesníků a lesních robotníků a vůbec všech co již přivoněli k lesu... Takže sem určitě patří fotky TIMBERSPORTS, které jsem přidal a měly rozsáhlou pozitivní diskusi.... Nechápu počin tebe Admine, že jsi mi jednu, a zřejmě to čeká všechny, vymazal.... jsou tu podstatnější fotky mimo téma, a myslím že dřevorbecký sport patří k tomuto více než zabahněný samuraj a jiné krávoviny, ale právě na ně je kategorie JINÉ.... každé stránky mají kategorii jiné, aby se mohly vystavit fotografie nepřímo související s tématem, kterým bezesporu TIMBERSPORTS na světové úrovni je!! Proto vymaž všechny foto lakatošů, aut, traktorů a nesmyslných košíků plých hub...ty přece taky nesouvisí s témou polovníctva a jsou zde!!! Proč?? Protože jak jsem zmínil na začátku, nejedná se už jaksik o stránky jen o myslivosti ale i o lesnictví a všemu kolem.....!!!!
osobne som na tie tvoje fotky aj na X ďalších čo tu nemajú podla mňa čo robiť poslal adminovi tip. Dúfam to prežiješ.
Iné je na poľovnícke fotky, ktoré sa do iných konkrétnejších kategórií nehodia. Ale nech sú to stále poľovnícke fotky.
a není to blbost?? Nebude lepší nechat kategorii INE na to, aby se tam klidně vystavovaly hovna?? A řádně hlídat ty ostatní???
Tak mi prosím pošlite na tie fotky tipy - označte ich. Pomôžete tak nie len mne ale i stránke. Ďakujem.
tak potom smaž tu kozu na střeše a ostatní..takhle je nefér smazat jen "něco".... buď všechno nebo nic, ok??? jinak si nasereš dost lidí...
Vymazal som lebo prisli tipy na tu fotku a lesnicke fotky mazem. Nechcel som sa uberat tazbou dreva a podobne ... To tu potom nemusim mazat ziadnu fotku a pridavajte si co chcete, ale potom sa necudujte ked medzi 20timi najdete jednu polovnicku fotku. Ja som tu nechcel ani huby, ani kone, ani traktory, ani auta nalozene drevom, ani pilenie dreva, ... a najradsej by som niektore kategorie zrusil a venoval sa iba cisto polovnickym temam. Ale to sa neda, zaber je siroky. Je vsak tazke urcit hranice.